Horoscopul lunii ianuarie 2017

1 72550 original jpg jpeg

Află ce ţi-au rezervat astrele pentru prima lună din 2017. Norocoşii zodiacului sunt Fecioara şi Capricornul, iar cei mai ghinionişti sunt Balanţa şi Racul.

Horoscopul lunii ianuarie-BERBEC

Pentru Berbec,prima lună din an va fi una lipsită de evenimente importante. La început de an te axezi mai mult pe carieră şi tinzi să uiţi de cei dragi,aşa că nu fi uimită dacă la un moment dat ţi se va reproşa că te-ai schimbat.

Horoscopul lunii ianuarie-TAUR

Eşti predispusă la excese pe toate planurile:bugetul alocat întregii luni îl cheltuieşti în prima săptămână din an,uiţi de orice dietă şi te abandonezi plăcerii de a mânca multă ciocolată,iar la muncă faci exces de zel,ceea ce va atrage antipatii din partea colegilor. Ia-o mai uşor… anul abia începe.

Citeşte şi: Ce spune despre tine data naşterii

Horoscopul lunii ianuarie-GEMENI

Pentru Gemeni,luna ianuarie este în fiecare an luna marilor schimbări. De aceea,nici de această dată nu renunţi la ideea de a face o listă cu planuri pentru anul în curs… chiar dacă ştii că niciodată nu te ţii de ea.

Horoscopul lunii ianuarie-RAC

Din păcate,pentru tine lucrurile nu merg deloc aşa cum te-ai aştepta la început de an. Pe plan sentimental vei suferi o dezamăgire care te va face să îţi pierzi încrederea în oameni. Nici pe plan financiar lucrurile nu sunt mai roz în prima parte a lunii,dar,nu dispera,situaţia se va remedia în cea de-a doua parte a lui ianuarie.

Horoscopul lunii ianuarie-LEU

Anul debutează cu o veste bună la slujbă,fie vei semna un nou contract,mult mai avantajos,fie va fi angajat un coleg care te va degreva de sarcinile ce ţi-au fost puse în cârcă în ultima perioadă.

Citeşte şi: Zilele norocoase în luna ianuarie 2017!

Horoscopul lunii ianuarie-FECIOARĂ

Pentru Fecioară,luna ianuarie aduce numai veşti bune. Vei primi rezultatul unor analize care te vor face să răsufli uşurată,iar acasă domneşte armonia şi iubirea… era şi cazul,după cât de zbuciumată ai fost pe plan sentimental în ultima perioadă.

Horoscopul lunii ianuarie-BALANŢĂ

Vei avea parte de un nou eşec sentimental,însă,fiind o zodie echilibrată,vei găsi energia necesară să ui'i de dezamăgire. Din păcate,mereu cauţi refugiu în muncă,iar asta poate să ducă la agravarea problemelor de sănătate pe care le ai deja.

Horoscopul lunii ianuarie-SCORPION

Punctul tău forte este empatia,ceea ce te va ajuta să ieşi în evidenţă în prima parte a lunii şi chiar să obţii o promovare (te-ai pus în locul şefului şi i-ai luat apărarea în faţa colegilor care îl denigrau?).

Horoscopul lunii ianuarie-SĂGETĂTOR

Uită o secundă de orgoliu specific Săgetătoruluişi profită de fiecare ocazie care ţi se oferă. Dacă cineva îţi întinde o mână de ajutor,nu o da deoparte. Numai aşa vei reuşi să îţi duci la bun final toate planurile. În luna ianuarie se întrevăd ceva câştiguri materiale suplimentare.

Horoscopul lunii ianuarie-CAPRICORN

Ai jucat vreodată la loto? Dacă nu,acum este momentul,căci ianuarie se anunţă a fi luna ta norocoasă. Însă nu pentru toţi nativii norocul se traduce în bani. Unii pot să îşi găsească marea dragoste,în timp ce alţii vor semna un contract care le va schimba viaţa în bine.

Horoscopul lunii ianuarie-VĂRSĂTOR

Anul demarează în forţă pentru Vărsător,care decide să se dedice trup şi suflet profesiei. În timp,vei ajunge să culegi şi roadele muncii tale… dar nu în luna ianuarie.

Horoscopul lunii ianuarie-PEŞTI

Ai abilităţi de lider,aşa că nu ar fi exclus să te trezeşti cu o promovare,atunci când te aştepţi mai puţin. Pe plan sentimental,eşti mai îndrăgostitca niciodată,iar partenerul îţi răspunde cu aceeaşi monedă. Ai grijă la bârfele pe care le auzi. Nu tot ce se spune este adevărat.



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg