Horoscopul lunii februarie 2017

1 72845 original jpg jpeg

Pentru luna februarie, previziunile astrale arată că Gemenii au parte de o surpriză de proporţii, însă nu toate zodiile pot spune că luna iubirii vine la pachet cu romantism şi cu linişte în casă. Vezi dacă zodia ta se află pe lista celor norocoase sau din contra.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Berbec

Încăpăţânarea şi îndârjirea cu care îţi menţii punctul de vedere,chiar şi în faţa şefilor,nu este întotdeauna cea mai bună opţiune. Totuşi,firea ta sociabilă şi faptul că eşti dispusă să întinzi o mână de ajutor,îţi dă oportunitatea să cunoşti noi oameni şi să legi prietenii de durată.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Taur

În ciuda zăpezii şi a frigului de afară,pe care nu prea le îndrăgeşti,ai un tonus de zile mari. Te angajezi în sarcini care îţi pot aduce un venit suplimentar şi pe care,în ciuda efortului depus,reuşeşti să le îndeplineşti la termen. Persoana iubită te susţine în tot ceea ce faci.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Gemeni

La locul de muncă ai parte de ceva tensiuni în prima parte a lunii,însă,în ciuda acestor evenimente,este posibil ca în cea de-a doua parte să obţii o promovare. În viaţa de cuplu,situaţia este mai roz ca oricând,iar iubitul îţi pregăteşte o surpriză de proporţii după data de 20 februarie.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Rac

Pentru că dedici tot timpul serviciului şi ieşirilor cu prietenele,să nu te miri dacă iubitul îţi reproşează că îl neglijezi. Nativele care nu sunt încă într-o relaţienu au prea mari şanse să îşi găsească alesul,în ritmul acesta.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Leu

Pentru că nu îţi place să fii strânsă la pungă,contul tău este mereu aproape de zero,însă în această lună,cu toate planurile romantice pe care le ai,este posibil să fii nevoită să te îndatorezi la părinţi.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Fecioară

În prima parte a lunii poţi avea parte de ceva tensiuni în relaţie,dar asta nu înseamnă că planurile tale pentru Ziua Îndrăgostiţilor s-au dus pe apa sâmbetei. În cea de-a doua săptămână,situaţia se schimbă şi aşa rămâne până la final de lună. La muncă apar ceva discuţii cu şefii,dar nimic de care să te îngrijorezi.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Balanţă

Te simţi nedreptăţită,atât în familie,cât şi la serviciu,şi este posibil să arunci acuzaţii nefondate,de care să îţi pară rău,când lucrurile se vor lămuri. Situaţia este destul de neagră aproape toată luna,iar singurele zile în care te vei simţi cu adevărat liniştită sunt cele de 16 şi 23 februarie.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Scorpion

Tinzi să speli rufele în public,ori de câte ori te cerţi cu cei dragi,ceea ce ajunge să deranjeze la un moment dat. Dacă nu acţionezi impulsiv,situaţia se remediază,în caz contrar,este posibil ca relaţia cu cineva drag să se deterioreze grav.

Citeşte şi:Topul celor mai elegante zodii

Horoscopul lunii februarie 2017 – Săgetător

Deşi ai buzunarele goale,ai o grămadă de planuri pentru finalul de lună,ceea ce te face să economiseşti la sânge în prima parte din februarie. La serviciu nu se întrevăd evenimente neplăcute. În cupluapar ceva scântei în a doua săptămână din lună.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Capricorn

Ţi se oferă o oportunitate greu de refuzat,fie semnezi un contract ce îţi va garanta liniştea câteva luni de acum încolo,fie vei obţine o promovare. Deşi în familie mai sunt ceva discuţii,nu ai de ce te teme. Îţi place să fii înconjurată de prieteni,iar în luna februarie planificaţi câteva petreceri,pentru a uita de frigul de afară.

Horoscopul lunii februarie 2017 – Vărsător

Eşti puţin irascibilă în prima parte a lunii. Se pare că la serviciu colegii îţi fac şicane,aşa că găseşti refugiul în sânul familiei,unde ţi se pare că găseşti mereu înţelegere. În realitate,vei fi dezamăgită să descoperi că cineva la care ţineai foarte mult,te sapă pe la spate.

Citeşte şi:Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

Horoscopul lunii februarie 2017 – Peşti

Fereşte-te să te lauzi prea mult în faţa prietenilor cu reuşitele tale,căci invidia lor îţi va strica toată buna dispoziţie. Mai mult,este posibil să nu mai scapi de gura lor. Cel mai bine este să adopţi exact strategia lor,să fii rezervată în destăinuri de orice tip şi să te bucuri pur şi simplu de prezenţa lor.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg