Care e cea mai norocoasă zodie a acestui an? Ce le aşteaptă pe toate zodiile în 2018?(P)

1 79887 original jpg jpeg

Anul 2018 vine cu multe schimbări pe toate planurile mai pentru toate zodiile. Dacă ultimii doi ani au fost ani de introspecţie, în care a trebuit să ne dăm seama cu ce am greşit, ce putem îmbunătăţi, pe cine să ţinem alături şi la cine să renunţăm, iată că începând cu 2018 vom pune fundaţia pentru următorii opt ani - sau, cel puţin, aşa spun specialiştii. Aşa că aveţi mare grijă ce semănaţi acum, ca să culegeţi numai bine mai târziu.

Berbecul are planuri mari în 2018 şi îşi va extinde orizonturile. Jupiter va sta în zodia Scorpionului până pe data de 8 noiembrie, ceea ce înseamnă că vă va aduce în cale noi oportunităţi de colaborare şi de parteneriat atât profesional, cât şi sentimental. La mijlocul lunii mai, Uranus se mută în sfârşit, după şapte ani, din zodia dvs. în zodia Taurului, ceea ce se traduce prin noi locuri de muncă şi mai multe surse de venit. Nu că Victoria Beckham sau Sarah Jessica Parker, născute sub acest semn, ar avea nevoie, însă e bine de ştiut ca să fiţi pregătiţi pentru noi uşi deschise.

Veste bună pentru Tauri anul acesta! Îşi vor găsi în sfârşit perechea, după ce în anii trecuţi s-au zbătut ceva în câteva relaţii nefuncţionale. Fie că distanţa i-a ţinut departe ori un program prea încărcat nu le-a permis să dezvolte o conexiune, anul acesta toate aceste motive se vor risipi. Relaţiile începute în 2018 vor fi motiv de bucurie. Saturn va ocupa casa a noua, ce ţine de călătorii şi studii. Va sta acolo până în 2020, aşa că Taurii fie se vor întoarce la studii, fie vor începe o afacere nouă, fie vor acorda o importanţă mult mai mare dezvoltării personale. Uranus va intra în zodia voastră pe 15 mai, după 77 de ani de absenţă. Aşa că de acum până în 2026, veţi asista la o reconstrucţie temeinică a vieţii voastre. Sperăm că şi Adele, David Beckham sau George Clooney au auzit de ce se petrece în semnul lor zodiacal.

Motto-ul pentru Gemeni în 2018 este “less is more”, adică ceea ce contează este calitatea şi nu cantitatea, aşa cum a fost până acum. Veţi tria foarte mult din viaţa voastră şi veţi realiza ceea ce contează cu adevărat. Veţi ieşi mai puţin în oraş şi veţi face mai mult sport. La recomandarea unui medic, veţi face o schimbare în alimentaţie şi în modul în care vă hrăniţi. Saturn va sta în Capricorn în următorii trei ani, iar acest lucru vă va face să lucraţi puţin cu încrederea în ceilalţi şi cu legăturile emoţionale. Veţi face investiţii financiare serioase, însă e bine să fiţi precaut. Johnny Depp sau Angelina Jolie vor avea deci un an cu schimbări, căci şi ei sunt născuţi sub zodia Gemenilor.

Cuvântul cheie în 2018 pentru Raci este “relaţie”. Unii Raci îşi vor consolida şi mai mult relaţiile pe care le au deja, alţii le vor pune la testare şi vor prefera să îşi spună "la revedere”. Un lucru este sigur: 2018 va gravita în jurul relaţiilor, pentru Raci. Chiar şi cele mai puternice parteneriate vor trebui să depăşească nişte obstacole: fie un program de muncă extrem de încărcat, fie distanţa, fie diferenţele personale. Cele patru eclipse din acest an vor “încălzi” sectorul financiar, aşa că o să aveţi în vedere schimbări sau vânzări de locuinţe, schimbarea statutului social sau începerea unei afaceri. Nu ştim cum şi-ar mai putea schimba statutul Tom Hanks sau Tom Cruise, ambii Raci celebri, însă e bine de ştiut pentru ceilalţi Raci care ne citesc.

15 02 IMG 2 ClickPentruFemei png png

Leii sunt într-o continuă dezvoltare. Luna februarie a anului 2017 a dat startul unei schimbări totale în viaţa Leilor, ce va ţine cel puţin doi ani. A reprezentat o revoluţie la nivelul identităţii, dar şi la nivelul relaţiei personale cu el însuşi şi cu alţii. Din această lună, februarie, veţi începe să primiţi nişte răspunsuri. Eclipsa solară din 11 august va uni toate piesele de puzzle împreună şi veţi înţelege cu adevărat pe ce cărare să o apucaţi şi noua identitate vă va fi desluşită. Anul acesta, relaţiile familale vor deveni mai puternice, în special cu o prezenţă feminină din viaţa unui Leu (fie mama, fiica, sora, iubita). Unii Lei vor deveni părinţi anul acesta şi vor dori să fie mai stabili, poate chiar într-o altă ţară. Nu credem că Jennifer Lopez sau Barack Obama vor dori să se mute din SUA, însă cu siguranţă vor dori şi ei mai multă linişte, ca toţi ceilalţi Lei.

Fecioarele vor fi pe cai mari anul acesta. Vor dori să îşi facă prieteni oriunde s-ar duce. Şi ştim cu toţii că Fecioarele nu sunt cele mai sociabile persoane ale zodiacului. Anul acesta însă, vor fi mai vorbăreţi ca niciodată şi se vor împrieteni cu persoane total diferite faţă de ele, ceea ce este ceva nou pentru ele. Jupiter din Scorpion, care vă va influenţa casa comunicării, va genera toate aceste schimbări. Eclipsele vor avea şi ele partea lor de influenţă. Veţi dori să exploraţi şi alte oraşe şi locuri, nu doar spaţiul sufrageriei. Veţi fi mai aventurieri şi mai nomazi. Nu ştim dacă este şi cazul lui Warren Buffet, o Fecioară celebră, însă cei care se regăsesc în descriere e bine să îşi pregătească deja bagajul.

Balanţele vor dori să “crească” rădăcini undeva şi vor căuta un loc pe care să-l numească “acasă”, fie vor cumpăra o nouă locuinţă, fie vor vinde diverse proprietăţi. Însă Balanţele vor fi mai precaute de data asta. Veţi alege mai întâi calitatea vieţii şi apoi alte beneficii care, până acum un an, erau în topul listei dvs. Relaţia cu mama, copilul sau o persoană feminină importantă din viaţa dvs. va cunoaşte o adâncire profundă. Printre Balanţele celebre, amintim Kim Kardashian, Will Smith sau Eminem.

Clar 2018 este anul Scorpionilor! Aşa că pregătiţi-vă pentru oportunităţi multiple. Jupiter va sta în semnul vostru până în noiembrie, un ciclu care se petrece o dată la 12 ani. Tranzitul acesta dă startul unui deceniu nou, iar acest lucru înseamnă un nou loc de muncă, un nou statut social sau o nouă relaţie. Eclipsa din august poate veni cu noi oportunităţi în carieră, iar Uranusul din Taur vă va face să vă simţiţi atraşi de oameni din total alt mediu decât dumneavoastră. Şi s-ar putea să vă placă! Timp de trei ani, cât Saturn v-a influenţat casa banilor, aţi avut câteva restricţii financiare şi acest lucru s-a văzut în veniturile dumneavoastră. De anul acesta, vă veţi simţi mai relaxaţi din punct de vedere financiar. Nu ar fi şi cazul lui Leonardo DiCaprio, Ryan Gosling sau jucătorului profesionist de poker Chris Moneymaker, trei Scorpioni celebri şi bogaţi, însă e bine să băgaţi de seamă acest aspect dacă v-aţi născut sub zodia aceasta.

15 02   IMG3 ClickPentruFemei png png

Toate lucrurile bune trebuie să aibă şi un sfârşit, spune o replică celebră, iar anul acesta, Săgetătorii ajung la finalul unui ciclu de 12 ani, care a început în noiembrie 2006. Cât timp Jupiter este în Scorpion, până în noiembrie, Săgetătorii vor învăţa la ce trebuie să renunţe, să îşi dea voie să primească şi să dăruiască la rândul lor. Veţi spune "la revedere” oamenilor, situaţiilor şi obiceiurilor alimentare care nu vă mai deservesc. Veţi simţi nevoia să meditaţi sau să mergeţi la un retreat spiritual. Veţi visa foarte mult aşa că veţi simţi nevoia să dormiţi mai mult. Din noiembrie, veţi începe un nou ciclu de 12 ani în care veţi pune în practică tot ceea ce aţi învăţat până atunci. Veţi dori să scrieţi, să predaţi sau să învăţaţi, aşa că Woddy Allen sau Brad Pitt vor simţi nevoia să scrie noi filme, fiind doi Săgetători celebri.

Şi dacă am tot vorbit aşa mult despre Capricorn şi planeta Saturn în acest semm, cei mai influenţaţi vor fi bineînţeles Capricornii. E prima oară, din 1991, când planeta care vă guvernează este în semnul dumneavoastră. Ce semnifică asta? Că se închide un ciclu şi se deschide altul pentru următorii 30 de ani. Structurile vechi în care aţi crescut până acum se vor prăbuşi, veţi dori mai mult şi veţi dori altceva, fie că vorbim de un job sau de o relaţie. Veţi fi mai autentici şi mai puternici. În vară, o persoană specială se va evidenţia şi mulţi Capricorni vor dori să îşi oficializeze relaţia: fie cu un inel, fie cu o nuntă în toată regula. Printre Capricornii celebri, amintim Jim Carrey şi Mel Gibson.

Vărsătorii, ca şi Leii, se află într-o schimbare radicală ce a început anul trecut în februarie şi va mai ţine încă un an. Cariera va fi în prim plan anul acesta şi e posibil să vi se ofere un loc de muncă într-o poziţie de manager sau să fiţi recrutaţi de mai multe agenţii în acelaşi timp. Veţi călători mai mult în interes de serviciu şi sunt mari şanse să primiţi chiar şi un premiu în domeniul în care activaţi, pentru rezultatele dumneavoastră. Datorită lui Uranus, şi Vărsătorii vor dori să aibă o relaţie specială şi mai profundă cu o femeie din familie: mamă, fiica, sora, soţia. Oprah Winfrey, Ashton Kutcher sau Cristiano Ronaldo sunt doar câţiva din Vărsătorii faimoşi.

Peştii vor simţi în sfârşit că li s-a luat o povară de pe umeri. Ultimii trei ani au fost destul de dificili din punct de vedere profesional, dar în sfârşit iese soarele şi pe strada lor. Mulţi vor simţi nevoia să se facă auziţi, aşa că fie vor fi mai vocali în social media, fie vor deveni purtători de cuvânt ai companiilor unde lucrează, fie vor dori să fie liderii unui grup. Veţi dori să faceţi acte de caritate, aveţi mai multă grijă de dumneavoastră şi veţi dori să deveniţi mai spirituali. E posibil ca eclipsa solară din 12 iulie să aducă dragostea în viaţa dumneavoastră. Ascultaţi-vă intuiţia anul acesta, e foarte probabil să vă aducă mesaje importante. O situaţie ce nu îşi găsea rezolvarea şi-o va găsi în 2018, iar unii Peşti vor trebui să înveţe lecţia iertării, pentru a ierta o dezamăgire pe care o cară cu ei de ani buni. Printre celebrităţile care s-au născut sub zodia Peştilor, se numără Rihanna şi Justin Bieber.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg