Horoscop de final de an: Zile norocoase de sărbători

1 72399 original jpg jpeg

În general, sărbătorile sunt despre iubire, bucurie, emoţie şi prieteni, dar, chiar şi acum, anumite zile pot fi mai speciale decât celelalte, iar astrele joacă iarăşi un rol foarte important.

Berbec

Finalul de an va fi unul special pentru nativii zodiei,mai ales pentru cei care sunt încă singuri. Ziua ta norocoasă va fi pe 22 decembrie,aşa că fii pregătită,pentru ca marea iubire să nu te găsească nemachiată,supărată sau îngândurată. Pune-ţi zâmbetul pe chip şi aşteaptă să vezi ce ţi-au pregătit astrele.

Taur

În principiu,Taurii nu au de ce se plânge,însă ziua de 25 decembrie va fi una absolut magică. Dacă aveai de încheiat un proiect important,acum este momentul. Şi,pentru că vorbim de zile norocoase,poţi chiar să joci la loto.

Gemeni

Pe plan profesional,ziua de 28 decembrie este cea pe care ai aşteptat-o tot anul. Dacă ai de semnat un contract sau vrei să îţi schimbi jobul,nu îţi fie teamă. Uneori,lucrurile cele mai bune apar abia la final... în acest caz,la final de an.

Rac

Dacă tot anul te-ai distrat,ai vizitat,ai experimentat,de sărbători este cazul să te odihneşti şi să aştepţi să... îţi bată norocul la uşă. Poate de data aceasta te şi găseşte acasă. Mai exact,ziua ta norocoasă este chiar în ajun de Crăciun,pe 24 decembrie.

Leu

Ziua ta norocoasă de sărbători este pe data de 31 decembrie,atunci când vei primi vizita unor persoane dragi,pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp.

Fecioară

La final de an,se pare că vei bifa foarte multe reuşite,pe toate planurile. Pe 2 ianuarie vei avea parte de noroc cât pentru tot anul care a trecut.

Balanţă

Balanţa a avut parte de cel mai norocos an dintre toate semnele zodiacului. Şi,pentru că un an de poveste nu se putea termina decât în acelaşi ton,pe data de 27 decembrie vei avea parte de o surpriză specială.

Scorpion

De sărbătorile de iarnă,cel mai important aspect pentru Scorpion este viaţa socială. Vei lega noi prietenii,care,dacă ştii să le menţii,îţi pot aduce şi noi oportunităţi financiare.  Ziua ta norocoasă este 23 decembrie.

Săgetător

Familia este pe primul loc în această iarnă,aşa că nimic din ce ar putea fi legat de job,nu te-ar putea tenta. Dar ce zici dacă ţi se oferă oportunitatea de a-l schimba cu unul mai bun? Nu răspunde acum,gândeşte-te până pe 3 ianuarie,căci atunci este ziua ta cu noroc.

Capricorn

De Crăciun ai putea să-ţi găseşti marea dragoste. Notează în calendar ziua de 28 decembrie. Vei afla la timpul potrivit ce ţi-au pregătit astrele pentru această dată.

Vărsător

Pe data de 20 decembrie vei primi o veste care îţi va schimba complet dispoziţia de sărbători. Şi tot atunci,cineva drag îţi va da o veste la care nu te aşteptai.

Peşti

Data de 1 ianuarie este cea care îţi va schimba în bine tot anul care urmează. Nu exclude posibilitatea unei întâlniri de afaceri fix în prima zi din an,căci nu te aşteaptă decât lucruri bune.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg