Horoscopul sănătăţii în luna ianuarie 2017

1 72672 original jpg jpeg

Dintre toate dorinţele pe care şi le pune cineva la început de an, cele legate de sănătate ocupă un loc fruntaş, însă nu toate zodiile vor avea parte de veşti bune în luna ianuarie.

Berbec

Pentru nativii acestei zodii astrele au veşti bune la început de an. Se pare că 2017 te prinde în cea mai bună formă,însă nu trebuie să profiţi de norocul care te aşteaptă. Ai mai mare grijă la cum te îmbraci,pentru a evita posibilele boli respiratorii.

Taur

Din păcate,starea ta de sănătate este destul de şubredă la început de an. Va trebui să faci nişte investigaţii pentru o durere abdominală care te sâcâie de ceva vreme. De asemenea,nu neglija problemele  inimii.

Gemeni

Stilul de viaţă dezordonat îţi pune capac în luna ianuarie. Ar trebui să îţi faci mai mare ordine în program,să te culci la ore fixe,să îţi stabileşti un ritm normal de lucru şi să mănânci toate cele 3 mese din zi. În rest,nu ai de ce te plânge.

Rac

Începutul de an nu te găseşte în cea mai bună formă. Te plângi de ceva timp de dureri musculare,însă acum par să se agraveze. Fără nişte investigaţii amănunţite,te poţi aştepta la orice… Mai bine să descoperi din timp cu ce probleme te confrunţi,decât să fie prea târziu.

Leu

Optimist cum eşti,nu ai crede că pe tine te poate atinge vreo ceva. Totuşi,nu ignora problemele digestive care îţi transmit semnale încă din primele zile ale lunii. Nici cu imunitatea nu stai prea bine,aşa că ar fi recomandat să iei ceva suplimente naturale de vitamina C pentru a preveni posibilele viroze care stau la pândă.

Fecioară

Pentru că eşti o persoană ordonată,pe lista ta de sarcini în noul an se numără deja şi vizita la doctor. Nu uita să îi spui şi de durerile de cap,chiar dacă au început să fie parte obişnuită din viaţa ta.

Citeşte şi:Ce spune despre tine data naşterii

Balanţă

Pentru nativii în Balanţăveştile sunt dintre cele mai bune. Dacă în ultimii ani te-ai luptat cu ceva probleme gastronintestinale,la începutul acestui an le vei da de cap şi,prin administrarea tratamentului corect,vei reuşi să scapi de ele.

Scorpion

În luna ianuarie,cei mai mulţi nativi se vor confrunta cu dureri de spate sau cu hipertensiune arterială (mai ales în cazul persoanelor trecute de 40 de ani).

Săgetător

La început de an este foarte posibil să te simţi lipsit de energie şi chiar să intri într-o uşoară stare de depresie. Nu trebuie să te alarmezi,dar,dacă situaţia persistă mai mult de 1-2 săptămâni,poate ar fi bine să discuţi cu un specialist.

Citeşte şi:Zilele norocoase în luna ianuarie 2017!

Capricorn

Pentru cei născuţi în Capricorn,luna ianuarie pare a fi lipsită de surprize neplăcute. Chiar dacă este posibil să te necăjească o măsea sau o durere de cap,în principiu nu este vorba despre nimic grav. Totuşi,pentru liniştea ta,orice semnal de alarmă ar trebui să te trimită direct la doctor.

Vărsător

Mai sensibili din fire,Vărsătoriise vor plânge mai ales de scăderea imunităţii,de răceli,viroze,dureri musculare sau tensiune ridicată. În mare parte,toate astea se rezolvă cu tratamente naturiste.

Peşti

Pentru că muncesc excesiv,nativii acestei zodii au nevoie de o pauză,cu atât mai mult cu cât de sărbători au fost tot în alertă continuu. Dacă vrei să nu te pricopseşti cu vreo boală asociată epuizării fizice şi psihice,ia-ţi câteva zile de concediu.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg