Horoscopul săptămânii 1-7 decembrie 2017

1 81620 original jpg jpeg

Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea săptămână!

Berbec

Aveţi succes şi toată lumea vrea să vă scoată la cină. Vă sugerez să fiţi atentă la comunicare dacă vreţi ca bunăstarea financiară să dea roade. Posibil conflict cu o amică pentru banii pe care i-aţi împrumutat şi nu i-aţi mai primit înapoi. Sunteţi capabilă de gesturi nebuneşti doar ca să demontraţi ceea ce simţiţi.

Taur

Dragostea este cea care ne face mai buni. Respiraţi profund, închideţi ochii, apoi priviţi în jur. Veţi remarca imediat dacă cineva a sesizat starea voastră. Posibil că gestionaţi prost energia şi de aici problemele. Nu intraţi în panică, deoarece sunteţi apreciată pentru ceea ce faceţi nu pentru altceva. Încercaţi să vă detaşaţi.

Gemeni

Cred că a trecut prea mult timp de când nu v-aţi mai văzut cu prietenele, nu? Posibil ca întâlnirea cu ele să vă îmbunătăţească şi viaţa sentimentală, pentru că aveţi şansa să întâlniţi persoana perfectă pentru dvs. La urma urmei, cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate atunci când este vorba de întâlnirea cu o persoana potrivită.

Rac

Dacă aveţi vreo discuţie cu şeful, faceţi în aşa fel încât să nu adânciţi conflictul! Ca sa întâlniţi dragostea adevărată, totul este să fiţi la locul potrivit în momentul potrivit. Încercaţi să faceţi lucrurile în aşa fel încât să vă sincronizaţi cu colegii, iar cu şefii evitaţi discuţiile de orice fel. S-ar putea să nu mai fiţi apreciate la justa valoare.

Leu

Dacă daţi un test, veţi fi mai mult decât fericite să-l rezolvaţi în manieră proprie. Dacă iubiţi un lucru la fel de mult ca acumularea de informaţii, atunci acesta este romantismul. Găsiţi întotdeauna ceva de făcut ca să demonstraţi persoanei iubite gesturile de care sunteţi capabile.

Fecioară

Ar trebui să vă conservaţi energia pentru propriile proiecte. Simţiţi nevoia de a exercita un anumit control asupra partenerului. Înainte de a înţelege că aţi cheltuit prea multă energie, încercaţi să schimbaţi o situaţie asupra căreia oricum nu aveaţi niciun control. Dacă vi se cere să faceţi ore suplimentare, nu refuzaţi, deoarece vă va prinde bine.

Balanţă

Simţiţi nevoia să daţi un sens la tot ceea ce faceţi şi vă chinuiţi de ceva vreme să puneţi în practică ce gândiţi. Profesional, va trebui să vă concentraţi pe calitatea relaţiilor de muncă. Tot ce faceţi pe plan profesional trebuie să fie pe primul loc, pentru că puterea minţii şi rezistenţa sunt date de ceea ce faceţi şi de cum abordaţi relaţiile cu colegii.

Scorpion

Un nou proiect profesional, un alt loc de muncă, mai bun, o nouă fază a relaţiei, un nou plan pentru asigurările de sănătate - indiferent ce gândiţi să faceţi, acum este momentul potrivit. Dacă n-aţi ştiut cum să vă demonstraţi iubirea sau cum să v-o apăraţi, iată că acum veţi şti. Începutul lunii este momentul potrivit pentru a trece relaţia într-o nouă fază.

Săgetător

Profesional, echipa vă va ajuta să vă duceţi planurile la îndeplinire. Dacă primiţi vreo sarcină mai deosebită, nu vă sfiiţi să cereţi ajutorul colegilor, pentru că munca de echipă este un adevărat leac. Pe segmentul financiar, nu sunteţi foarte susţinute, deci cel mai bun lucru este să munciţi fără să cârtiţi.

Capricorn

Aţi obosit să tot aşteptaţi ca persoana la care vă gândiţi să dea un semn că vă înţelege semnalele. Este momentul să deveniţi mai vizibilă, să încercaţi să faceţi ceva mai mult decât să aşteptaţi momentul prielnic pentru a vă afirma. Multă lume se întreabă care este secretul succesului dvs. Profesional - acesta este perseverenţa.

Vărsător

Este momentul să înţelegeţi că dispuneţi de energia necesară care să uşureze munca celor care nu reuşesc să ţină pasul cu dvs. Dragoste la prima vedere este puţin spus pentru ceea ce veţi trăi încă la începutul lunii. Problema este dacă şi el simte acelaşi lucru. El descoperă câte lucruri vă apropie şi câte puteţi face împreună.

Peşti

Este posibil să vă aflaţi într-un loc care vă inspiră să luaţi decizii sentimentale. Dacă aţi avut coşmaruri şi nu v-aţi odihnit cum trebuie, totul ar putea să ia o întorsătură neaşteptată, care ar putea face ca relaţia sau o potenţială relaţie de cuplu să nu fie deloc ceea ce pare. Dacă nu vă iese din prima ce vreţi să faceţi, nu vă faceţi griji!

Astrograma săptămânii

 „Vreau să ştiu dacă este bine să-mi schimb profesia, dacă voi avea succes şi

când îmi voi întemeia o familie.“ – Cristiana Ionescu, născută pe 16 martie 1989, la ora 9.45, în Bucureşti.

O nativă Peşti cu ascendentul în Gemeni. Nu aş crede să fie probleme cu profesia. Cu Pluto în Scorpion în Casa a 6-a a Muncii, ar trebui să lucrezi în structuri care se ocupă de siguranţa ţării. Ai o mare capacitate de transformare interioară şi de persuasiune. Posibilă ofertă pentru un alt loc de muncă, dar deocamdată aş sugera să rămâi unde eşti. În ce priveşte familia, dacă nu ţi-ai întemeiat una până acum, mai trebuie să atepţi vreo 3 ani. Mare grijă la Lilith din Casa a 5-a! Amăgirile sunt pe măsura acţiunilor tale. Singurul domeniu în care zic că mergi bine, deocamdată, este cel profesional. Chiar există o evoluţie spectaculoasă. S-ar putea să cunoşti pe cineva în ianuarie, dar dacă nu-i dai partenerului libertatea de care are nevoie, vei pierde din nou.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg