Ce cadou să-i cumperi în funcţie de zodie

1 72441 original jpg jpeg

De multe ori alegerea unui cadou poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă persoana pentru care îl cumperi are tot ce ţi-ar trece prin cap sau este foarte pretenţioasă. Iată cu ce cadou ai toate şansele să mergi la sigur, în funcţie de zodia celui care-l primeşte.

Idei de cadou pentru zodia Berbec

În general,Berbecul adoră cadourile scumpe,de firmă. De aceea,în cazul în care ai bugetul limitat,nu te grăbi să iei un set de cosmetice ieftin,din supermarket. Mai bine mergi în magazinele „de fiţe” şi ia-i ceva mai mic,dar de calitate. Cadourile de tipul „1+50% gratis” nu vor face impresie bună.

Idei de cadou pentru zodia Taur

În primul rând,Taurul aşteaptă să fie surprins… ar fi bine să fie surprins plăcut,iar pentru asta cadoul trebuie să fie unul îndelung căutat. Nici prin gând să nu îţi treacă să îi dai bani,pe motiv că e pretenţios şi mai bine îşi ia el ce îi trebuie. Este o totală lipsă de respect pentru el. Dacă ai fonduri suficiente,cu un parfum finuţ mergi la sigur sau cu o bijuterie. Dacă stai mai prost cu banii,ia-i o eşarfă,dar una de calitate foarte bună,o agendăsau doar un pix,dar să fie cât mai calitative.

Idei de cadou pentru zodia Gemeni

Partea bună la această zodie este că e foarte practică,de aceea,va aprecia cadourile utile,de uz casnic. Pentru Gemeni niciodată nu vor fi destule seturi de lenjerii de pat în dulap. Dacă stai mai bine cu banii,ia-i un aspirator cu aburi sau un robot de bucătărie. Nu arunca sume importante pe o bluză de caşmir,căci va considera asta pură risipă materială.

Idei de cadou pentru zodia Rac

Un Racnu va avea niciodată suficiente şosete. Bine,în general,nativul apreciază orice cadou i-ai lua,pentru simplul motiv că ţi-ai rupt din timpul tău să îi alegi lui un cadou. Poartă cu mândrie orice primşte în dar,însă îi plac cadourile de suflet. Deci,dacă ştii că îi place albastrul,ia-i ceva albastru,sau,dacă iubeşte argintul,o bijuterie ar fi exact ce trebuie pentru a stârni interesul.

Idei de cadou pentru zodia Leu

Nativul iubeşte să primească daruri,de la cărţi,la haine sau chiar bilete la concerte. Cu toate astea,dacă vrei să dai pe spate un Leu,ia-i ceva unic,ceva ce nu are toată lumea. Lucrurile hand made sunt apreciate la adevărata lor valoare de aceştia.

Idei de cadou pentru zodia Fecioară

Nu este uşor să găseşti cadoul perfect pentru o Fecioară,doar ştii cât este de organizată şi de pragmatică. Totuşi,există o mare posibilitate să îţi spună chiar ea ce îşi doreşte,iar dacă nu face asta,mergi pe lucruri clasice,pentru a avea şanse mai mari să impresionezi. Ce zici de o ramă rustică,cu o selecţie din pozele familiei?

Idei de cadou pentru zodia Balanţă

O Balanţă ori este cu adevărat impresionată,ori vei vedea pe faţa sa că ai dat-o în bară. Deci,dacă nu vrei să vezi dezamăgirea pe chipul nativului,mergi pe lucruri de firmă,de bun gust,fără nimic strident (auriu,argintiu,paiete etc). Un set de pahare de cristal,un ceas de firmă sau o cutie chic de bijuterii sunt doar câteva idei de cadouri pentru Balanţă.

Idei de cadou pentru zodia Scorpion

Dacă nu ai bani de ceva foarte scump,mai bine te limitezi la ceva simplu,dar de efect. Dacă e bărbat,o pereche de butoni cu un fulg de nea e cadoul ideal,iar dacă e fată,cu o trusă de farduri nu dai greş.

Idei de cadou pentru zodia Săgetător

Pentru că vorbim de un conservator,Săgetătorul va fi fericit să primească daruri ce ţin de tradiţiile româneşti:de la o ie lucrată de mână,până la strechini sau butelci lucrate cu măiestrie de meşteşugari pricepuţi.

Idei de cadou pentru zodia Capricorn

În primul rând,îi place să dăruiască,şi abia apoi să primească. Dacă vrei să dai pe spate un Capricorn,mizează pe articole vestimentare,iar dacă vorbim de fete,auriul,argintiul şi lucrurile cu paiete finuţe sunt varianta câştigătoare.

Idei de cadou pentru zodia Vărsător

Deşi,în aparenţă,apreciază în primul rând ideea că te-ai gândit la el,adevărul este că Vărsătorul pune mare accent pe ceea ce primeşte de la tine şi,în funcţie de asta îţi va alege pe viitor cadoul. Deci,mergi la sigur cu lucrurile de firmă,scumpe sau care lasă impresia că sunt scumpe. Dacă nu ai bani de o bijuterie de aur,ia-i ceva suflat cu aur.

Idei de cadou pentru zodia Peşti

Iubeşte cadourile de suflet. Un obiect personalizat cu un mesaj drag,un CD cu formaţia favorită,sau ceva lucrat chiar de tine sunt idei de cadouri mult mai apreciate,decât orice dar scump.Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg