Care este cel mai bun partener sexual pentru tine în funcţie de zodie

Niciun semn zodiacal nu este total compatibil și nici total incompatibil cu un altul. Harta natală şi trăsăturile zodiei tale pot totuşi să ofere o privire de ansamblu asupra tiparelor tale sexuale și a ceea ce cauți cu adevărat.

1 zodii care se despart jpg jpeg

Unele perechi întâmpină multe dificultăţi, iar incompatibilitatea astrologică poate sta şi ea la baza acestor probleme. Un exemplu în reprezintă semnele aparent opuse Gemeni și Scorpion, care ar putea necesita un efort suplimentar pentru a funcționa bine. În funcţie de cât de bine te potriveşti cu un anumit nativ, ai putea să-ţi dai seama ce anume poţi face pentru ca relaţia să meargă mai bine. Unii parteneri  vin de-a lungul vieţii tale pentru a te învăţa să ai mai multă răbdare, să renunţi la a fi prea posesiv sau să ai mai multă încredere în forţele proprii.

„Am avut momente în care m-am simțit foarte neînțeleas{, dar astrologia m-a ajutat cu adevărat să înțeleg relația mea cu ceilalți” a declarat pentru InStyle.com astroloaga Dossé-ViaTrenou-Wells, care a oferit şi o serie de explicaţii privind compatibilităţile între cele patru tipuri de semne zodiacale, de aer, foc, pământ şi aer.

Semnele de Apă se potrivesc bine cu cele de Pământ

Nativii în zodii de Apă, precum Scorpion, Rac, Pești sunt mai sensibili. Caută un partener stabil, fidel, deci nu vor accepta să fie trădaţi şi nici nu vor avea o relaţie de lungă durată cu un partener imprevizibil. Visează să aparţină cuiva pe care se pot baza. Tânjesc după atenție şi caută un partener sexual care nu se sperie să-şí exprime sentimentele de dragoste şi să se implice pe termen lung.

Citeşte şi: Cum îţi arată că te iubeşte, în funcţie de zodia lui. Taurii preferă faptele, Peştii, îmbrăţişările

Pe de altă parte, nativii născuţi sub semne de Pământ, Fecioară, Taur și Capricorn, sunt practici şi constanţi. Sunt parteneri sexuali ideali pentru semnele de apă. Poate nu-şi exprimă sentimentele prea des prin cuvinte sau declaţii frumoase, dar îşi arată iubirea prin fapte şi prin atenţia asupra satisfacerii nevoilor partenerului. Ei îşi amintesc detaliile care te fac să te simți special, ceea ce înseamnă că pot oferi tipul de relaţie sexuală pe care şi-o doresc semnele de Apă.

Ce semne să evite?

Semnele de Apă sunt incompatibile cu un semn ca Vărsător ai cărui nativi îşi ţin sentimentele ascunse și sunt greu de citit. În privinţa semnelor de Pământ, nativii lor  au relaţii dificile cu cei din zodii de Foc și Aer, care trăiesc momentul și trec cu uşurinţă de la un partener la altul.

zodii fidele jpeg

Nativii semnelor de Foc au o chimie bună cu cele de Aer

Berbec, Săgetător și Leu, semne de Foc au nativi spontani, aventuroşi, imprevizibili. Vor schimbări constante și caută pe cineva care să-i scoată din zona lor de confort, dar care să fie şi distractiv, inclusiv în dormitor, cât și în afara ei. După cum focul se aprinde în prezenţa oxigenului, aşa şi semnele de Foc se potrivesc bine cu cele de Aer, ca Gemeni, Balanță și Vărsător. Nici unii, nici alţii nu suportă relaţiile intime plictisitoare, de rutină.

Citeşte şi: Ce vor bărbaţii în pat, în funcţie de zodie. Ce să nu îi spui niciodată unui Scorpion

„Nativii semnelor de Aer și de Foc se distrează cel mai mult în dormitor”, a spus astoloaga Trenou-Wells. Cei născuţi sub semne de Aer nu se iau foarte în serios, deci abordarea lor jucăușă echilibrează energia sexuală intensă a partenerilor nativi al semnelor de Foc. Partenerii din semnele de Aer le acordă celor născuţi în zodii de Foc libertatea de a flirta şi socializa.

Ce semne să evite?

Cei născuţi în zodii de Foc pot avea probleme cu nativii semnelor de Pământ, în special Fecioară, semn capricios, extrem de critic. Nativii în semnele de Aer ar fi bine să evite şi ei pe cei născuţi în zodia Fecioară. Un nativ în Balanță este cochet, iar tendința spre critică a unui partener în Fecioară îi poate da sentimente de nesiguranță. În general, toate semnele de Aer ar trebui să se gândească de două ori înainte de a se asocia cu un alt semn de aer care poate conduce la o relaţie platonică.Recente

Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg
casti   muzica   shutterstock 2154926423 jpg
kim kardashian 1 jpg
Recenzii jpg
Jenna Rink 3 jpeg
coperta Click! pentru femei Nr  13 2022 jpeg
fast food  jpg
manipulator   manipulare   shutterstock 1932266996 jpg
Adolf Hitler shutterstock 252139258 jpg
86bdaddee9c5cfdfc1cd9951e2b42c69 jpeg
vedete jpg