Horoscopul sănătăţii în luna ianuarie 2017

1 72672 original jpg jpeg

Dintre toate dorinţele pe care şi le pune cineva la început de an, cele legate de sănătate ocupă un loc fruntaş, însă nu toate zodiile vor avea parte de veşti bune în luna ianuarie.

Berbec

Pentru nativii acestei zodii astrele au veşti bune la început de an. Se pare că 2017 te prinde în cea mai bună formă,însă nu trebuie să profiţi de norocul care te aşteaptă. Ai mai mare grijă la cum te îmbraci,pentru a evita posibilele boli respiratorii.

Taur

Din păcate,starea ta de sănătate este destul de şubredă la început de an. Va trebui să faci nişte investigaţii pentru o durere abdominală care te sâcâie de ceva vreme. De asemenea,nu neglija problemele  inimii.

Gemeni

Stilul de viaţă dezordonat îţi pune capac în luna ianuarie. Ar trebui să îţi faci mai mare ordine în program,să te culci la ore fixe,să îţi stabileşti un ritm normal de lucru şi să mănânci toate cele 3 mese din zi. În rest,nu ai de ce te plânge.

Rac

Începutul de an nu te găseşte în cea mai bună formă. Te plângi de ceva timp de dureri musculare,însă acum par să se agraveze. Fără nişte investigaţii amănunţite,te poţi aştepta la orice… Mai bine să descoperi din timp cu ce probleme te confrunţi,decât să fie prea târziu.

Leu

Optimist cum eşti,nu ai crede că pe tine te poate atinge vreo ceva. Totuşi,nu ignora problemele digestive care îţi transmit semnale încă din primele zile ale lunii. Nici cu imunitatea nu stai prea bine,aşa că ar fi recomandat să iei ceva suplimente naturale de vitamina C pentru a preveni posibilele viroze care stau la pândă.

Fecioară

Pentru că eşti o persoană ordonată,pe lista ta de sarcini în noul an se numără deja şi vizita la doctor. Nu uita să îi spui şi de durerile de cap,chiar dacă au început să fie parte obişnuită din viaţa ta.

Citeşte şi:Ce spune despre tine data naşterii

Balanţă

Pentru nativii în Balanţăveştile sunt dintre cele mai bune. Dacă în ultimii ani te-ai luptat cu ceva probleme gastronintestinale,la începutul acestui an le vei da de cap şi,prin administrarea tratamentului corect,vei reuşi să scapi de ele.

Scorpion

În luna ianuarie,cei mai mulţi nativi se vor confrunta cu dureri de spate sau cu hipertensiune arterială (mai ales în cazul persoanelor trecute de 40 de ani).

Săgetător

La început de an este foarte posibil să te simţi lipsit de energie şi chiar să intri într-o uşoară stare de depresie. Nu trebuie să te alarmezi,dar,dacă situaţia persistă mai mult de 1-2 săptămâni,poate ar fi bine să discuţi cu un specialist.

Citeşte şi:Zilele norocoase în luna ianuarie 2017!

Capricorn

Pentru cei născuţi în Capricorn,luna ianuarie pare a fi lipsită de surprize neplăcute. Chiar dacă este posibil să te necăjească o măsea sau o durere de cap,în principiu nu este vorba despre nimic grav. Totuşi,pentru liniştea ta,orice semnal de alarmă ar trebui să te trimită direct la doctor.

Vărsător

Mai sensibili din fire,Vărsătoriise vor plânge mai ales de scăderea imunităţii,de răceli,viroze,dureri musculare sau tensiune ridicată. În mare parte,toate astea se rezolvă cu tratamente naturiste.

Peşti

Pentru că muncesc excesiv,nativii acestei zodii au nevoie de o pauză,cu atât mai mult cu cât de sărbători au fost tot în alertă continuu. Dacă vrei să nu te pricopseşti cu vreo boală asociată epuizării fizice şi psihice,ia-ţi câteva zile de concediu.



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg