Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016

1 72053 original jpg jpeg

În luna decembrie, astrele au un cuvânt important de spus în privinţa vieţii amoroase a Racilor. Schimbările produse pe plan sentimental vor fi pozitive. Fie nativii îşi vor gasi jumătatea, fie, dacă sunt deja într-o relaţie, o vor oficializa.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Berbec

Berbeciitrec printr-un impas,în prima parte a lunii. Fie este vorba de o ceartă cu persoana iubită,fie cineva din exterior încearcă să destabilizeze relaţia. Ai încredere în intuiţia ta şi fii optimistă. A doua parte a lui decembrie te va găsi mult mai liniştită sentimental.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Taur

Eşti un romantic incurabil,aşa că nimeni nu ar putea să îţi tulbure liniştea într-o lună dedicată celor dragi. Familia apreciază devotamentul tău şi te răsfaţă. Ţi se pregăteşte o mare surpriză. Una pozitivă,evident.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Gemeni

Nativii care nu şi-au găsit încă iubirea,au mari şanse să o afle acum. Dar nu stând în casă. Profită de frigul de afară şi ieşi în oraş. Mergi la o ceainărie sau la o cafenea,mergi în cluburisau la cumpărături (poţi căuta cadouri pentru cei dragi). Fii convins că marea dragoste nu este ascunsă sub patul tău.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Rac

Pentru Raci,singurătatea a luat sfârşit. Iar dacă deja eşti într-o relaţie,nu este exclus să primeşti o cerere în căsătorie. La cât de uşor te entuziasmezi,cel mai probabil vei accepta fără să stai pe gânduri. Se pare că de această dată sunt mari şanse să nu greşeşti când alegi să îţi asculţi inima.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Leu

Leul va trece printr-o perioadă de agitaţie. În cazul în care iubitul trebuie să plece în delegaţie pe termen mai lung,evită să îi reproşezi că te neglijează. S-ar putea ca discuţia să se termine cu o despărţire.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Fecioara

Luna decembrie este luna surprizelor pentru Fecioare. Dacă eşti implicat într-o relaţie serioasă,este posibil să primeşti o veste mult aşteptată de la partener. Nici cei încă singuri nu vor scăpa de emoţiile pozitive.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Balanţă

În această lună este posibil să fii mai euforică decât în alte luni,fiind implicată în tot felul de proiecte de final de an,aşa că partea sentimentală este puţin neglijată. Dar asta nu este neapărat o veste rea.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Scorpion

Evită să iei orice decizie pe plan sentimental în această lună. Infuenţată de magia sărbătorilor de iarnă şi de agitaţia pregătirilor lor,este posibil să nu gândeşti corect anumite probleme. Hotărârile importantante amână-le până la începutul anului viitor.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Săgetător

Nativii Săgetător,care sunt încă singuri,au mari şanse să îşi găsească jumătatea în prima parte a lunii. Iar dacă asta nu se întâmplă atunci,în cea de-a doua parte şansele scad foarte mult. În schimb,cei care sunt deja într-o relaţie vor avea parte de o perioadă liniştită,fără evenimente importante.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Capricorn

În luna decembrie,eşti mult mai atent la semnalele transmise de cineva din anturajul tău. Chiar dacă până acum te-ai limitat la un simplu flirt nevinovat,acum începi să iei în serios avansurile făcute.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Vărsător

Nativii Vărsători sunt foarte schimbători,aşa că nu este exclus să iei o decizie de moment care va schimba radical statutul relaţiei. Fie în bine,fie în rău. Ar fi indicat să analizezi de două ori situaţia înainte de a lua o decizie.

Horoscopul iubirii pentru luna decembrie 2016 – Peşti  

Fire boema,nativul zodiei se va bucura din plin de magia acestei luni. Ai ochi doar pentru cei dragi,iar dacă nu ţi-ai găsit deja jumătatea,cu siguranţă în decembrie o vei afla. Trebuie doar să ieşi din zona ta de confort.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg