Horoscop. Topul celor mai norocoase zodii de la finalul acestei primăveri

Potrivit astrologiei, fiecare zodie va avea în acest an o zi norocoasă. Unele la începutul anului, altele vara aceasta, iar alte zodii spre finalul lui 2022. Întrebarea este: care sunt cele mai norocoase semne zodiacale din următoarea perioadă? Trei dintre cele 12 zodii vor avea noroc în dragoste, la bani, dar și în zona carierei. Care sunt norocoșii?

image

După doi ani de pandemie, cu toții sperăm la un an mai bun. Vestea bună este că astrele ne ajută să avem noroc, mai ales în anumite zile. Anul 2022 pare a fi un nou început pentru multe zodii. Ești pregătit să descoperi dacă zodia ta se încadrează în categoria celor mai norocoase zodii ale primăverii? 

Berbec 

Cei născuți în zodia Berbec trebuie să profite de perioada următoare, mai ales de finalul lunii mai. Asta pentru că ziua lor norocoasă din an va fi pe data de 24 mai. Jupiter le vor aduce Berbecilor mult noroc, planeta Marte pasiune, iar Luna sentimente pozitive. S-ar putea să se rezolve și unele probleme din familie! Cheia pentru a te bucura de această zi, este să fii în concordanță cu sentimentele pe care le ai. 

Pești 

Pentru Pești, întregul an va fi unul benefic, datorită lui Jupiter care va influența această zodie o mare parte din an. Astrele oferă zodiei și un cadou special, la finalul lunii aprilie. Concret, pe 26 aprilie, Luna, Jupier, Neptun și Venus vor forma o conjuncție în Pești și vor aduce numeroase oportunități atât în plan amoros, cât și în zona banilor. Energia din această zi te va ajuta să îți îmbunătățească relațiile, în special cea cu partenerul de viață. De asemenea, tot în această zi, vei fi tentat să iei decizii importante. Ascultă-ți intuiția! 

Gemeni 

Data de 4 mai este ziua norocoasă pentru Gemeni. În această zi, gemenii vor putea găsi rezolvarea la probleme. Astrele încurajează gemenii să pună accent pe experiența pe care au acumulat-o până acum și să nu se dea înapoi de la planurile pe care le au. Au toată susținerea astrală! 

Sursă foto: Shutterstock Recente

familie jpg
Eddie Murphy foto  Instagram jpg
Ce l a ajutat pe Pierce Brosnan sa depaseasca pierderea primei sotii Sursa foto shutterstock 1093386590 jpg
De la debutul în seriale precum "Karaoğlan" și "Kampüsistan", până la primul său lungmetraj "Tunes from Spinach" în 2005, Urgancıoğlu a captivat publicul cu abilitățile sale actoricești remarcabile
Harry Potter jpg
Al Di Meola foto  Shutterstock jpg
Kanye West foto  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg