Cum îţi afectează zodia viaţa sexuală

1 72421 original jpg jpeg

Ştiai că semnul zodiacal sub care te-ai născut îţi afectează viaţa sexuală. Descoperă care sunt punctele tale slabe şi ce poţi face pentru a îmbunătăţi performanţele în dormitor.

Berbec

Dacă eşti un Berbec,la tine totul este pe repede înainte. Tu sari pe iubit,literalmente. Data viitoare,ia-l mai uşurel. Nu strică să experimentezi,mai ales când eşti într-o relaţie de durată,pentru a nu intra în rutinăşi a nu stârni frustrări.

Taur

Aşa cum se spune,cursa lentă,dar constantă,asigură câştigul. Pentru Taur niciun preludiu nu este prea lung. Pentru tine o seară romantică începe cu un masaj de relaxare,care duce uşor la preludiu şi,în final,la actul sexual în sine,care nu trebuie să se termine prea rapid. Dar,ţine cont că sexul nu este doar despre tine,ci şi despre el.

Gemeni

Viaţa sexuală a Gemenilor ar trebui să fie întotdeauna distractivă,debordând de prospeţime,ca o tatonare continuuă. Cunoscut ca un semn zburdalnic,jucăuş şi agil,te activezi la gesturi mici,neaşteptate,precum flirtul,de exemplu.

Rac

Pentru că este cel mai romantic semn zodiacal,viaţa sexuală a unui Rac ar trebui să se axeze exact pe ceea ce îi place:priviri admirative,sărutări pasionaleşi mângâieri pline de tandreţe. Pentru a te bucura de o partidă de amor,este musai să ai contact vizual. Dar,dacă partenerul este mai ruşinos,acceptă şi să vă jucaţi cu lumina stinsă.

Leu

Leii adoră să fie în centrul atenţiei,iar asta nu se schimbă deloc în dormitor. Unui Leu îi place să fie dramatic,distractiv şi puternic în timpul contactului fizic. Dar asta transformă partenerul în spectator,ceea ce nu e bine. Dacă vrei musai să joci sceneta asta,găseşte-i şi lui un rol interesant.

Fecioară

Pur şi simplu,o Fecioară are tot timpul multe de făcut. De aceea,pentru tine cel mai bun loc pentru a te bucura de o partidă de amor este pe birou sau pe masa din bucătărie. Partea bună este că partenerul nu se plictiseşte alături de tine,dar,partea rea este că uneori mai simte nevoia şi de o partidă liniştită,leneşă,în pat.

Balanţă

O Balanţă este în permanenţă în căutarea spectaculosului în viaţă. Deci,de ce să nu facă acelaşi lucru în dormitor? Cea mai bună partidă pentru o Balanţă este una în care ambii parteneri sunt la fel de activi.

Scorpion

Pentru un Scorpion,sexul ar trebui să fie la fel de profund şi de pasional ca şi personalitatea lui. Altfel spus,sexul este extrem de intim.

Săgetător

Experimentarea este cuvântul care defineşte cel mai bine un Săgetător. La urma urmei,acesta este recunoscut ca fiind neinhibat când vine vorba de sex. Dar,dacă abia ai cunoscut un băiat,încearcă să nu îl sperii din prima seară.

Capricorn

Un Capricorn nu se teme să depună efort,pentru a se bucura de o seară de pomină. Tu nu ai nevoie de un pat,maşina de spălat,cabina de duş,blatul din bucătărie,toate sunt locuri de exploatat. În cazul în care iubitul tău este mai plăpând,nu îl pune în poziţii în care e obligat să te ţină în braţe.

Vărsător

Vărsătorii au destulă imaginaţie,atât în,cât ​​şi afară din dormitor. În esenţă,sexul ar trebui să îţi permită să laşi mintea să hoinărească.

Peşti

Cei născuţi sub acest semn zodiacal se bucură de orice partidă de sex sub apă,fie că e la duş,în cadă,Jacuzzi,piscină sau mare.  



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg