Horoscopul iernii 2016 – 2017

1 72288 original jpg jpeg

Finalul de an 2016 de anunţă a fi plin de surprize pentru Gemeni şi Balanţă, în timp ce primele luni din anul 2017 sunt promiţătoare pentru Vărsători şi pentru Peşti. Dar veştile bune nu se termină aici. Află ce rezervă astrele fiecărei zodii în parte, în această iarnă.

Berbec

Deşi anul  nu a fost chiar aşa cum te-ai aşteptat,se pare că ce e mai bun a fost păstrat pentru final. Ai rezistat eroic tuturor problemelor apărute pe parcurs,ai luat decizii care ai sperat să fie bune şi ai riscat destul de mult. A venit momentul să fii răsplătit pentru tot ce ai îndurat peste an. Lucrurile încep să îşi revină la normal încă de la sfârşitul lunii decembrie,iar în ianurie totul intră pe un făgaş liniştit.

Taur

Ai tendinţa să emiţi judecăţi de valoare şi să pui etichete,nu întotdeauna corecte,ceea ce te face să pierzi destul de mult pe plan profesional. Se pare,însă,că ţi-ai învăţat lecţia,aşa că,dacă renunţi la acest obicei,este foarte posibil să apară şi noi oportunităţi de colaborare şi de rotunjire a veniturilor]n această iarnă. Pe plan sentimental nu ai de ce te plânge. Cu sănătatea stai destul de bine,afară de o răceală absolut normală,totul este în regulă.

Gemeni

Eşti mai hotărâtă ca oricând să pui capăt şirului de ghinioane care te-a urmărit în ultima vreme. Finalul de an te va găsi alături de cineva drag,venit special,de departe,ca să îţi facă o surpriză. Începând cu luna ianuarie vei putea pune ceva bănuţi deoparte. Iar în luna februarie îţi poţi planifica chiar o mică vacanţă peste hotare. Nu se anunţă nimic neprevăzut.

Rac

Ai pus tot timpul cariera pe primul plan,iar acum,în această iarnă,începi să culegi roadele muncii tale. Din punct de vedere al sănătăţii,se pare că vei avea nevoie de ceva ajutor medical,însă nu este nimic grav. Pluteşti într-o stare de bine,iar asta te ajută să ţii,în mare parte,bolile la distanţă.

Leu

Apar ceva scântei în cuplu,dar,cu delicateţe şi înţelegere,vei reuşi să aplanezi conflictul înainte să ia proporţiile unui foc mistuitor. Banii nu reprezintă o problemă pentru tine,cel puţin în lunile decembrie şi ianuarie. În februarie,totul ţine de capacitatea ta de a-ţi gestiona veniturile. Ceva probleme ale căilor respiratorii îţi vor da bătăi de cap în a doua parte a lunii ianuarie.

Fecioară

Luna decembrie pare să fie mai încărcată decât oricând,dar nu te plângi,dintotdeauna ţi-a plăcut să munceşti. De sărbători,trebuie să îţi faci timp şi pentru cei dragi,dacă nu vrei să le dai iar subiecte de discuţii. În luna ianuarie este posibil ca iubitul să îţi pregătească o surpriză.

Balanţă

În prima parte a iernii vei resimţi lipsa banilor,şi nici nu e de mirare,cu atâtea cadouri cumpărate,cheltuieli cu masa de Crăciun şi cu organizarea petrecerii de Revelion. Dar se pare că cineva din familie se gândeşte la tine şi îţi întinde o mână de ajutor,astfel încât să îţi duci la bun sfârşit toate planurile pentru acest an. Din ianurie situaţia revine la normal. Te bucuri de aprecierea şi iubirea celor din jur.

Scorpion 

Eşti predispusă la viroze respiratorii iarna,iar situaţia nu se schimbă nici de data aceasta. Starea de rău fizică se va resimţi şi la nivel psihic,aşa că ai tendinţa să te depărtezi de prieteni. Dacă vrei să nu rămâi singur de sărbători,mai trimite câte un mesaj,mai răspunde la telefon şi mai ieşi în oraş. Din punct de vedere financiar,eşti printre norocoşii care au o situaţie stabilă,peste medie.

Săgetător

Pentru că nu ţi-ai gestionat bine timpul,rişti să acumulezi prea multe sarcini pe final de an,sau chiar să îţi mai rămână ceva nerezolvat şi pentru a doua parte a iernii.Totuşi,este posibil să primeşti ajutorul unor colegi,care îţi erau datori de mai demult. Acasă,liniştea domneşte în familia voastră,aşa că este posibil să fii puţin mai relaxată,în ciuda situaţiei încâlcite de la serviciu.

Capricorn

În a doua parte a lunii decembrie,este posibil să semnezi un contract promiţător. Fie îţi schimbi jobul,fie obţii o promovare sau doar o mărire de salariu. Partenerulîţi va da o veste nu tocmai plăcută în luna ianuarie,însă vei găsi energie necesară pentru a face faţă situaţiei,de orice natură ar fi ea.

Vărsător

Te confrunţi cu nişte probleme de spate sau de coloană,aşa că sărbătorile s-ar putea să nu te găsească în cea mai bună formă. Ai grijă de relaţiile cu cei din jur,dacă nu vrei să uite şi ei de tine atunci când vei avea nevoie. Totuşi,luna ianuarie,luna ta,pare a fi una plină de surprize plăcute pe plan financiar şi sentimental.

Peşti

Prima lună din an va fi una de neuitat pentru cei necăsătoriţi. Pentru cei care şi-au întemeia o familie,a doua parte de an este sub semnul iubirii şi al călătoriilor. Deşi eşti o fire raţională,a venit momentul să uiţi de planificări,de detalii şi să te laşi purtat de val.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg