Horoscopul lunii martie 2017

1 73279 original jpg jpeg

Luna martie se anunţă a fi una plină de surprize plăcute pentru majoritatea nativilor, în ciuda asteniei de primăvară, care, în general, afectează mare parte din populaţie.

Horoscop martie 2017 – Berbec

Berbecii sunt favoriţii lunii martie,având mari şanse să pună în practică toate proiectele propuse şi chiar să obţină rezultate foarte bune. Dacă ai de semnat un contract,acum este momentul,iar în cazul în care vrei să faci o declaraţie de iubire,nu mai sta pe gânduri. Te dedici carierei mai mult decât este necesar,dar asta nu înseamnă că pe plan sentimental vei avea de suferit. Există un echilibru în tot ce faci.

Horoscop martie 2017 – Taur

Dacă până acum ai tot amânat luarea unor decizii,a venit momentul să îţi faci curaj. Luna martie este luna ta norocoasă. Fii totuşi chibzuită în ce priveşte cheltuirea unor sume importante de bani,deoarece nu pare cel mai bun moment pentru investiţii de durată. Pe plan sentimental totul este roz,chiar şi pentru cele care şi-au pierdut speranţa că îl vor mai întâlni pe Făt Frumos.

Citeşte şi:Cel mai sexy cadou pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop martie 2017 – Gemeni

Astenia de primăvară te împiedică să gândeşti limpede,eşti mai tot timpul morocănoasă,sceptică,irascibilă. Respiră adânc. Ieşi afară,plimbă-te în parc,fii independentă. Cu puţin efort,vei reuşi să îţi duci la bun final toate proiectele. Vei avea ceva probleme de sănătate,posibil o rinită alergică sau alte afecţiuni ale aparatului respirator,însă nimic grav.

Horoscop martie 2017 – Rac

Dacă până acum ai tot avut probleme pe plan financiar,luna aceasta te redresezi. Partenerul te susţine în tot ceea ce faci,iar familia a încetat discuţiile în contradictoriu privind modul în care alegi să îţi trăieşti viaţa. Fii mai atentă la semnalele transmise de ficat. O durere ascuţită ar trebui să te trimită la medic.

Horoscop martie 2017 – Leu

Eşti energică şi dispusă să dai o mână de ajutor tuturor celor din jur. În sfârşit ai înţeles că nu doar cariera contează şi că este important să acorzi timp şi familiei. Eşti hotărâtă să îţi reîncarci bateriile,după o lungă perioadă de timp. Alege o ţară exotică pentru concediu.

Horoscop martie 2017 – Fecioară

Eşti dependentă de carieră,de muncă,de sarcinile de serviciu,iar iubitul îţi reproşează asta. Fii mai deschisă la colaborarea cu colegii,lasă să se vadă că ai nevoie de ajutor,reprioritizează-ţi agenda şi fă-ţi timp şi pentru cei dragi.

Horoscop martie 2017 – Balanţă

Deşi în general eşti lăudată pentru echilibrul pe care îl găseşti în toate activităţile de zi cu zi,acum tinzi să acorzi mai mult timp unor chestiuni secundare,iar ceea ce contează cu adevărat este trecut pe plan secund. Şeful îţi reproşează că eşti distrată,în timp ce iubitul se plânge de lipsa de atenţie. Nu îţi face griji,nu putem fi perfecţi tot timpul.

Horoscop martie 2017 – Scorpion

Răspunzi pozitiv unei provocări pe care nu ai avut timp suficient să o analizezi. Riscul asumat s-ar putea să fie prea mare,dar asta numai timpul poate să confirme. Te bucuri de toată susţinerea prietenilor,ceea ce îţi dă energia necesară pentru a face faţă sarcinilor de serviciu şi din gospodărie.

Horoscop martie 2017 – Săgetător

În sfârşit ai înţeles că trebuie să acorzi o importanţă mai mare sănătăţii tale. Lucrul peste program nu mai este o opţiune pentr tine,iar timpul salvat îl dedici căsniciei,şi bine faci,căci în ultima perioadă cam începuse să scârţâie.

Citeşte şi:Zodiacul sexual 2017-când vei avea parte de sex incendiar!

Horoscop martie 2017 – Capricorn

Eşti o visătoare,iar luna mărţişorului te aduce într-o stare de euforie care te face să crezi că poţi muta munţii din loc. Ai grijă cu asumarea sarcinilor suplimentare,căci s-ar putea să te trezeşti că nu ai suficientă energie pentru a duce planurile la final. Te fereşti să iei o decizie în ce priveşte o posibilă investiţie financiară,şi nu greşeşti.

Horoscop martie 2017 – Vărsător

Eşti decisă să te bucuri de renaşterea naturii,aşa că plănuieşti o vacanţă mai lungă şi reuşeşti să convingi şi câţiva prieteni să te însoţească. Ai grijă ca în lipsa ta,şefii să nu ia decizii care te vor afecta direct. Ţine legătura cu colegii.

Horoscop martie 2017 – Peşti

Nu eşti obişnuită să fii ţinută în puf,aşa că s-ar putea să reacţionezi cam dur când cei din jur te răsfaţă,aparent fără motiv. Dacă ţi se pare că primeşti prea multă atenţie,probabil că meriţi. Încearcă să mai ieşi puţin de sub carapace.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg