Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie. Berbecii câştigă bani cu nemiluita

1 horoscop jpg jpeg

Săptămâna 11-17 noiembrie aduce veşti excelente pentru unele zodii. Mai exact, Berbecii vor câştiga bani mulţi, iar Taurii vor avea noroc în plan profesional. De cealaltă parte, însă, Gemenii vor trece prin momente dificile.

Care sunt previziunile pentru ficare zodie în parte, află mai jos:

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Berbec

Mulţi bani câştigaţi din munca proprie. Aşteaptă-te aşadar ca, în a doua parte a săptămânii, să apară mai multe oportunităţi de a-ţi rotunji veniturile şi/ sau de valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiţii.

Citeşte şi: Ghinion teribil pentru aceşti nativi. Top trei zodii care vor rămâne singure până la sfârşitul anului 2020

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Taur

Lumina reflectoarelor se aţinteşte asupra ta, mai ales dacă activezi într-un domeniu de activitate care implică lucrul cu oamenii. O parte din succesul înregistrat săptămâna aceasta în raport cu unele chestiuni care îi implică pe partenerul de afaceri, colaboratori şi/ sau clienţi se datorează încrederii de sine.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Gemeni

În a doua jumătate a acestei săptămâni să întrevede o perioadă aglomerată şi solicitantă la locul de muncă. Nervii îţi sunt întinşi la maximum, atârnă responsabilităţi grele pe umerii tăi, dar în acelaşi timp aceste obstacole se pot dovedi în final a fi fost o serie de oportunităţi deghizate în provocări.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Rac

Efectele lunii pline se resimt mai ales în a doua parte a săptămânii. Mai exact, se prefigurează o a doua parte a săptămânii în care poţi face progrese notabile în privinţa iniţiativelor antreprenoriale în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le derulezi.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Leu

Bagajul energetic tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă urmăreşti să creşti în ierarhia de la serviciu, ar fi bine să îţi deschizi ochii la oportunităţile care apar pe acest plan în a doua jumătate a săptămânii. Nativii(ele) care au depus deja eforturi în acest sens s-ar putea să se bucure de primele rezultate şi beneficii.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Fecioară

Ai parte de o a doua parte a săptămânii în care te mişti de colo-colo în încercarea de a rezolva tot felul de lucruri prin oraş sau în localităţi mai mult mai mai puţin îndepărtate de casă, participi la cursuri sau seminare de perfecţionare continuă şi/ sau petreci destul de mult timp pe la instituţiile statului pentru obţinerea de avize.

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Balanţă

Casele pe care le reuneşte Luna Plină de joia aceasta mai sunt asociate şi cu banii, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, este vorba despre banii şi/ sau bunurilor deţinute şi/ sau câştigate în raport cu parteneruld e viaţă şi/ sau afaceri. În a doua jumătate a săptămânii, aţi putea să dezbateţi oportunitatea unor investiţii sau unele şanse de a vă suplimenta resursele comune.

Citeşte şi: Ele sunt zodiile care ascund ce simt cu adevărat. Cu greu smulgi un "te iubesc" de la o Fecioară

Horoscop săptămânal 11-17 noiembrie 2019 Scorpion

Luna Plină se face cel mai mult simţită în casa partenerilor de afaceri, a colaboratorilor şi a clienţilor. S-ar dori să faci în aşa fel încât să te apleci mai mult în a doua parte a săptămânii asupra dorinţelor şi cerinţelor lor. Grija suplimentară pe care le-o porţi din acest punct de vedere se va dovedi a fi fost extrem de benefică prin rezultatele pe care le atrage.

Citeşte continuarea articolului, aici!Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg