Cuceritorii zodiacului

1 78991 original jpg jpeg

Fără doar şi poate, fiecare semn astral are farmecul lui – însă când vine vorba de tehnici de seducţie, doar câteva zodii excelează la acest capitol. Don Juan-ii zodiacului îl au pe vino-ncoace şi ştiu exact cum să acţioneze ca să-ţi pună inima pe jar.

Nativul Taur merge drept la ţintă

Nativii se caracterizează printr-un simţ estetic ieşit din comun. Deşi sunt impulsivi şi vor totul deodată, cei născuţi în zodia Taur ştiu să curteze o femeie, în aşa fel încât să se simtă deosebită. Nu o vor cuceri pas cu pas, ci îi vor spune de la bun început ce simt pentru ea şi ce îşi doresc pe viitor. Felor lor de a fi merge drept la ţintă: obiectul iubirii lor se va simţi flatat şi va fi pe culmile fericirii. Pentru nativul Taur, femeia este pe primul loc în viaţă şi nimic altceva nu este mai important decât familia. Partenera trebuie să răspundă cu aceeaşi monedă, căci altfel fericirea se poate termina într-o clipă.

Bărbatul Gemeni te joacă pe degete

Iubitor de aventură şi de experienţe inedite, cel născut sub semnul Gemeni nu face rabat de la distracţie şi îşi găseşte optimismul chiar şi în lucrurile mărunte. Deşi nu este cel mai chipeş dintre bărbaţi, este fermectător, inteligent, are lipici şi ademeneşte femeile într-o clipă. Unele îl adoră şi sunt fascinate de stilul lui de viaţă nonconformist, în timp ce altele suferă din dragoste şi suspină când îşi amintesc cum le-a părăsit. Nativul Gemeni fuge de compromisuri şi pereferă relaţiile de lungă durată, însă îi place să cucerească doar de dragul momentului. Adoră să aibă femeia la picioare şi să se joace cu mintea ei, să îi dea speranţe. Când se plictiseşte, îşi schimbă fără fasoane partenera, şi nimic nu l-ar opri să cucerească chiar şi două femei în acelaşi timp.

Nativul Leu te tratează ca pe o regină

Este permanent preocupat de aspectul său fizic şi încearcă să arate cât mai bine, pentru a-şi impresiona iubitele. Dacă îşi propune să cucerească o femeie, va face, cu siguranţă, daruri scumpe şi va folosi replici desprinse parcă dintr-un film siropos. Posesorul unui zâmbet irezistibil, cel născut în zodia Leului e capabil să facă victime în stânga şi-n dreapta. Dincolo de dorinţa sa de a epata, el se îndrăgosteşte foarte repede şi iubeşte sincer, pasional. În viziunea sa, femeia este întruchiparea unei zeiţe, pe care trebuie să o venereze în mod constant. El îi va îndeplini toate dorinţele, însă nu din postura de slujitor, ci tot din cea de zeu atotputernic. Viaţa lângă el se trăieşte în lux şi opulenţă.

Nativul Săgetător îţi suceşte minţile

Cu o putere de atracţie irezistibilă, nativul Săgetător este de departe cel mai chipeş dintre toţi reprezentanţii sexului tare. Pe deasupra, este mereu înconjurat de o aură de mister, care îl face şi mai atrăgător în ochii femeilor. Curioase să afle cât mai multe despre viaţa lui, acestea îşi vor dori să petreacă tot timpul în compania sa, fără să se plictisească. Bărbatul Săgetător are o tactită inconfundabilă de a le impresiona pe cele care tânjesc după iubirea lui. Le ademeneşte prin şarmul său, ştie întotdeauna ce gândesc şi ce vor să audă de la el, iar apoi se foloseşte de imbatabilul său simţ al umorului pentru a le smulge un zâmbet. Să recunoaştem... cărei femei nu îi plac bărbaţii care o fac să râdă?

Ştiai că...

...printre bărbaţii greu de îmblânzit se numără nativii Berbec şi Vărsător? Independenţi şi, de regulă, nestatornici, aceştia nu se complac în relaţii de durată, considerându-le de-a dreptul monotone.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg