Horoscopul săptămânii 22 - 28 decembrie 2017

1 81888 original jpg jpeg

Coincidenţe fericite le aduc unor zodii cele mai frumoase zile. Vine şi o perioadă în care mai toţi nativii vor realiza ce contează cu adevărat pentru ei. Descoperă ce-ţi prezic astrele pentru următoarea perioadă!

Berbec

Sunt capabile de gesturi nebuneşti ca să demonstreze ceea ce simt. Îşi vor planifica întâlnirile de asemenea manieră, încât să includă şi o componentă culturală: operă, teatru, filarmonică, muzeu. Îşi vor impresiona partenerul atât de greu de urnit. Trebuie să aibă grijă de sănătatea inimii.

Taur

Îmbină utilul cu plăcutul. Se simt excelent şi probabil acesta este un motiv întemeiat ca să demonstreze că ştiu ce au de făcut. Este posibil să fie promovate, dar putem vorbi şi despre o propunere pentru un alt  loc de muncă. Indiferent ce aleg, vor face faţă cu succes. Stabilesc obiectivele pentru următoarea decadă.

Gemeni

Trebuie doar să rămână deschise la nou pentru ca răspunsurile să vină. A trecut prea mult timp de când nu s-a mai văzut cu prietenele? Ar putea s-o facă fără să se supere cineva. Dacă sunt singure, au şansa de a întâlni persoana perfectă pentru ele. Cele mai bune prietene sunt şi cele mai bune aliate.

Rac

Curajul de a se implica le va oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţele fericite le aduc câteva zile fantastice. Nu le plac ermetismul, secretele şoptite, vorbele spuse pe jumătate. Vor fi creative în echipă cu un coleg şi vor fi remarcate de şefi. Să nu li se urce la cap. Cele care lucrează în domeniile social sau economic pot fi cooptate în proiecte inedite.

Leu

Au nevoie de echipă. Simt că tot ceea ce vor să creeze are nevoie de o forţă unită şi atunci se bazează pe colegi sau pe cei apropiaţi. Debordează de energie. Pentru a da de cap unei probleme, vor fi nevoite să facă o analiză interioară. Au făcut un progres uriaş în a se cunoaşte nu doar pe sine, ci şi pe cei care trec prin situaţii asemănătoare.

Fecioară

Înainte de a înţelege că au cheltuit prea multă energie încercând să schimbe ceva ce oricum nu pot controla, să se asigure că ştiu exact cu ce fel de probleme au de a face. În cele din urmă, important este ca lor să le fie bine. Grija de sine este primul pas pentru luminarea vieţii celor de lângă ele. Criticile lor au un impact puternic asupra partenerului.

Balanţă

Simt că inima lor a luat-o razna şi au nervii întinşi la maximum. Să gândească pozitiv! Nu au nevoie de stres acum, pentru că au de lucru. Se pare că talentele lor native, care se manifestă prin creativitate, le pot propulsa în lumina reflectoarelor, cu şanse serioase de succes chiar mai repede decât cred.

Scorpion

Ar trebui să-şi conserve energia pentru propriile proiecte. Problemele altora trebuie să fie ultimele la care să se gândească dacă vor să obţină succesul pe care îl doresc. Situaţia se va tensiona uşor în urma unui dezacord. Ar trebui să ia în calcul şi să analizeze bazele emoţionale ale conflictului.

Săgetător

Sunt bolnave de romantism atunci când au ocazia să demonstreze ceea ce pot. Găsesc întotdeauna gesturile menite să arate persoanei iubite lucrurile de care sunt capabile în dragoste. Sunt bune sfătuitoare, mai ales pentru cei tineri, care se confruntă pentru prima oară cu sentimentul de nelinişte pe care îl induce uneori iubirea.

Capricorn

O să li se pară că e prea frumos ceea ce li se întâmplă pentru a fi adevărat. În cuplurile în care tensiunile sunt aproape palpabile, sfatul meu este să ia pauză, să-şi acorde o clipă de răgaz ca să vadă unde este problema. Oricum, emoţiile le vor face să trăiască fiecare clipă la intensitate maximă, vor face planuri şi se vor retrage în cochilia lor, pentru că simt nevoia de relaxare.

Vărsător

Chiar dacă au fost foarte atente o lungă perioadă de timp, iată că acum vor fi tentate să termine lucrurile în grabă. Vor avea satisfacţii profesionale mărunte în comparaţie cu ce trăiesc unele dintre prietenele lor. Trebuie să spună deschis tot ceea ce au pe suflet, pentru că nu vor mai avea ocazia vreodată s-o facă. Dacă simt că sunt obosite, să-şi ia câteva zile libere sau de concediu şi să se odihnească.

Peşti

Şi-au pus în cap să demonstreze de ce sunt capabile şi vor face faţă provocărilor. Faptul că au curajul să se implice le-ar putea oferi o perspectivă excelentă. Coincidenţele fericite le aduc câteva zile fantastice. De fapt, curiozitatea lor nativă seamănă întrucâtva cu a nativelor în zodia Fecioară. Financiar, proiectul la care lucrează se va exinde, cu remuneraţia aferentă.

Astrograma săptămânii

Pentru ea lucrurile sunt niţel mai complicate, în sensul că în Casa iubirii o are pe Venus în domiciliu, în Balanţă, dar şi pe Pluto tot în domiciliu, în Scorpion. Ascendentul este în Gemeni, iar Soarele în Fecioară, în Casa Familiei, semn că este foarte legată de părinţi, de mama mai ales. Totuşi poziţiile celor două planete Venus şi Pluto arată că iubirea are o mare putere de transformare asupra ei, dar pentru aceasta trebuie s-o lase să se manifeste, să nu încerce să-l schimbe pe celălalt, pentru că atunci se condamnă singură să repete aceeaşi greşeală. Lilith în Casa Personalităţii şi în Gemeni o provoacă să facă altceva, abătându-i atenţia de la o relaţie sau face să nu aibă încredere atunci când întâlneşte pe cineva care o place. Este posibil să cunoască pe cineva, dacă nu l-a cunoscut deja, şi aş spune că trebuie să dea ceva mai multă atenţie acestei persoane şi să nu se lase influenţată de părerea celor apropiaţi.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg