Horoscop: Descoperă defectele zodiei tale!

1 73789 original jpg jpeg

Berbecii sunt superficiali, lenevia este „păcatul” Balanţelor şi al Scorpionilor, iar Leii şi Vărsătorii sunt egoişti. Sună dur? Ei, citeşte în continuare şi vei afla care sunt punctele slabe ale fiecărei zodii.

Berbec:21.03-21.04

Despre cei născuţi sub semnul berbecului se spune că nu toţi „strălucesc” în meseria aleasă. Au imaginaţie bogată şi reuşesc să pună pe hârtie un plan de lucru eficient,dar se plictisesc la fel de repede şi deseori nu duc la capăt ceea ce şi-au propus. Nu suportă singurătatea,de cele mai multe ori sunt dependenţi de partenerul de viaţă şi se manifestă ca nişte indivizi „de suprafaţă”.

Taur:22.04-21.05

Nativii din această zodie sunt conservatori şi acceptă cu greu schimbarea. Nu le place să fie deranjaţi,cei mai mulţi dintre ei au obiceiuri stricte şi ţin mult la programul zilnic. Totodată,Taurii sunt fricoşi când vine vorba să-şi exprime părerile şi le cam stă în obicei să bârfească. De asemenea,cei din zodia Taurului nu au prea mulţi prieteni,pentru că au tendinţa să intre des în contradicţie cu ceilalţi.

Gemeni:22.05-21.06

Au un stil de viaţă dinamic şi riscă să-şi petreacă mult timp departe de familie. Când sunt pasionaţi de ceva,cei din sfera astrală a gemenilor se comportă de parcă nu ar mai exista nimic pe faţa pământului. Mult prea ambiţioşi,aceştia riscă să rămână singuri şi o mare parte din ei au mari probleme când sunt nevoiţi să socializeze cu ceilalţi. În dragoste sunt pasionali,dar cam pretenţioşi şi mereu puşi pe ceartă.

Rac:22.06-22.07

Gurile rele spun despre persoanele care s-au născut în această zodie că au tendinţa să fie invidioase şi că,în special cei tineri,„se aprind uşor” la nervi. Le place cam mult să fie în centrul atenţiei,să fie adulaţi şi felicitaţi pentru orice gest făcut. Nu în ultimul rând,unii Raci sunt mofturoşi şi au tendinţa de a le face apropiaţilor viaţa grea. Aflaţi sub protecţia Lunii,unii dintre aceştia sunt dificil de înţeles şi se pierd uşor cu firea în situaţiile conflictuale.

Leu:23.07-22.08

Nu degeaba sunt consideraţi a fi de „speţă regală”. Narcisişti din fire,nativii din zodia Leului trebuie să se străduiască pentru a se gândi la nevoile celor din jur. Aceştia nu lasă nicio „datorie” neplătită şi acceptă să fie linguşiţi,chiar şi când sunt conştienţi că nu merită complimentele aduse.

Fecioară:23.08-21.09

Persoanele născute în zodia Fecioarei sunt cam serioase,iar spontaneitatea nu este chiar punctul lor forte. La maturitate,acestea pot să fie ordonate fără măsură şi te pot uimi cu rigorizitatea de care dau dovadă în anumite situaţii. Cei din zodia Fecioarei se pierd repede cu firea şi sunt capabili de răzbunare pusă temeinic la cale.

Balanţă:22.09-22.10

Spre deosebire de celelalte zodii,Balanţa imprimă celor care se nasc cu semnul ei anumite defecte specifice,în funcţie de personalitate. De obicei,nativii acestei zodii nu pot să menţină un raport între cele două talere ale balanţei şi sunt predispuşi la tot felul de excese. Balanţele pot „suferi” de zgârcenie,de laşitate sau de lenevie.

Scorpion:23.10-21.11

Dacă aveţi prin preajmă un reprezentant al zodiei Scorpionului,înarmaţi-vă cu multă răbdare. Cei născuţi sub acest semn zodiacal pot fi „greu de citit” şi pentru ei totul are o limită ce nu trebuie depăşită. Scorpionilor le lipseşte iniţiativa şi pot fi,în anumite împrejurări favorabile lor,leneşi peste măsură.

Săgetător:22.11-20.12

Cei născuţi sub acest semn zodiacal pot să dea dovadă de trăsături ce reflectă o anumită doză de iresponsabilitate. Greşesc cu nevinovăţie şi de cele mai multe ori nu iau în calcul riscurile sau pierderile ce pot apărea când fac diverse activităţi. Astrologii susţin că Săgetătorii au un mod nesăbuit de a reacţiona la provocările celor din jur şi că nu-şi calculează mişcările,ci doar le intuiesc.

Capricorn:21.12-19.01

Nativilor din Capricorn nu le place să primească sfaturi,evită riscul şi cei mai mulţi dintre ei sunt răi de pagubă. Nu în ultimul rând,aceştia iartă,dar nu uită,şi tind să-şi ducă planurile de răzbunare până la capăt. Din punct de vedere sentimental,cei din zodia Capricornului nu sunt foarte romantici şi le place să „câştige” câte ceva de pe seama celorlalţi.

Vărsător:20.01-18.02

Vărsătorii au trăiri profunde,însă le exteriorizează foarte rar. În dragoste,cei născuţi în prima parte a lunii,sunt cam nestatornici şi le plac situaţiile în care trebuie să lupte pentru a câştiga afecţiunea partenerului. Dacă întâmpină greutăţi,îşi urmăresc interesele şi uită,să mai dea câte o mână de ajutor celor din jur.

Peşti:19.02-20.03

Celor născuţi în zodia Peştilor le place să povestească mult,iar uneori,odată ce te-au prins în discuţie,cu greu te poţi „salva”. Aşa că ar trebui să ia în calcul ceea ce spune renumitul proverbul:„Vorba multă,sărăcia omului.” Uneori,acestora le este greu să gândească în perspectivă şi în aceste situaţii pot deveni uşor inadaptabili.

Citeşte şi:

Horoscop:Semne că este singur şi disponibil

Horoscopul frumuseţii taleRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg