Ce defecte ai în funcţie de zodie

1 64243 original jpg jpeg

Berbecii sunt superficiali, lenevia este „păcatul” Balanţelor şi al Scorpionilor, iar Leii şi Vărsătorii sunt egoişti. Sună dur? Ei, citeşte în continuare şi vei afla care sunt punctele slabe ale fiecărei zodii.

Suntem înzestraţi cu fel şi fel de calităţi,dar avem şi câteva puncte slabe. Important este să le recunoaştem şi să ne propunem să ni le „mascăm“.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Berbec

Despre cei născuţi sub semnul berbecului se spune că nu toţi „strălucesc” în meseria aleasă. Au imaginaţie bogată şi reuşesc să pună pe hârtie un plan de lucru eficient,dar se plictisesc la fel de repede şi deseori nu duc la capăt ceea ce şi-au propus. Nu suportă singurătatea,de cele mai multe ori sunt dependenţi de partenerul de viaţă şi se manifestă ca nişte indivizi „de suprafaţă”.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Taur

Nativii din această zodie sunt conservatori şi acceptă cu greu schimbarea. Nu le place să fie deranjaţi,cei mai mulţi dintre ei au obiceiuri stricte şi ţin mult la programul zilnic. Totodată,Taurii sunt fricoşi când vine vorba să-şi exprime părerile şi le cam stă în obicei să bârfească. De asemenea,cei din zodia Taurului nu au prea mulţi prieteni,pentru că au tendinţa să intre des în contradicţie cu ceilalţi.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Gemeni

Au un stil de viaţă dinamic şi riscă să-şi petreacă mult timp departe de familie. Când sunt pasionaţi de ceva,cei din sfera astrală a gemenilor se comportă de parcă nu ar mai exista nimic pe faţa pământului. Mult prea ambiţioşi,aceştia riscă să rămână singuri şi o mare parte din ei au mari probleme când sunt nevoiţi să socializeze cu ceilalţi. În dragoste sunt pasionali,dar cam pretenţioşi şi mereu puşi pe ceartă.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Rac

Gurile rele spun despre persoanele care s-au născut în această zodie că au tendinţa să fie invidioase şi că,în special cei tineri,„se aprind uşor” la nervi. Le place cam mult să fie în centrul atenţiei,să fie adulaţi şi felicitaţi pentru orice gest făcut. Nu în ultimul rând,unii Raci sunt mofturoşi şi au tendinţa de a le face apropiaţilor viaţa grea. Aflaţi sub protecţia Lunii,unii dintre aceştia sunt dificil de înţeles şi se pierd uşor cu firea în situaţiile conflictuale.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Leu

Nu degeaba sunt consideraţi a fi de „speţă regală”. Narcisişti din fire,nativii din zodia Leului trebuie să se străduiască pentru a se gândi la nevoile celor din jur. Aceştia nu lasă nicio „datorie” neplătită şi acceptă să fie linguşiţi,chiar şi când sunt conştienţi că nu merită complimentele aduse.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Fecioar

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt cam serioase,iar spontaneitatea nu este chiar punctul lor forte. La maturitate,acestea pot să fie ordonate fără măsură şi te pot uimi cu rigorizitatea de care dau dovadă în anumite situaţii. Cei din zodia Fecioarei se pierd repede cu firea şi sunt capabili de răzbunare pusă temeinic la cale.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Balanţă

Spre deosebire de celelalte zodii,Balanţa imprimă celor care se nasc cu semnul ei anumite defecte specifice,în funcţie de personalitate. De obicei,nativii acestei zodii nu pot să menţină un raport între cele două talere ale balanţei şi sunt predispuşi la tot felul de excese. Balanţele pot „suferi” de zgârcenie,de laşitate sau de lenevie.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Scorpion

Dacă aveţi prin preajmă un reprezentant al zodiei Scorpionului,înarmaţi-vă cu multă răbdare. Cei născuţi sub acest semn zodiacal pot fi „greu de citit” şi pentru ei totul are o limită ce nu trebuie depăşită. Scorpionilor le lipseşte iniţiativa şi pot fi,în anumite împrejurări favorabile lor,leneşi peste măsură.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Săgetător

Cei născuţi sub acest semn zodiacal pot să dea dovadă de trăsături ce reflectă o anumită doză de iresponsabilitate. Greşesc cu nevinovăţie şi de cele mai multe ori nu iau în calcul riscurile sau pierderile ce pot apărea când fac diverse activităţi. Astrologii susţin că Săgetătorii au un mod nesăbuit de a reacţiona la provocările celor din jur şi că nu-şi calculează mişcările,ci doar le intuiesc.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Capricorn

Nativilor din Capricorn nu le place să primească sfaturi,evită riscul şi cei mai mulţi dintre ei sunt răi de pagubă. Nu în ultimul rând,aceştia iartă,dar nu uită,şi tind să-şi ducă planurile de răzbunare până la capăt. Din punct de vedere sentimental,cei din zodia Capricornului nu sunt foarte romantici şi le place să „câştige” câte ceva de pe seama celorlalţi.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Vărsător

Vărsătorii au trăiri profunde,însă le exteriorizează foarte rar. În dragoste,cei născuţi în prima parte a lunii,sunt cam nestatornici şi le plac situaţiile în care trebuie să lupte pentru a câştiga afecţiunea partenerului. Dacă întâmpină greutăţi,îşi urmăresc interesele şi uită,să mai dea câte o mână de ajutor celor din jur.

Ce defecte ai în funcţie de zodie:Peşti

Celor născuţi în zodia Peştilor le place să povestească mult,iar uneori,odată ce te-au prins în discuţie,cu greu te poţi „salva”. Aşa că ar trebui să ia în calcul ceea ce spune renumitul proverbul:„Vorba multă,sărăcia omului.” Uneori,acestora le este greu să gândească în perspectivă şi în aceste situaţii pot deveni uşor inadaptabili.Recente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg