Horoscopul iubirii în luna martie 2017

1 73399 original jpg jpeg

Îţi vei întâlni marea dragoste? Vei avea parte de surprize plăcute din partea iubitului? Veţi trece peste divergenţe sau relaţia voastră se va destrăma? Află ce îţi rezervă astrele în luna martie 2017.

Horoscopul iubirii în luna martie. Berbec

Este luna în care femeile sunt răsfăţate,iar cele născute în zodia Berbec vor simţi din plin atenţia şi dragostea partenerului. Cele care sunt singure au mari şanse să întâlnească pe cineva care le va face inima să vibreze intens.

Horoscopul iubirii în luna martie. Taur

De când nu ai mai fost la teatru? Soţul te va surprinde cu o invitaţie exact la piesa care îţi place. Redescoperiţi împreună micile plăceri ale vieţii,ceea ce va face ca relaţia voastră să fie mai sudată ca oricând. Nativele care nu sunt într-o relaţie,vor avea parte de o surpriză plăcută.

Horoscopul iubirii în luna martie. Gemeni

Deschide-ţi inima,dacă vrei să îţi găseşti jumătatea sau să o ţii lângă tine (în cazul în care eşti într-o relaţie). Platoşa asta de fier nu te ajută în iubire.

Citeşte şi:Ai grijă:5 zodii care se ataşează foarte repede

Horoscopul iubirii în luna martie. Rac

Probabil că te-ai săturat şi tu să tot alergi după persoana perfectă. Învaţă să accepţi şi defectele iubitului sau ale persoanei care te curtează. S-ar putea să ai parte de surprize plăcute.

Horoscopul iubirii în luna martie. Leu

Zâmbetul tău minunat,care răsare odată cu primii ghiocei,îl va face pe iubit să se îndrăgostească a doua oară de tine. Iar dacă eşti în căutarea iubirii,să nu te miri dacă vei fi asaltată de declaraţii… tot zâmbetul tău este responsabil de asta.

Horoscopul iubirii în luna martie. Fecioară

Există riscuri mari carelaţiaîn care eşti acum să nu fie cea potrivită. Dacă nu te simţi confortabil,cel mai probabil este momentul să pui capăt şi să treci mai departe.

Horoscopul iubirii în luna martie. Balanţă

Este foarte probabil să primeşti o veste care îţi va schimba viaţa:fie o cerere în căsătorie,fie un test de sarcină pozitiv. Luna martie va fi de bun augur pentru nativele în Balanţă.

Citeşte şi:Ai grijă:Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Horoscopul iubirii în luna martie. Scorpion

Eşti mult prea ocupată cu jobul pentru a mai da atenţie şi pretendenţilor care te asaltează cu mici atenţii şi complimente. Dacă tu te simţi ok aşa,este bine,dar dacă eşti deja într-o relaţie,s-ar putea ca iubitulsă nu fie prea bucuros să se regăsească pe locul 2.

Horoscopul iubirii în luna martie. Săgetător

Îţi place să flirtezi şi nu eşti pregătită încă pentru o relaţie serioasă. Crezi că astfel pierzi ocazia să cunoşti toţi ceilalţi bărbaţi interesanţi. În martie este posibil ca cineva să îţi schimbe această impresie.

Horoscopul iubirii în luna martie. Capricorn

Vei avea fluturi în stomac toată luna martie. Fie vei întâlni pe cineva care te va face să uiţi de tine,fie vei redescoperi iubirea în persoana de lângă tine sau în persoana unui fost iubit.

Horoscopul iubirii în luna martie. Vărsător

Nu te lăsa vrăjită de un zâmbet cuceritor. Dacă ceva ţi se pare prea frumos ca să fie adevărat,probabil aşa şi este. Nu da tot ce ai clădit în ani,pentru un compliment şi o floare… sau te vei trezi din nou singură.

Horoscopul iubirii în luna martie. Peşti

Eşti dedicată trup şi suflet familiei care te va răsfăţa tocmai pentru devotamentul tău. Luna aceasta,Peştii sunt protejaţi de astre.



Recente

Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg