Ce cadou să-i cumperi în funcţie de zodie

1 72441 original jpg jpeg

De multe ori alegerea unui cadou poate fi o adevărată provocare, mai ales dacă persoana pentru care îl cumperi are tot ce ţi-ar trece prin cap sau este foarte pretenţioasă. Iată cu ce cadou ai toate şansele să mergi la sigur, în funcţie de zodia celui care-l primeşte.

Idei de cadou pentru zodia Berbec

În general,Berbecul adoră cadourile scumpe,de firmă. De aceea,în cazul în care ai bugetul limitat,nu te grăbi să iei un set de cosmetice ieftin,din supermarket. Mai bine mergi în magazinele „de fiţe” şi ia-i ceva mai mic,dar de calitate. Cadourile de tipul „1+50% gratis” nu vor face impresie bună.

Idei de cadou pentru zodia Taur

În primul rând,Taurul aşteaptă să fie surprins… ar fi bine să fie surprins plăcut,iar pentru asta cadoul trebuie să fie unul îndelung căutat. Nici prin gând să nu îţi treacă să îi dai bani,pe motiv că e pretenţios şi mai bine îşi ia el ce îi trebuie. Este o totală lipsă de respect pentru el. Dacă ai fonduri suficiente,cu un parfum finuţ mergi la sigur sau cu o bijuterie. Dacă stai mai prost cu banii,ia-i o eşarfă,dar una de calitate foarte bună,o agendăsau doar un pix,dar să fie cât mai calitative.

Idei de cadou pentru zodia Gemeni

Partea bună la această zodie este că e foarte practică,de aceea,va aprecia cadourile utile,de uz casnic. Pentru Gemeni niciodată nu vor fi destule seturi de lenjerii de pat în dulap. Dacă stai mai bine cu banii,ia-i un aspirator cu aburi sau un robot de bucătărie. Nu arunca sume importante pe o bluză de caşmir,căci va considera asta pură risipă materială.

Idei de cadou pentru zodia Rac

Un Racnu va avea niciodată suficiente şosete. Bine,în general,nativul apreciază orice cadou i-ai lua,pentru simplul motiv că ţi-ai rupt din timpul tău să îi alegi lui un cadou. Poartă cu mândrie orice primşte în dar,însă îi plac cadourile de suflet. Deci,dacă ştii că îi place albastrul,ia-i ceva albastru,sau,dacă iubeşte argintul,o bijuterie ar fi exact ce trebuie pentru a stârni interesul.

Idei de cadou pentru zodia Leu

Nativul iubeşte să primească daruri,de la cărţi,la haine sau chiar bilete la concerte. Cu toate astea,dacă vrei să dai pe spate un Leu,ia-i ceva unic,ceva ce nu are toată lumea. Lucrurile hand made sunt apreciate la adevărata lor valoare de aceştia.

Idei de cadou pentru zodia Fecioară

Nu este uşor să găseşti cadoul perfect pentru o Fecioară,doar ştii cât este de organizată şi de pragmatică. Totuşi,există o mare posibilitate să îţi spună chiar ea ce îşi doreşte,iar dacă nu face asta,mergi pe lucruri clasice,pentru a avea şanse mai mari să impresionezi. Ce zici de o ramă rustică,cu o selecţie din pozele familiei?

Idei de cadou pentru zodia Balanţă

O Balanţă ori este cu adevărat impresionată,ori vei vedea pe faţa sa că ai dat-o în bară. Deci,dacă nu vrei să vezi dezamăgirea pe chipul nativului,mergi pe lucruri de firmă,de bun gust,fără nimic strident (auriu,argintiu,paiete etc). Un set de pahare de cristal,un ceas de firmă sau o cutie chic de bijuterii sunt doar câteva idei de cadouri pentru Balanţă.

Idei de cadou pentru zodia Scorpion

Dacă nu ai bani de ceva foarte scump,mai bine te limitezi la ceva simplu,dar de efect. Dacă e bărbat,o pereche de butoni cu un fulg de nea e cadoul ideal,iar dacă e fată,cu o trusă de farduri nu dai greş.

Idei de cadou pentru zodia Săgetător

Pentru că vorbim de un conservator,Săgetătorul va fi fericit să primească daruri ce ţin de tradiţiile româneşti:de la o ie lucrată de mână,până la strechini sau butelci lucrate cu măiestrie de meşteşugari pricepuţi.

Idei de cadou pentru zodia Capricorn

În primul rând,îi place să dăruiască,şi abia apoi să primească. Dacă vrei să dai pe spate un Capricorn,mizează pe articole vestimentare,iar dacă vorbim de fete,auriul,argintiul şi lucrurile cu paiete finuţe sunt varianta câştigătoare.

Idei de cadou pentru zodia Vărsător

Deşi,în aparenţă,apreciază în primul rând ideea că te-ai gândit la el,adevărul este că Vărsătorul pune mare accent pe ceea ce primeşte de la tine şi,în funcţie de asta îţi va alege pe viitor cadoul. Deci,mergi la sigur cu lucrurile de firmă,scumpe sau care lasă impresia că sunt scumpe. Dacă nu ai bani de o bijuterie de aur,ia-i ceva suflat cu aur.

Idei de cadou pentru zodia Peşti

Iubeşte cadourile de suflet. Un obiect personalizat cu un mesaj drag,un CD cu formaţia favorită,sau ceva lucrat chiar de tine sunt idei de cadouri mult mai apreciate,decât orice dar scump.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg