Cupluri de zodii care se vor despărţi

1 79993 original jpg jpeg

Uneori, despărţirea este inevitabilă. Oricât de mult ai lupta să îţi salvezi relaţia, ceva intervine în viaţa de familie şi te determină să te separi de partener. Din punct de vedere astrologic, există câteva cupluri de zodii care pur şi simplu nu au ce căuta împreună! Află care sunt acestea!

Taur şi Balanţă

Se plac, se iubesc, dar nu pot trăi prea mult timp unul lângă celălalt. Nativul Taur este o persoană mult prea impulsivă pentru echilibrata Balanţă. Unde mai pui că Pământul cu Aerul nici măcar nu se influenţează reciproc? Un mariaj între cei doi va deveni, cu timpul, extrem de toxic. Nu se pot înţelege, mai ales când vine vorba de resursele financiare. În timp ce nativul Taur este mai econom de fel, Balanţei îi plac lucrurile scumpe, valoroase, cu care să se etaleze în public. Banii ar putea fi chiar motivul principal al divorţului.

Rac şi Săgetător

Nativul Rac este cald, iubitor, sensibil şi blând, în timp ce nativul Săgetător are ochi pentru mai multe persoane. Există ceva în natura lui care îl determină să îşi înşele partenerul. E posibil să se plictisească în căsnicie şi să divorţeze pentru că şi-a găsit pe altcineva, lucru care îl va face să sufere enorm pe nativul Rac. Deşi se spune că Apa stinge Focul, în acest caz, Focul se fereşte de Apă şi fuge din calea ei. Nativul Rac nu va înţelege niciodată de ce a fost părăsit.

Fecioară şi Gemeni

Mariajul acestor doi nativi aproape că pare imposibil, asta pentru că o persoană atât de stabilă ca Fecioara nu poate accepta lângă ea un fluturatic ca nativul Gemeni. Între cei doi poate exista o atracţie de moment, o scânteie care să îi determine să se căsătorească din nebunie, dar nu şi din dragoste. Fecioara va avea tendinţa să îşi critice constant partenerul Geamăn, în timp ce acesta se va enerva şi va prefera să părăsească familia, focusându-se pe distracţii pasagere şi plăceri. Înşelatul poate fi un motiv serios de divorţ, la fel ca şi abandonul căminului conjugal.

Capricorn şi Peşti

Nativul Capricorn este o persoană mult prea autoritară pentru un partener visător ca nativul Peşti. Acesta din urmă trăieşte în propriul său univers, mereu cu capul în nori şi rar ascultă de pretenţiile celui de lângă el. Pe de altă parte, nativul Capricorn are aşteptări mult prea mari, uşor nerealiste şi nu suportă ca persoana iubită să nu îi asculte opiniile. E posibil ca cei doi să divorţeze din motivul nepotrivirii de caracter, la fel cum ar putea divorţa şi din pricina monotoniei care se va instala cu trecerea timpului.

Sursă foto: www.huffingtonpost.comRecente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg