Cum să atragi dragostea în viaţa ta în funcţie de zodie

1 76418 original jpg jpeg

Fiecare om îşi doreşte ca la un moment dat să aibă pe cineva în viaţa sa şi, credem sau nu, zodiile au o mare influenţă în atragerea persoanei potrivite în viaţa noastră. Oamenii sunt atraşi între ei, însă nu mereu se ajunge la o relaţie de lungă durată, tocmai din cauza nepotrivirii elementelor astrale.

Iată cum atrage dragostea fiecare semn astral:

Taur, Fecioară, Capricorn

Pentru semnele pământului, unul dintre cele mai bune ritualuri de atragere a dragostei este prin plantarea unei plante. Planta este simbolul perfect pentru dragoste, deoarece, la fel ca iubirea, plantele necesită îngrijire, atenţie şi devotament. Bambusul, orhideea, lavanda şi busuiocul sunt toate plante de interior care au o puternică energie feng shui, care ajută la atragerea dragostei. Aplică puterea lor prin ascunderea unui bileţel în pământul plantei, în care îţi scrii intenţiile.

Gemeni, Balanţă, Vărsător

Semnele de aer sunt cele mai inteligente din tot zodiacul, aşadar unul dintre modurile în care nativii Gemeni, Balanţă şi Vărsător pot atrage dragostea în viaţa lor este scriind o scrisoare de dragoste...pentru ei. Dacă şi tu eşti născută în unul dintre aceste semne astrale, trebuie să scrii ce îţi doreşti de la partener/parteneră, dar şi care îţi sunt intenţiile şi dorinţele de viitor. Apoi, parfumează scrisoarea şi ascunde-o sub saltea.

Berbec, Leu, Săgetător

Cea mai bună modalitate prin care aceste trei zodii pot atrage dragostea în viaţa lor este gândindu-se la ce îşi doresc, magnetizând şi atrăgând persoana iubită. Aprinde pe masă la cină lumânări roşii, luminoase, cu intenţia de a-l face să se îndrăgostească şi mai mult de tine.

Rac, Scorpion, Peşti

Semnele de apă atrag dragostea prin apă. Nativii acestor trei semne astrale trebuie să îşi transforme baia sau duşul într-un ritual propriu. Apa curăţă, îndepărtează tristeţea şi resentimentele, iar energiile negative sunt eliminate din gândurile tale şi duse pe canalul de scurgere. În plus, poţi recita mantre pozitive sau cântece de dragoste în timp ce îţi faci baie.

Credit foto: www.white-magic-help.netRecente

Apa oxigenata in ureche jpg
Kim Kardashian, Kanye West sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles, Camilla Parker jpeg
Avion jpg
Lisa Bonet, Jason Momoa jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg