Ce spun astrele despre tine în 2018

1 79115 original jpg jpeg

Cuvântul definitoriu pentru anul 2018 este „schimbare“. Anul care tocmai a început este unul decisiv, mai ales din punct de vedere profesional. Înseamnă şi numeroase proiecte împlinite, pe care cei născuţi sub anumite semne astrale şi le doreau de mult timp finalizate.

Berbec (21.03 – 19.04)

Bani: Nici bine nu a început anul şi deja ai cheltuit cam toate economiile pe care le aveai. Nu-i nimic! Te poţi reapuca oricând să economiseşti, întrucât în lunile următoare e posibil să apară cheltuieli neaşteptate. Ai grijă cum îţi gestionezi resursele şi, mai ales, gândeşte-te de două ori înainte să cumperi ceva.

Dragoste: Dacă nu ai încă pe cineva în viaţa ta, e posibil să mai aştepţi, căci astrele nu sunt atât de darnice cu tine la acest capitol. Totuşi, asta nu înseamnă că trebuie să te închizi în casă şi să nu mai socializezi cu nimeni. Încearcă să ieşi mai des în timpul liber şi să menţii relaţiile cu persoanele din anturajul tău.

Sănătate: E posibil să te confrunţi cu câteva probleme de sănătate la mijlocul anului, însă asta nu îţi va tăia din entuziasm. Eşti genul de persoană care reuşeşte să iasă din orice situaţie şi care se reface uşor.

Taur (20.04 – 20.05)

Bani: Eşti mai econoamă ca de obicei, şi asta pentru că intenţionezi să îţi schimbi locul de muncă şi nu ştii dacă vei găsi atât de repede unul mai bun. E bine că încerci să evoluezi din punct de vedere profesional, dar ai mare grijă ce alegeri faci, căci pe unele dintre ele s-ar putea să le regreţi.

Dragoste: Se poate ca tu şi partenerul să nu vă mai înţelegeţi ca înainte, iar acest lucru să te macine tot timpul. Poate ar fi mai bine să discutaţi şi să luaţi o decizie împreună, dacă veţi continua pe acelaşi drum împreună sau vă veţi despărţi. Orice-ar fi, păstrează-ţi cumpătul!

Dacă ai o durere surdă, care tot nu îţi dă pace de ceva vreme, poate ar fi mai bine să mergi la medic. Nu uita că anul 2018 va fi unul destul de încărcat pentru tine şi nu ai vrea să ratezi evenimente importante din pricina problemelor de sănătate.

Gemeni (21.05 – 20.06)

Deşi îţi place să te răsfeţi şi să trăieşti la maximum fiecare clipă, parcă nu mai ai acelaşi chef de viaţă când vine vorba de scos bani din buzunar. Se poate ca cineva din familie să-ţi fi atras atenţia cu privire la modul tău de a-i risipi, iar acum faci tot posibilul să demonstrezi contrariul. Continuă în acest fel şi vei avea numai de câştigat pe parcursul anului!

Eşti mai îndrăgostită ca niciodată, şi asta pentru că partenerul de viaţă îţi dă toate motivele să-l iubeşti. Discutaţi deja despre cum să vă mutaţi împreună într-o locuinţă mai mare şi vă faceţi multe planuri, ceea ce e normal pentru un cuplu amorezat. Idealurile comune vă unesc şi mai mult!

La mijlocul anului, e posibil să te confrunţi cu o durere puternică în piept. Dacă nu îţi cunoşti problemele de sănătate, fă tot ce poţi pentru a le afla. Acestea nu trebuie lăsate să se agraveze.

Rac (21.06 – 22.07)

Anul acesta ţi-ai propus să dai lovitura! Îţi doreşti un loc de muncă mai bun, în care să ţi se recunoască toate meritele profesionale. Chiar dacă nu eşti cea mai ambiţioasă persoană, ţi-ai propus să îţi dai silinţa şi, cu siguranţă, vei reuşi. În primele luni ale anului, s-ar putea să te implici într-un proiect care să îţi aducă o sumă frumuşică.

Ai tendinţa să renunţi la viaţa ta personală în favoarea activităţilor pe care le întreprinzi. Nu e neapărat un lucru rău că vrei să ai succes, însă e important să ţii cont şi de sentimentele tale, fără a încerca să le pui în umbră.

La început de an, ţi-ai propus să mănânci mai sănătos şi să faci chiar şi o cură de detoxificare a organismului.

Leu (23.07 – 22.08)

Dacă până acum ai avut mult de suferit din cauza nedreptăţilor financiare, anul 2018 îţi va aduce mai multe satisfacţii pe acest plan. Reuşeşti să mai scapi de datorii şi încerci să nu faci prea multe cheltuieli.

De ceva vreme, ai o relaţie cu cineva care te apreciază pentru ceea ce eşti şi nu pretinde nimic în schimb. Te simţi bine în compania partenerului, dar încă nu ţi-ai făcut planuri. Preferi ca lucrurile să se desfăşoare progresiv.

Ai mai rezolvat din problemele de sănătate pe care le aveai anul trecut, iar acum nu faci decât să ai mai multă grijă de tine. Dacă urmezi un tratament, încearcă să îl respecţi cu rigurozitate.

Fecioară (23.08 – 22.09)

În 2018, ţi-ai propus să câştigi mai mulţi bani pentru a putea să te întreţii. Însă pentru acest lucru e nevoie să munceşti mai mult şi să cauţi cât mai multe oportunităţi de lucru. Abia spre finalul anului s-ar putea să se ivească o şansă de a avansa în carieră, pe care ar fi bine să nu o ratezi.

Relaţia cu partenerul începe să scârţâie şi trebuie să recunoşti că e vina amândurora. Tu eşti mult prea critică şi îi faci mereu observaţie, iar el nu suportă să îi controlezi viaţa. Poate ar fi mai bine să discutaţi serios despre problemele voastre şi să nu le mai priviţi ca pe ceva trecător.

Temperaturile mult prea scăzute îţi pot da de furcă în prima parte a anului. Ar trebui să ai mai multă grijă de tine, având în vedere că eşti sensibilă. Nu uita să te vitaminizezi!

Balanţă (23.09 – 22.10)

În privinţa banilor, nu ar trebui să îţi faci prea multe griji, căci familia şi partenerul au mereu grijă să nu îţi lipsească nimic. Totuşi, trebuie să le dovedeşti că poţi fi independentă, aşa că nu ar strica să munceşti mai mult pentru idealurile tale.

După încheierea unei relaţii îndelungate, ai suferit foarte tare, iar acum eşti pregătită să începi o viaţă nouă. Îţi place să socializezi şi nu te grăbeşti să te îndrăgosteşti. Vrei doar să ai o companie plăcută!

În ultima perioadă, ai tendinţa să faci excese culinare, obicei de care stomacul tău nu e mulţumit. Ai grijă la ce mănânci şi în ce cantităţi!

Scorpion (23.10 – 21.11)

Ţi-ai propus să faci câteva schimbări majore în viaţa ta. E posibil să îţi cumperi o casă mai mare, o maşină sau un obiect de valoare, care să te motiveze să munceşti şi mai mult. Nu îţi place să ceri ajutorul nimănui când vine vorba de bani, iar la capitolul datorii eşti cea mai conştiincioasă.

O persoană din trecut te caută din ce în ce mai des, lucru care îţi displace şi nu ştii cum să scapi. Pentru tine, ciorba reîncălzită nu mai are acelaşi gust şi nimic nu te mai impresionează. Poate că e mai bine să priveşti spre viitor.

Când ai probleme de sănătate, eşti genul de persoană conştiincioasă, care merge imediat la doctor să se trateze.

Săgetător (22.11 – 21.12)

După o perioadă în care ai fost foarte stresată la serviciu, acum urmează relaxarea. Ţi-ai propus ca, la fiecare început de an, să pleci într-o binemeritată vacanţă, care să te încarce cu energie pozitivă. Nu îţi faci probleme în privinţa finanţării proiectelor tale, întrucât ai fonduri speciale pentru astfel de situaţii.

Tu şi partenerul ar trebui să vă bucuraţi mai mult de timpul pe care îl petreceţi împreună. Micile surprize vă vor uni şi mai mult! Încercaţi să fiţi mai deschişi unul cu celălalt şi să uitaţi de tot ce vă înconjoară când sunteţi amândoi.

Nu eşti o persoană bolnăvicioasă, dar asta nu înseamnă că nu trebuie să ai grijă de tine. Deşi eşti atentă la ce mănânci, e bine să ştii că şi sportul este foarte sănătos. Ai putea să faci mai multă mişcare.

Capricorn (22.12 – 19.01)

Eşti o persoană raţională, care cheltuieşte cumpătat şi numai pe lucrurile cu adevărat importante. În plus, ai învăţat să fii strângătoare şi ştii să apreciezi valoarea banilor. Eşti mai sigură pe tine când te gândeşti că te poţi întreţine singură.

Iubirea pluteşte în aer şi nimic nu îţi poate strica fericirea în cuplu. Anul acesta e momentul perfect să faci încă un pas în relaţie, dar depinde foarte mult şi de ceea ce îşi doreşte partenerul tău. Ar fi bine să ştii că astrele îţi surâd pe axa căsătoriei.

Dacă te confrunţi cu probleme ginecologice, nu amâna vizita la medic. Chiar şi o răceală banală se poate agrava.

Vărsător (20.01 – 18.02)

De când te-ai angajat la noul loc de muncă, eşti extrem de încântată şi îţi place mult ceea ce faci. Pentru şeful tău, eşti un angajat model, care îşi respectă programul şi ia în serios fiecare sarcină. Totuşi, ai grijă ca pasiunea ta pentru bani să nu se transforme într-un viciu. Nu merită să te suprasoliciţi din cauza lăcomiei.

Te înţelegi foarte bine cu partenerul şi nimic nu îţi poate strica starea de bine pe care o ai. Nu lăsa pe nimeni să intervină în relaţia voastră, căci multe persoane invidioase vor încerca să atenteze la fericirea ta. Ai grijă cui alegi să te confesezi!

Anul acesta ţi-ai propus să ajungi la medic cu o problemă de stomac mai veche, pe care ai tot ignorat-o. Dacă o vei amâna în continuare, nu vei face decât să îţi pui în pericol sănătatea.

Peşti (19.02 – 20.03)

Oamenii din jurul tău te consideră un model de urmat şi asta pentru că tot ce ai făcut până acum, ai reuşit pe cont propriu. Pentru tine, nu banii sunt pe primul loc, ci mai degrabă atmsofera din locul în care lucrezi şi relaţiile pe care le stabileşti cu cei din jur. Munceşti cu plăcere şi te dedici activităţii profesionale în totalitate, chiar şi când ai zile mai proaste.

O persoană din viaţa ta ţi-a făcut mult rău în trecut, iar acum profită de faptul că ai iertat-o şi încearcă să îţi recâştige încrederea. Nu lăsa lucrurile să îţi scape de sub control şi fii foarte atentă la toate mijloacele pe care le foloseşte pentru a te impresiona.

Anul 2018 nu se anunţă cu mari probleme de sănătate pentru tine, însă ai mare grijă la cum te alimentezi şi cât de des foloseşti analgezicele.



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg