Culoarea pe care trebuie să o porți în funcție de zodie. Nu trebuie să îți lipsească din dulap!

Știai că pentru fiecare zodie există o culoare potrivită? Astrologii spun că nu trebuie să îți lipsească sub nicio formă din vestimentație, deoarece te reprezintă cel mai bine și te ajută să te simți excelent în pielea ta. 

image

Dacă obișnuiești să porți aceleași culori, însă îți dorești să faci o schimbare în vestimentație, a sosit momentul să dai, și de această dată, crezare astrologiei. Specialiștii spun că anumite culori te pot face să pari încrezător în forțele proprii, amabil, fericit sau chiar inabordabil. Iată ce culoare ar trebui să predomine în dulapul tău, în funcție de zodia ta!

Berbec

Acest semn este energic, activ și îi place să strălucească, indiferent de contextul în care se află. Așadar, culoarea potrivită pentru nativii din zodia Berbec este roșu. Această culoare atrage întotdeauna atenția, ceea ce o face să fie potrivită pentru acest semn de foc. 

Citește și: Ce culoare norocoasă ai, în funcție de zodie! 

Taur 

Această zodie iubește calmul și natura, iar culoarea care o reprezintă cel mai bine este verde. Culoarea verde va ajuta nativii din zodia Taur să își păstreze calmul în situații stresante și să își îndrepte atenția către evoluție. 

Gemeni

Personalitatea nativilor din zodia Gemeni este la fel de colorată ca un curcubeu. Ei răspândesc pozitivitate oriunde merg, iar galbenul este culoarea care îi reprezintă cel mai bine. 

Rac

Se spune că nativii din zodia Rac iubesc confortul și relaxarea, iar calmitatea lor întotdeauna este amplificată dacă au în jur culoarea albastră. Această culoare îi liniștește și îi ajută să se simtă în largul lor.

Vezi și: Ce culoare de ruj ți se potrivește, în funcție de zodie 

Leu 

Pentru că sunt sociabili și întotdeauna în mișcare, Leii sunt cel mai bine reprezentați de culoarea galben. Această culoare corespunde cu lumina soarelui (planeta conducătoare a Leului), dar și cu personalitatea vie a nativilor din zodia Leu. 

Fecioară 

De cele mai multe ori, Fecioarele sunt extrem de expresive, fapt care îi pot intimida pe cei din jur. Culoarea gri conferă calmitate nativilor din zodia Fecioară și îi ajută să își îmbunătățească relația cu persoanele din anturajul lor.

Balanță

Nativii din zodia Balanță caută echilibrul și confortul în orice situație. Potrivit astrologilor, culoarea roz pal îi ajută să se simtă atrăgători din punct de vedere fizic, să prindă mai multă încredere în forțele proprii și să își păstreze calmul.

Citește și: Cum să te vopsești în funcție de zodie 

Scorpion

Pentru că acești nativi au înclinație pentru nuanțele închise, purtarea hainelor negre îi ajută să se simtă confortabili și să păstreze totodată și doza de mister. De asemenea, alte culori potrivite pentru nativii din zodia Scorpion sunt: roșu și maro. 

Săgetător

Culoarea cea mai potrivită este violet, deoarece reprezintă puterea, o calitate reprezentativă nativilor din zodia Săgetător. De asemenea, potrivit „ColorsExplained‟, violetul este o culoare aducătoare de noroc pentru Săgetători. 

Capricorn 

Nativii din zodia Capricorn sunt extrem de muncitori și serioși, așa că albastrul închis este culoarea care îi va ajuta să demonstreze cât sunt de profesioniști. De asemenea, prin această culoare, ei vor arăta că își pot duce treaba la bun sfârșit. 

Vărsător 

Nuanțele de albastru îi ajută pe nativii din zodia Vărsător să fie relaxați și să își păstreze calmul. În acest sens, culoarea cea mai potrivită pentru vestimentația lor este turcoazul. 

Pești 

Această zodie se simte cel mai bine când are în jur nuanțe de verde, albastru și gri. Aceste culori le va permite nativilor din zodia Pești să se relaxeze și să fie mai încrezători în forțele proprii. 

Sursă foto: Shutterstock Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg