Compatibilităţi zodia Fecioară. Cum sunt relatiile Fecioarei cu cele 12 zodii? În pat, potrivire perfectă cu Taur

1 compatibilitati zodia fecioara jpg jpeg

Zodie de Pământ, Fecioara are o compatibilitate excelentă în plan sexual cu nativii din zodia Taur. Este, poate, cea mai intensă chimie în materie de amor, spun astrele. În rest, în relaţiile cu ceilalţi nativi, zodia Fecioară vine cu caracteristici puternice, precum inteligenţa şi loialitatea.

Compatibilitate zodie FECIOARA – BERBEC

Intimitate – 10%

Berbecul şi Fecioara nu sunt făcuţi să ajungă în pat. Berbecul se va uită la Fecioara că la Sfânta Fecioara, castă şi abstinenţă. În timp ce Berbecul este perceput că o brută fără maniere şi tact când vine vorba de sex. Fecioara îşi doreşte răbdare, stimulare verbală şi mult preludiu. Berbecul vrea acţiune fără prea multe cuvinte. Relaţia dintre ei poate fi acceptabilă dacă Berbecul este de acord să vorbească mai mult, sau dacă Fecioara a fost mult prea dezamăgită de relaţiile anterioare că acum să se transforme într-un prădător sexual.

Încredere – 70%

În cazul în care îşi depăşesc dificultăţile de natură sexuală, cei doi vor stă împreună în ciuda pronosticurilor negative. Berbecul trebuie să rămână onorabil şi puternic, în timp ce Fecioara este fidelă din fire şi nu îi place să fie minţită. Dacă sunt oneşti unul cu celălalt, relaţia poate fi foarte bună.

Comunicare şi intelect – 30%

Berbecul şi Fecioara se pot enerva reciproc cu uşurinţă. Natură impulsivă, agresivitatea şi dispoziţia spre ceartă a Berbecului întră în conflict cu isteria şi lamentările Fecioarei. Berbecul nu vrea să se schimbe, iar Fecioara va părea o persoană nebună ţipând tot timpul. Singurul lucru bun din această relaţie este cooperarea la nivel intelectual, în cazul în care sunt colegi de birou sau parteneri de afaceri. Fiecare va stimula inteligenţă celuilalt, se vor sprijini în găsirea unor soluţîi constructive pentru problemele ce pot apărea.

Valori – 50%

Ambele semne preţuiesc muncă şi ambiţia. De aceea, Fecioara şi Berbecul pot fi buni colegi sau parteneri de afaceri. Relaţia lor profesională este una excelenţă. Altfel, nu au foarte multe lucruri în comun. Fecioara apreciază inteligenţă, în timp ce Berbecul crede că succesul nu are nicio legătură ea.

Activităţi – 70%

Graţie naturii mutabile şi a grijii constante pentru sănătate, Fecioara poate fi un partener bun pentru activul Berbec. Cei doi pot merge să alerge împreună, să se plimbe prin pădure, să facă sex, pentru că este sănătos. Problema apare când acest gen de relaţie o sperie pe precaută Fecioara şi îl plictiseşte pe energicul Berbec.

Total – 42%

Că să reziste relaţia dintre un Berbec şi o Fecioara , ambii trebuie să se schimbe. Fecioara ar trebui să împrumute din energia Berbecului, în timp ce Berbecul ar trebui să înveţe organizarea Fecioarei. De asemenea, ambii trebuie să aibă abilitatea de a se relaxa şi de a se distra împreună.

Citeşte şi: Una dintre cele mai puternice perechi de zodii: Gemeni şi Vărsător. Top 5 cele mai compatibile în dragoste

Compatibilitate zodie FECIOARA – TAUR

Intimitate – 85%

Relaţia sexuală dintre un Taur şi o Fecioara poate fi destul de emoţionantă. Partenerul Fecioara este, de obicei, timid în a-şi arată sexualitatea, iar Taurul apare că un erou  salvator, eliberând Fecioara de inhibiţîi. Taurul are darul de a-şi relaxa partenerul, acordându-i suficientă atenţie şi făcând totul că să-l satisfacă. Pentru Fecioara, acest lucru pare aproape ireal, deoarece el are aşteptări pesimiste când vine vorba de sex. Această este o combinăţie ideală de parteneri pentru primele experienţe sexuale, deoarece Fecioara poate întră în lumea sexualităţîi în modul cel mai blând posibil.

Problema ar putea apărea din cauza naturii Fecioarei şi a nevoii ei de a întră în detaliu şi de a analiză totul. Nu numai că poate deteriora spontaneitatea vieţîi lor sexuale, dar poate afecta şi stimă de sine a Taurului prin găsirea de defecte la orice pas.

Încredere – 75%

Fecioara nu are încredere în nimeni cu uşurinţă. Nu îi este simplu să se deschidă în faţă unei plaje mari de posibilităţi. Taurul este mult mai relaxat şi acordă o importantă atât de mare frumuseţîi sexului, încât, dacă Fecioara nu se simte în elementul ei cu partenerul Taur, niciunul dintre ei nu va avea încredere în celălalt. Ceea ce va afecta profund relaţia lor.

Comunicare şi intelect – 90%

Puterea intelectuală a Fecioarei este exact ceea ce Taurul are nevoie pentru a înţelege mai bine ce se întâmplă în jurul sau. Se spune adesea că Taurul poate fi cu adevărat încăpăţânat şi se vorbeşte greu cu el, dar o Fecioara va găşi întotdeauna abordarea pentru a-şi explică punctul de vedere. Că două semne de Pământului, ambii pot să fie prea rigizi pentru a acceptă punctul de vedere al celuilalt, dar în cele mai multe cazuri, intelectul Fecioarei şi sensibilitatea Taurului îi pot ajută să găsească o limba pe care ambii o înţeleg, indiferent de situaţie.

Valori – 50%

Ei nu apreciază fix aceleaşi lucruri, dar vor fi în regulă atâta timp cât partea feminină a Taurului este respectată. Din moment ce Venus reprezintă toate valorile, Fecioara ar putea să-i arate Taurului fix ce are el nevoie. Ambele semne vor aprecia natură elementului lor comun, Pământul: stabilitatea, siguranţă, lentoarea. Iar acest lucru ar trebui să le ofere suficient timp pentru a remedia diferenţele şi pentru a găşi un teren intermediar.

Activităţi – 55%

Taurul poate părea cu adevărat leneş în faţă partenerului lor de Fecioara, mai ales atunci când nu părăsesc casă decât dacă se îndreaptă spre un restaurant frumos. Natură lor prea intimă o sperie pe Fecioara până la punctul de „fierbere” şi vor avea nevoie rapid de o schimbare de peisaj pentru a nu simţi că vor stă într-un singur loc pentru totdeauna.

Dacă Taurul încearcă nişte activităţile care respectă obsesia ocazională a Fecioarei în ceea ce priveşte sănătatea, se pot găşi o serie de lucruri pe care să le facă împreună şi se pot completă foarte bine. Pregătirea unor gustări sănătoase ar fi doar una dintre sugestiile posibile pentru a satisface nevoile amândurora.

Total – 73%

În general, Taurul o va învaţă pe Fecioara tot ce ştie despre dragoste, sensibilitate şi sexualitate. Fecioara trebuie să fie suficient de flexibilă pentru a-şi aprecia partenerul Taur şi pentru a-i oferi o viziune intelectuală asupra lucrurilor. Relaţia lor ar putea fi scrisă în stele, numai dacă nu sunt prea speriaţi şi prea neîncrezători în celălalt. Dacă se îndrăgostesc nebuneşte unul de celălalt, ar putea fi o combinăţie între o inima limpede reprezentată de Taur şi o minte limpede reprezentată de Fecioara.

Citeşte şi: 3 zodii de femei speciale. Se nasc rar şi le recunoşti după frumuseţe şi inteligenţă

Compatibilitate zodie FECIOARA – GEMENI

Intimitate – 5%

Gemenii şi Fecioara sunt conduşi de Mercur, o planetă nu foarte sexuală la prima vedere. Cu toate acestea, acest lucru îi afectează în moduri diferite. Gemenii sunt un semn masculin, mereu gata să exploreze. În schimb, Fecioara este un semn feminin, timid şi sensibil. Relaţia lor sexuală nu este foarte promiţătoare, însă ambii au nevoie de comunicare. Dacă găsesc o limba pe care o înţeleg amândoi, s-ar putea pune de acord cu privire la modul în care va progresa viaţă amoroasă. Deşi sunt şanse mari că vorbăria să nu ducă la niciun consens.

Dacă se îndrăgostesc, vor folosi tandreţea şi respectul pentru a avea o viaţă amoroasă funcţională, dar nu va fi tot timpul satisfăcătoare pentru ambele părţi. Deşi sunt curioşi amândoi, dar nu în acelaşi fel, apare şi un conflict extrovertit vs. introvertit. În timp ce Gemenii ar dori de multe ori să fie liberi să se dezbrace şi să alerge goi pe străzi, Fecioara ar preferă că toată lumea să-şi păstreze fluidele corporale pentru ei înşişi. Mai mult, ambele semne au nevoie de stimulare verbală, însă cuvintele pe care unul dintre ei ar dori să le audă, celălalt nu ştie să le spună.

Încredere – 1%

Ce combinăţie! Cu problemele de încredere ale Fecioarei şi natură schimbătoare a Gemenilor, fiecare dintre ei este pe punctul de a-l înnebuni pe celălalt. Cel mai bun lucru este că nu sunt predispuşi la gelozie, pentru că altfel vor încerca să se omoare, cel mai probabil, după câteva săptămâni. Gemenii nu sunt tipul de persoană în care o Fecioara să aibă încredere. Când această începe să se îndoiască şi să analizeze totul, Gemenii vor pur şi simplu să dispară din peisaj. De cele mai multe ori, însă, scenariul dintre ei este mult mai dramatic, cu certuri nesfârşite legate de încredere şi fidelitate.

Cheia supravieturii unei relaţîi între ei ar fi că Gemenii să respecte natură delicată a partenerului lor Fecioara. Ei pot ajută partenerul să se simtă sigur şi, în acelaşi timp ei înşişi şi să aibă libertatea de care au nevoie. De asemenea, Fecioara va trebui să se deschidă sau nu va găşi niciodată o modalitate de a rămâne împreună.

Comunicare şi intelect – 80%

Fecioara şi Gemenii sunt patronati de aceeaşi planetă, maestrul comunicării, Mercur. S-ar putea să aibă diferenţe, dar nu am spune că au o comunicare rea. Chiar dacă apar conflicte, ei vor şti foarte bine ce să vorbească. De asemenea, viziunea lor asupra intelectului ar putea fi un pic diferită. Structura superficială a Gemenilor ar putea fi văzută extrem de prost de partenerul lor din Fecioara. Acest lucru îl va irită cumplit pe nativul din Gemeni, pentru că el consideră că poate fi orice, numai prost nu. De cealaltă parte, Gemenii vor observă obsesia Fecioarei asupra detaliilor şi o va consideră nebună. Fecioara, probabil, nu se va certă din această cauza, însă va stă închisă în camera şi va suferi în întuneric. Ei trebuie să găsească o modalitate de a-şi recunoaşte reciproc „defectele” şi să le considere calităţi.

Totuşi, când aceste minţi se întâlnesc, nu există problema care să nu fie soluţionată, căci, împreună, ei sunt Mercur în toată splendoarea să. Aceste semne au misiunea de a se uni şi de a transformă ideile cereşti în viaţă reală şi de a ridică cunoştinţele umane pas cu pas către divinitate.

Valori – 70%

Ambii sunt fanii inteligenţei, inventivităţîi şi simţului practic. Cu toate acestea, abordarea lor faţă de inteligenţă este diferită şi nu o vor recunoaşte întotdeauna în acelaşi mod. De fapt, relaţia lor ne poate arată exact cum este inteligenţă relativă. Punctul lor de întâlnire este de fapt inteligenţă lor emoţională, nu cea tipică. Cu toate acestea, ei pun preţ şi pe raţiune şi pe capacitatea cuiva de a se folosi de creier pentru a-şi pune mâinile la treaba.

Activităţi – 30%

Amândurora le place să citească. Iată, astfel, o activitate comună: vizită la biblioteca. Fecioara va stă acolo probabil un pic mai mult. Nici nu-şi va da seama că partenerul Gemeni s-a pierdut şi a găsit accidental o ieşire de urgenţă, încercând să vadă cum funcţionează mânerul mare de la uşa roşie imensă. Lipsa unei valori de sine cu care Fecioara se lupta constant va pune la îndoială fiecare locaţie şi activitate pe care partenerul Gemeni le-ar propune. Chiar dacă încearcă să o ascundă, ezitarea lor va fi simţită, iar Gemenii vor merge mai degrabă singuri decât să tragă de cineva să vină.

Ambele semne sunt mutabile şi, că atare, au tendinţa de a schimbă locurile, interesele, relaţiile. Acest lucru le poate permite să rămână în mişcare împreună, dar numai dacă Fecioara a fost suficient de deschisă pentru experienţe noi şi interesante, iar Gemenii găsesc o modalitate de a nu se mai rătăci.

Total – 40%

Relaţia dintre Gemeni şi Fecioara se poate schimbă că vântul, partenerii se pierd şi se regăsesc zilnic. Iubirea lor reciprocă faţă de Mercur este ceea ce îi leagă, dar şi ceea ce îi distruge, pentru că ambii au tendinţa să răstoarne lucrurile în loc să-şi urmeze inima. Dacă se îndrăgostesc, vor deveni un tot al Mercurului aerian şi pământean. Raiul pe Pământ!

Compatibilitate zodie FECIOARA – RAC

Intimitate – 95%

Când Racul şi Fecioara se întâlnesc există un potenţial uriaş pentru o dragoste că-n filme. Cei doi se pot conecta atât la nivelul inimii, cât şi la nivelul minţii. Relaţia amoroasă dintre ei are o încărcătură emoţională puternică. Fecioara este un semn raţional, cu multe de analizat, care rareori cedează primului impuls. Dar când simte că poate lasă garda jos, este de nestăvilit. Racul nu înţelege cum o persoană poate avea probleme cu conectarea cu propriile emoţii şi poate avea aşteptări nerealiste. Totuşi, atunci când se vor acceptă că persoane total diferite, pot lega o relaţie foarte puternică.

Încredere – 99 %

Dacă există cineva pe lumea asta care să facă o Fecioara să fie încrezătoare, Racul este acea persoană. Cele două zodii sunt stabile prin natură lor, mai ales când vine vorba de deciziile emoţionale pe care le-au făcut. Dacă a ales Fecioara pentru a fi partenerul sau, Racul nu va avea niciun motiv să mintă sau să însele. Un astfel de comportament ar pune în pericol viziunea lui asupra unei vieţi comune şi a unei familii iubitoare la care a visat dintotdeauna.

Comunicare şi intelect – 60%

Aici poate fi o parte complicată a relaţiei dintre un Rac şi o Fecioara. Lipsa cuvintelor din partea Racului lasă loc Fecioarei să umple golul. Însă va apărea un conflict între emoţiile semnului care patronează Racul – Luna, şi logică lui Mercur, planetă care guvernreaza Fecioara. Deşi comunica foarte bine cu Racul, Fecioara se bazează mai mult pe raţiune decât pe emoţii.

Totuşi, dacă puterile lor intelectuale se combină pe interese comune, vor există şi emoţii, şi raţiune, iar comunicarea dintre ei va deveni de-a dreptul inspiraţională pentru ceilalţi.

Valori – 50 %

Dacă au un cuplu funcţional, Fecioara şi Racul se vor pune reciproc în valoare. Fecioara îşi va vedea partenerul raţional şi cu picioarele pe pământ, iar Racul va consideră Fecioara un partener sensibil. Dacă se iubesc nu va există niciun compromis prea mare pentru ei că să facă relaţia să meargă în continuare. Dacă nu sunt conectaţi emoţional, valorile lor sunt prea diferite pentru a putea face casă bună împreună.

Activităţi – 90%

Deşi Fecioara este un semn mutabil şi poate fi greu de urmărit, este, totuşi, semn de Pământ, capabil să îşi aştepte partenerul Rac să se hotărască dacă îl va urmă sau nu. Cei doi se pot desfăşura foarte bine şi fără să fie celălalt prezent la o activitate. Dacă unul dintre ei vrea să facă ceva de care este complet nesigur, iar celălalt nu-l însoţeşte, abia atunci se va simţi jignit.

De obicei, vor există foarte multe activităţi romantice pentru că Racul şi Fecioara să se simtă speciali. De aceea nu simt nevoia să fie tot timpul împreună. Le este suficient să meargă la film, să mănânce popcorn.

Total – 77%

Racul şi Fecioara pot avea o relaţie minunată şi, de obicei, această are la baza o potrivire sexuală fantastică. Singură problema care poatea apărea între ei este cauzată de natură emoţională, respectiv raţională a Racului şi a Fecioarei. Dacă reuşesc să depăşească acest aspect şi să-şi accepte reciproc defectele, pot avea o relaţie care să dureze toată viaţă.

Citeşte mai departe pe sfatulparintilor.ro!Recente

Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg