Cum să foloseşti legea atracţiei în viaţa ta

1 74421 original jpg jpeg

Legea atracţiei a devenit o noţiune foarte des folosită în ultimii ani şi fie că ai folosit-o şi tu sau nu până acum, poţi încerca să experimentezi principiile pe care aceasta se bazează şi să aştepţi să vezi ce se întâmplă. Ai putea fi surprinsă de rezultate!

Practica face diferenţa

Ca în orice alt caz,dacă vrei ca puterea atracţiei să funcţioneze,va trebui să nu renunţi după primele zile în care n-ai văzut poate niciun rezultat. Exact ca atunci când vrei să câştigi la loterie,înainte de orice îţi cumperi un bilet. Dacă vrei să îţi sporeşti şansele de câştig,atunci vei cumpăra săptămânal câte un bilet. După aceleaşi reguli funcţionează şi legea atracţiei:trebuie să practici zilnic ca să poţi obţine rezultate.

Ceea ce oferi,primeşti

Aceasta este o regulă universală,după care se ghidează toate lucrurile. Ceea ce oferi se întoarce sub o formă sau alta la tine. Dacă faci bine,bine primeşti. Dacă vorbeşti de rău pe cineva,să nu te mire dacă vei pusă la un moment dat în aceeaşi situaţie. Indiferent de natura sentimentelor tale,fie că sunt pozitive sau negative,ele se întorc la tine precum un bumerang.

Acorđă atenţie lucrurilor benefice

Ce înseamnă asta? Să nu te concentrezi asupra evenimentelor negative care apar inevitabil la un moment dat şi să înveţi din ele şi să mergi mai departe. Orice aşa-zisă piedică apărută în cale,nu este un obstacol,ci dimpotrivă. Este o lecţie menită să te întărească şi să te pregătească pentru viaţă. Nu dezbate subiectele negative,vorbeşte doar despre lucrurile care îţi fac plăcere şi te ajută să creşti. Dacă îţi doreşti să fii fericită,trebuie să începi să îţi cultivi această stare,fără a avea un motiv anume.

Citeşte şi:Taie gândurile negative de la rădăcină

Îmbracă-ţi intenţiile în emoţii

Simplul fapt că te gândeşti şi vizualizezi ceea ce îţi doreşti nu este de ajuns. Dacă vei vizualiza şi totodată vei simţi îmbrăca intenţiile tale în emoţii reale,puternice,precum bucuria faţă de acest vis al tău,te va ajuta enorm să ţi se întâmple ceea ce îţi doreşti. Tristeţeapentru lucrul pe care nu îl ai nu te ajută deloc,pentru că dacă doar stai şi constaţi lipsa lui,fără să faci nimic util în schimb,în realitate îţi pui piedici singură şi te îndepărtezi fără să îţi dai seama de scopul tău.

Frecvenţa de vibraţie

Ai observat că atunci când eşti nervoasă sau supărată acea zi ţi se pare că este una din cele mai proaste zile ale tale pentru că lucrurile rele parcă nu se mai termină? Te-ai întrebat de ce? Starea de spirit se formează pe baza frecvenţei de vibraţie pe care o emiţi şi precum un magnet,tu atragi către tine persoane şi evenimente care fibrează pe aceeaşi frecvenţă cu a ta. Partea bună e că oricând îţi poţi schimba vibraţia,schimbându-ţi starea de spirit. Din păcate,multe persoane sunt pe pilot automat şi când ceva rău li se întâmplă,se supără pentru că nu realizează că de fapt ei sunt principala cauză de la care porneşte tot.

CIteşte şi:Efectele miraculoase ale educaţiei pozitive

Scapă de negativitate

Elimină din viaţa ta lucrurile care nu îţi plac,taie legăturile bolnăvicioase cu oameni negativişti care au tenđinţa să se plângă mereu din orice,încărcându-te pe tine cu sentimentele lor. Evită critica,cearta,cuvintele cu frecvenţă joasă pe care le foloseşti atunci când te plângi. Observă lucrurile frumoase din viaţa ta şi manifestă zilnic,ori de câte ori ai ocazia,recunoştinţă pentru ele.Recente

Iertare jpg
animal de companie jpg
Test de personalitate Ce vezi prima oara Sursa foto Abmeyerwood jpg
misofonie jpg
Relatie toxica Sursa imagine shutterstock 1340850398 jpg
om încăpățânat sursa  Shutterstock jpg
corpul uman sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 1081879181 jpg
TEST Ce vezi prima oara iti arata ce profesie ti se potriveste Sursa foto shutterstock 55338187 jpg
Astenie de primavara jpg
dezlegare la vin shutterstock 1347135425 jpg
Floarea preferata dezvaluie un secret al personalitatii tale Sursa foto Unsplash jpg
Semnificatia trandafirului jpg
oameni fericiti jpg
boala oaselor fragile jpg
victoriabank md@clickpentrufemei ro jpg
stres jpg
TEST Animalul pe care l alegi iti dezvaluie defectele Sursa foto jagranjosh com jpg
Trei metode de identificare a partenerilor utili pentru afacerea ta min jpg
persoană care încearcă să se relaxeze la muncă imagine shutterstock 2198777181 jpg