Cele mai toxice cupluri zodiacale

1 77128 original jpg jpeg

Compatibilitatea dintre zodii este extrem de importantă, dacă vrei să ai o relaţie bună cu partenerul şi să nu riscaţi să vă despărţiţi la doar câteva zile după ce v-aţi cunoscut. Află care sunt cele mai toxice cupluri zodiacale, care nu au nicio şansă de a fi împreună.

Rac şi Leu

Cu personalităţi diferite, aceşti nativi nu vor reuşi să ajungă la un consens vreodată. Asta pentru că nativii Leu sunt persoane încăpăţânate, expansive, dornice de a conduce şi de a fi în centrul atenţiei, în timp ce nativii Rac sunt mult prea sensibili şi emotivi. O relaţie de lungă durată s-ar putea să îşi pună amprenta în mod negativ asupra lor, iar neînţelegerile să îi marcheze definitiv.

Capricorn şi Vărsător

Ambele zodii sunt cunoscute pentru determinarea lor şi capacitatea de a evolua. Totuşi, un nativ Capricorn, raţional şi cu picioarele pe pământ, nu va fi niciodată de acord cu flexibilitatea Vărsătorului şi cu dorinţa lui de libertate supremă. În timp ce unul este prea statornic, cu principia de viaţă bine înfipte, celălalt este cu capul în nori, dornic să experimenteze noutăţile şi să îşi schimbe gusturile. De aceea, o relaţie dintre cei doi ar aduce numai dezamăgiri.

Fecioară şi Gemeni

Acelaşi lucru se întâmplă şi în cazul nativilor Fecioară şi nativilor Gemeni întrucât pământul şi aerul nu conlucrează. Partenerii Fecioară sunt firi analitice, perfecţioniste şi foarte critice, aşa că nu ar suporta multe lucruri pe care nativul Gemeni le-ar face într-o relaţie. Printre ele se numără flirtrul, înşelatul, minciuna şi egocentrismul. E mai bine ca cei doi să rămână amici, în caz că pot şi să se abţină de la idile care nu au un final fericit.

Taur şi Balanţă

Se pare că Semnele de Aer şi cele de Pământ nu pot fi împreună niciodată. Asta pentru că şi cuplul Taur-Balanţă riscă să aibă parte de una dintre cele mai toxice relaţii. Scânteia apare atunci când impulsivul nativ Taur strică echilibrul nativului Balanţă. O relaţie ar fi mai mult decât imposibilă, iar de mariaj nici nu poate fi vorba! Cel mai bine ar fi ca fiecare să îşi găsească un alt partener şi să uite că s-au cunoscut vreodată.

Scorpion şi Peşti

Este o combinaţie plină de provocări deoarece ambii parteneri sunt extrem de emoţionali şi foarte suspicioşi unul pe celălalt. Nativilor Scorpion li se pare dificil să îi înţeleagă pe nativii Peşti, asta pentru că cei din urmă sunt destul de visători şi îşi construiesc o lume a lor. Mai mult, gelozia Scorpionilor le va da bătăi de cap şi le poate compromite relaţia cu prietenii.

Săgetător şi Rac

Aceste două semne zodiacale nu ar trebui să se apropie vreodată, căci nu pot avea un viitor comun. În timp ce nativii Rac cred în dragoste la prima vedere şi în iubire intensă, partenerii Săgetători sunt mai detaşaţi, uşor libertini şi încearcă să îşi trăiască viaţa după propriile lor reguli. Este greu să îi aduni sub acelaşi acoperiş, fără să se certe sau să iasă scântei. În fond, felul lor de a fi şi de a simţi este total diferit, aşa că cei doi nu rezonează!Recente

Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg