Horoscopul lunii martie 2017

1 73279 original jpg jpeg

Luna martie se anunţă a fi una plină de surprize plăcute pentru majoritatea nativilor, în ciuda asteniei de primăvară, care, în general, afectează mare parte din populaţie.

Horoscop martie 2017 – Berbec

Berbecii sunt favoriţii lunii martie,având mari şanse să pună în practică toate proiectele propuse şi chiar să obţină rezultate foarte bune. Dacă ai de semnat un contract,acum este momentul,iar în cazul în care vrei să faci o declaraţie de iubire,nu mai sta pe gânduri. Te dedici carierei mai mult decât este necesar,dar asta nu înseamnă că pe plan sentimental vei avea de suferit. Există un echilibru în tot ce faci.

Horoscop martie 2017 – Taur

Dacă până acum ai tot amânat luarea unor decizii,a venit momentul să îţi faci curaj. Luna martie este luna ta norocoasă. Fii totuşi chibzuită în ce priveşte cheltuirea unor sume importante de bani,deoarece nu pare cel mai bun moment pentru investiţii de durată. Pe plan sentimental totul este roz,chiar şi pentru cele care şi-au pierdut speranţa că îl vor mai întâlni pe Făt Frumos.

Citeşte şi:Cel mai sexy cadou pentru fiecare semn zodiacal

Horoscop martie 2017 – Gemeni

Astenia de primăvară te împiedică să gândeşti limpede,eşti mai tot timpul morocănoasă,sceptică,irascibilă. Respiră adânc. Ieşi afară,plimbă-te în parc,fii independentă. Cu puţin efort,vei reuşi să îţi duci la bun final toate proiectele. Vei avea ceva probleme de sănătate,posibil o rinită alergică sau alte afecţiuni ale aparatului respirator,însă nimic grav.

Horoscop martie 2017 – Rac

Dacă până acum ai tot avut probleme pe plan financiar,luna aceasta te redresezi. Partenerul te susţine în tot ceea ce faci,iar familia a încetat discuţiile în contradictoriu privind modul în care alegi să îţi trăieşti viaţa. Fii mai atentă la semnalele transmise de ficat. O durere ascuţită ar trebui să te trimită la medic.

Horoscop martie 2017 – Leu

Eşti energică şi dispusă să dai o mână de ajutor tuturor celor din jur. În sfârşit ai înţeles că nu doar cariera contează şi că este important să acorzi timp şi familiei. Eşti hotărâtă să îţi reîncarci bateriile,după o lungă perioadă de timp. Alege o ţară exotică pentru concediu.

Horoscop martie 2017 – Fecioară

Eşti dependentă de carieră,de muncă,de sarcinile de serviciu,iar iubitul îţi reproşează asta. Fii mai deschisă la colaborarea cu colegii,lasă să se vadă că ai nevoie de ajutor,reprioritizează-ţi agenda şi fă-ţi timp şi pentru cei dragi.

Horoscop martie 2017 – Balanţă

Deşi în general eşti lăudată pentru echilibrul pe care îl găseşti în toate activităţile de zi cu zi,acum tinzi să acorzi mai mult timp unor chestiuni secundare,iar ceea ce contează cu adevărat este trecut pe plan secund. Şeful îţi reproşează că eşti distrată,în timp ce iubitul se plânge de lipsa de atenţie. Nu îţi face griji,nu putem fi perfecţi tot timpul.

Horoscop martie 2017 – Scorpion

Răspunzi pozitiv unei provocări pe care nu ai avut timp suficient să o analizezi. Riscul asumat s-ar putea să fie prea mare,dar asta numai timpul poate să confirme. Te bucuri de toată susţinerea prietenilor,ceea ce îţi dă energia necesară pentru a face faţă sarcinilor de serviciu şi din gospodărie.

Horoscop martie 2017 – Săgetător

În sfârşit ai înţeles că trebuie să acorzi o importanţă mai mare sănătăţii tale. Lucrul peste program nu mai este o opţiune pentr tine,iar timpul salvat îl dedici căsniciei,şi bine faci,căci în ultima perioadă cam începuse să scârţâie.

Citeşte şi:Zodiacul sexual 2017-când vei avea parte de sex incendiar!

Horoscop martie 2017 – Capricorn

Eşti o visătoare,iar luna mărţişorului te aduce într-o stare de euforie care te face să crezi că poţi muta munţii din loc. Ai grijă cu asumarea sarcinilor suplimentare,căci s-ar putea să te trezeşti că nu ai suficientă energie pentru a duce planurile la final. Te fereşti să iei o decizie în ce priveşte o posibilă investiţie financiară,şi nu greşeşti.

Horoscop martie 2017 – Vărsător

Eşti decisă să te bucuri de renaşterea naturii,aşa că plănuieşti o vacanţă mai lungă şi reuşeşti să convingi şi câţiva prieteni să te însoţească. Ai grijă ca în lipsa ta,şefii să nu ia decizii care te vor afecta direct. Ţine legătura cu colegii.

Horoscop martie 2017 – Peşti

Nu eşti obişnuită să fii ţinută în puf,aşa că s-ar putea să reacţionezi cam dur când cei din jur te răsfaţă,aparent fără motiv. Dacă ţi se pare că primeşti prea multă atenţie,probabil că meriţi. Încearcă să mai ieşi puţin de sub carapace.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg