Topul celor mai necredincioase semne ale zodiacului

1 70873 original jpg jpeg

Cu ispite la tot pasul, nu e de mirare că mulţi, deşi în relaţii de lungă durată, au tendinţa de a mai călca strâmb. Astrologii spun că anumite trăsături de personalitate pot da de gol semnele zodiacale predispuse să-şi înşele partenerul.

Topul celor mai necredincioase semne ale zodiacului. Gemeni

În cazul în care te întâlneşti cu un Gemeni,aşteaptă-te la probleme. Nesiguri de sentimentele lor,Gemenii vor întoarce privirea şi vor pune coarne cu prima ocazie care se va ivi. În plus,acest semn de aer,uneori,nestatornic,este mai tot timpul nehotărât şi poate ajunge să fie rapid un amant pe măsură,creând un adevărat circ emoţional.

Topul celor mai necredincioase semne ale zodiacului. Peşti

Peştii pot căpăta statutul de sfinţi sau păcătoşi. Nativii Peşti îşi urmează emoţiile,ca un GPS. Asta se întâmplă în momentul în care încep să colinde oriunde cred ei că vor găsi iubireşi înţelegere. Dacă ai o relaţie cu un Peşte,asigură-te că pasiunea este la cote maxime şi răsfăţă-l,dacă vrei să-l păstrezi cu adevărat.

Topul celor mai necredincioase semne ale zodiacului. Scorpion

Înclinaţia Scorpionului spre înşelarepoate părea nerealistă. Cu toate acestea,chiar dacă este renumit pentru loialitatea intensă,sunt lucruri care-l pot duce pe Scorpion să rătăcească prin patul altei persoane. Ca semn astral de extremă,dacă nativii Scorpioni nu mai au încredere în partenerul cu care-şi impart viaţa,ei vor fi tentaţi să caute dragostea în altă parte. Dar dacă eşti un confident loial,îl vei avea pe Scorpion pentru totdeauna. Încrederea reciprocă este dovada absolută a loialităţii,în cazul acestui semn astral.

Topul celor mai necredincioase semne ale zodiacului. Balanţă

Înşelatul nu are nimic de-a face cu sexul pentru Balanţă. Nativii născuţi sub această pecete astrologică au tendinţa de a căuta în altă parte ceea nu au găsit în partenerul ales,înainte de a încheia relaţia cu acesta. Pentru a consolida relaţia cu o Balanţă,investeşte timp şi răbdare în ea. Altfel,o vei pierde când te aştepţi mai puţin.Recente

nuntă indiană foto  Shutterstock jpg
Copiii vedetelor jpg
Medicover foto Dan Malureanu 0503 JPG
Nativii acestor 3 zodii vor avea noroc in anul Dragonului de Lemn Sursa foto shutterstock 560312692 jpg
Horoscop jpg
femeie și bărbat în pat foto  Shutterstock jpg
Mel B jpg
Shogun serial jpg
vedetă cu câine foto  Shutterstock jpg
Martha Stewart foto  Shutterstock jpg
Blake Lively, Ryan Reynolds jpg
Japonia jpg
Kourtney Kardashian jpg
Harry Styles foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift cântăreața foto  Shutterstock jpg
Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg