Ce să ne așteptăm de la ultima retrogradare a lui Mercur din acest an. Bonus: zodiile influențate

Pe 13 decembrie, Mercur, planeta comunicării, și-a început retrogradarea prin zodia Capricorn. La ce să ne așteptăm din partea mișcării, dar și care sunt zodiile direct influențate de acest eveniment astrologic, descoperă în rândurile de mai jos!  

image

Aceasta este ultima retrogradare a planetei Mercur din anul 2023, iar dacă ai crezut că, de data aceasta, veștile astrologilor vor fi mai blânde, dat fiind faptul că sărbătorile se apropie, ei bine, suntem anunțați că putem avea probleme în zona comunicării, cel puțin în perioada 13-23 decembrie, când Mercur retrogradează prin zodia Capricorn. Vestea bună este că, în aceste 10 zile, vom fi tentați să ne reevaluăm mai mult ca niciodată sistemele de credințe și valorile, ceea ce poate fi benefic pentru dezvoltarea noastră personală! 

Citește și: Ce înseamnă când retrogradează Mercur și ce NU este bine să faci în această perioadă 

La ce să ne așteptăm în perioada 23 decembrie - 2 ianuarie 

Între 23 decembrie 2023 și 2 ianuarie 2024, Mercur se va afla în zodia Săgetător, considerat a fi semnul explorator al horoscopului. Prin urmare, trebuie să avem grijă de planurile noastre de călătorie - să conducem cu mai multă grijă când plecăm la drum, să ne alegem cu grijă oamenii cu care călătorim și să fim mai organizați decât de obicei. De asemenea, va trebui să ne ținem în frâu emoțiile și se încercăm să gestionăm crizele de comunicare, tipice perioadei Mercur Retrograd. 

Zodiile care vor fi influențate de retrogradarea lui Mercur 

Astrologul Evan Grim spune că opt zodii trebuie să fie vigilente în această perioadă, deoarece vor fi influențate în mod direct de retrogradarea lui Mercur! Acestea sunt: Balanță, Capricorn, Berbec, Rac, Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Citește și: Iată cum afectează Mercur retrograd zona dragostei 

Ce este bine să faci dacă zodia ta este afectată?

Dacă zodia ta se află printre cele enumerate, recomandarea este să fii atent la felul în care comunici, să îți reformulezi ideile și să nu te grăbești să tragi concluzii. De asemenea, a sosit momentul să decizi care este direcția vieții sale, să fii precaut și să cântărești cu mare atenție avantajele și dezavantajele deciziilor. Acesta nu este un moment optim pentru schimbări majore, ci doar pentru o analiză profundă a vieții tale! 

Sursă foto: Shutterstock 



Recente

Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg