Cele mai romantice zodii de Valentine’s Day

1 79847 original jpg jpeg

Dragostea pluteşte în aer, mai ales de Sfântul Valentin! În caz că inimioarele şi gesturile romantice sunt punctul tău forte în această zi specială, află dacă şi partenerul îţi împărtăşeşte sau nu idealurile amoroase!

Taur

Nu eşti cea mai romantică persoană, însă îţi place să îţi petreci Ziua Îndrăgostiţilor la înălţime. Ce ai spune de un salt cu paraşuta sau de o cină la ultimul etaj al unui bloc? Recunoaşte că situaţiile extreme sunt cele mai incitante pentru tine! De asemenea, îţi place să îţi surprinzi partenerul cu un cadou personalizat, care să vă definească relaţia.

Rac

Romantism la superlativ! Ţi-ai dori să fii cu persoana iubită undeva departe, fără ca nimeni să ştie de voi şi să vă iubiţi la apus sau sub clar de lună. Dincolo de pasiunea ta desăvârşită pentru iubire, eşti o persoană caldă, plină de afecţiune, care ar prefera să îşi petreacă această sărbătoare departe de ochii lumii, fără prea multe dovezi de iubire. Tu pui preţ doar pe lucrurile sentimentale, nu şi pe cele materiale.

Fecioară

Deşi eşti o persoană raţională, ai prefera să îţi petreci Ziua Îndrăgostiţilor departe de ochii curioşilor, la un pahar de vin roşu, lângă persoana iubită. Îţi place să te pierzi în conversaţii filosofice despre viaţă şi să cauţi sensul vieţii. Te incită discuţiile intelectuale şi îţi place ca partenerul să îţi demonstreze cât de mult te doreşte. Vrei să îţi dovedească faptul că îi eşti indispensabilă.

Capricorn

Îţi place să îţi petreci cea mai romantică zi din an într-o excursie cu persoana iubită, în care să uiţi de griji. Nu eşti foarte romantică, însă ţi-ar surâde o cină în doi şi o baie la lumina lumânării. Dacă ai starea necesară, poţi face multe lucruri pline de iubire. De asemenea, îţi place să fii surprinsă cu flori, bomboane de ciocolată şi un pahar de şampanie. Poate ar fi mai bine să observi şi ceea ce îi place partenerului, să vedeţi dacă vă potriviţi sau nu!

Topul zodiilor care nu sărbătoresc Valentine’ s Day

Berbec

În viziunea ta, nu există o zi a îndrăgostiţilor specială, ci doar o strategie de marketing bine pusă la punct. Ar trebui să îţi arăţi dragostea mai des faţă de partener, căci altfel ar putea să creadă că îl neglijezi. Nu eşti genul de persoană care să ofere cadouri, însă chiar şi un mic gest poate schimba o stare de spirit.

Gemeni

Gândul tău nu merge către romantism de Ziua Îndrăgostiţilor, ci către instinct. Îţi place să trăieşti clipa şi nu te gândeşti deloc la viitor. Dacă partenerul îţi cere să faci un lucru, s-ar putea să nu fii de acord şi să stârneşti o întreagă polemică. Te-ai gândit că poate nu eşti făcută pentru a fi lângă cineva toată viaţa?

Săgetător

De Ziua Îndrăgostiţilor, ai prefera să stai închisă în casă decât să ieşi la o întâlnire romantică. Nu îţi plac gesturile tandre şi delicate, deoarece le consideri depăşite pentru prezent. Preferi să ai o întâlnire de afaceri, care să se încheie cu un profit pentru tine. Urmăreşti să evoluezi în viaţa profesională, nu şi în cea personală.

Vărsător

Încă din copilărie te-ai întrebat de ce trebuie să existe o zi specială pentru a-ţi declara iubirea faţă de jumătatea aleasă. În viziunea ta, acest lucru ar trebui să fie făcut zilnic, nu doar de 14 februarie. De aceea, preferi ca în această zi să te axezi pe alte lucruri mai importante, ce ţin de domeniul profesional. Abia spre sfârşitul săptămânii te vei gândi serios cum să îţi surprinzi partenerul.

Sursă foto: www.huffingtonpost.comRecente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg