Ele sunt cele mai fidele zodii în dragoste: ”La bine şi la rău”, pentru toată viaţa

1 zodii fidele jpg jpeg

În horoscopul dragostei există patru nume de zodii pentru care astrele au o aliniere aparte a planetelor atunci când vine vorba de relaţii serioase, lungi, cu acelaşi partener. Fidelitatea poate fi pentru ei caracteristica definitorie, iar ca motto au adesea celebra frază "până la adânci bătrâneţi".

Iată care sunt cele mai fidele zodii: 

Horocop dragoste Taur

Horoscop dragoste. Taurii vor căuta mereu relaţii stabile şi luptă pentru demonstra asta în fiecare zi. Jurămintele sunt literă de lege pentru ei. Adoră să aibă o căsnicie trainică, motiv pentru care îşi aleg cu mare atenţie partenerul cu care pornesc la drum, scrie zodiata.com. Dacă ai un Taur în viaţa ta, bazează-te pe el! Nativii Taur sunt printre cei mai stabili şi mai fideli din tot zodiacul. Ajung să se îndrăgostească foarte greu, dar când o fac, va fi pentru totdeauna. Odatǎ siguri cǎ sunt alături de persoana potrivitǎ, sunt foarte devotaţi şi cer acelaşi lucru în schimb. Pentru ceea ce cred şi iubesc sunt în stare să facă mari compromisuri.

Citeşte şi: Ce se întâmplă când Mercur ajunge în Vărsător. Zodiile care vor fi îngenuncheate de durere

Horocop dragoste Rac

Horoscop dragoste. Racii sunt familişti prin definiţie. Ei nu abandonează corabia atunci când e pe cale să se scufunde, ci vor rămâne acolo cu preţul suprem. Nativii zodiei Rac nu trădează şi nu fac promisiuni deşarte în relaţie. Fidelitatea rămâne printre punctele lor forte. Se spune despre Raci cǎ sunt duri în exterior şi sensibili în interior. Şi chiar aşa este. Le este teamă că ar putea fi rǎniţi încât deseori se închi în ei sau dispar când te aştepţi mai puţin. Racul are nevoie de încredere şi de atenţie şi este foarte prudent când îşi dǎruieşte inima. Se ataşează în timp, dar se poate îndrǎgosti pentru totdeauna. Este genul care chiar şi dupǎ o despǎrţire, pǎstrează legǎtura cu acea persoanǎ şi îi reţine şi ziua de naştere. La rândul său, nativul Rac nu va suporta sǎ fie înşelat şi nici mǎcar sǎ i se stârneascǎ gelozia. Asta îl poate rǎni profund şi îndepǎrta.

Citeşte şi: Greşelile pe care le fac femeile în viaţă, în funcţie de zodie! Încăpăţânare extremă pentru Berbeci

Horocop dragoste Fecioară

Horoscop dragoste. Fecioarele au nevoie de stabilitate în viaţă, de aceea, plătesc la rândul lor cu aceeaşi monedă, în toate domeniile vieţii. Fecioara este cea mai altruistă si cea mai capabilă sa se pună în slujba semenilor. Ştie mai bine ca oricine să fie permisiva şi crede cu tărie ca viaţa fără concesii nu există în realitate. Fiind semn de pǎmânt, Fecioara este foarte practicǎ, iar caliatea mutabilǎ a semnului o face, de asemenea, foarte flexibilǎ şi plinǎ de resurse. Fecioara caută perfecţiunea în toate, astfel cǎ, atunci când se ocupă de ceva, nu abandonează până când nu are certitudinea lucrului bine fǎcut. În dragoste, Fecioara oferă tot partenerului: afecţiune, fidelitate, muncă.

Horocop dragoste Balanţă

Balanţa nu dă bir cu fugiţii la prima greutate, ci dimpotrivă, obstacolele o determină să lupte şi mult pentru ceea ce i se cuvine. Aşteaptă aceleaşi lucruri de la partener, de aceea îl va alege cu grijă şi ”până la adânci bătrâneţi”. Nimeni nu ştie mai bine decât acest semn zodiacal, sǎ compare, sǎ cântǎreascǎ, sǎ analizeze o problemǎ din mai multe puncte de vedere, pânǎ la decizia finală. De aceea, lângă un astfel de nativ nu poţi decât să te simţi pe veci în siguranţă!Recente

nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg
Travolta jpeg
Nativii cel mai usor de cucerit Sursa foto shutterstock 387016507 jpg
Judi Dench foto  Shutterstock jpg
obiceiuri jpg
Jennifer Lopez și Armie Hammer foto  Shutterstock jpg
Napoleon Bonaparte foto  Shutterstock jpg
cuplu pe covorul roșu sursa  Shutterstock jpg
Doris Kriks și Carl Kruse jpeg
Mary Kate, Ashley Olsen jpg