Marele horoscop al anului 2017

1 72528 original jpg jpeg

Anul viitor vine cu multe speranţe pentru toţi, aducând schimbări mai mici sau mai mari. Important este să profiţi de orice oportunitate şi să ştii să întorci orice situaţie în favoarea ta.

Berbec

Nativele Berbec vor avea parte de multe surprize plăcute,iar planurile pe care le-au tot amânat vor fi puse în practică,de data asta.

Dragoste

Se anunţă un an plin de surprize plăcute,căci,dacă eşti singură,ai toate şansele să începi o relaţie stabilă,darorită influenţei benefice a planetei Saturn. Dacă eşti deja implicată într-o relaţie,vei comunica mai bine cu partenerul,în a doua parte a anului,pentru că vei deveni mai temperată şi îl vei asculta mai mult.

Bani

Sub protecţia planetei Venus,vei avea parte de câştiguri mai bune ca în 2016,mai ales că se arată şi posibilitatea unei colaborări. Aşa că te poţi aştepta la un concediu de vis,pe care l-ai tot amânat din cauza banilor.

Sănătate

Nu se arată probleme de sănătate,dar vor exista câteva perioade în care vei lupta cu oboseala cronică. De aceea,o cură cu minerale şi vitamine îţi va prinde bine,nu numai pentru că îţi va da energie,ci şi pentru că îţi va întări imunitatea.

Taur

Anul 2017 stă sub semnul prosperităţii pentru nativele zodiei Taur,însă nu va veni nimic fără muncă. Se anunţă şi o schimbare benefică în carieră,posibil să fe vorba despre un serviciu în străinătate.

O să te implici mai mult în relaţia de cuplu,iar partenerul te va răsfăţa,la rândul lui,mai mult. Dacă eşti celibatară,vei dori să îţi păstrezi statutul şi nu vei cauta iubirea,dar astrele se pare că au alte planuri pentru tine şi este posibil să îţi întâlneşti alesul inimii.

Nu neglija afecţiunile cronice de care suferi şi ai grijă să mergi la un control de rutină la medicul de familie,mai ales spre sfârşitul anului. Este momentul să adopţi şi un stil de viaţă mai sănătos.

Este un an productiv din punct de vedere al banilor. E posibil să îţi  schimbi serviciul actual cu unul mai bine plătit,ceea ce te ajută să mai scapi de datorii. Este posibil să faci cheltuieli mai mari în iulie-august.

Gemeni

2017 este excelent pentru cele născute sub semnul Gemeni,li se vor ivi nenumărate oportunităţi în viaţa profesională. Planetele Uranus şi Venus  le aduc o influenţă pozitivă,ajutându-le să îşi îndeplinească obiectivele

Dragoste

Relaţia cu partenerul va fi bazată pe armonie şi înţelegere,iar dacă mai apare câte un conflict,îl vei depăşi repede.

Sănătate

Stresul este cel mai mare duşman al sănătăţii tale,însă îi poţi veni de hac dacă îţi găseşti un hobby. Ieşi cât de des poţi la o cafea cu prietenele,este şi aceasta o bună tehnică de relaxare.

Bani

Banii vor fi suficienţi ca să îţi acoperi cheltuielile zilnice şi să îţi permiţi şi câte un mic răsfăţ. Răsare soarele şi pe strada ta,dacă îţi cauţi serviciu,căci în prima parte a anului ai toate şansele să te angajezi.

Rac

Femeile născute sub acest semn vor avea parte de linişte în anul 2017,iar confortul psihic le va fi cel mai bun aliat ca să îşi ducă la îndeplinire planurile.

Dacă eşti singură,încearcă să fii mai puţin pretenţioasă,ca să îţi creşti şansele de a găsi o persoană potrivită pentru tine. Dacă eşti căsătorită,eşti  preocupată de sănătatea partenerului,către sfârşitul anului.

La capitolul sănătate vei excela. Stai bine şi cu psihicul,căci eşti mai optimistă ca oricând.

Cu mai multă încredere în forţele proprii,vei reuşi să te faci remarcată la serviciu. Iar beneficiile nu vor întârzia să apară,căci te poţi aştepta la o primă ori chiar la o mărire de salariu. Fă cumpărături cumpătate!

Leu

Surprize plăcute din partea pritenilor şi a familiei,dar şi câteva călătorii,unele chiar peste hotare,sunt lucrurile care le aşteaptă  pe femeile Leu,la anul.

Dragoste

Viaţa ta amoroasă a fost instabilă în ultimii ani,dar acum dragostea adevărată te va lua prin suprindere. Dacă ai deja o relaţie stabilă,vei trece printr-o perioadă cenuşie în septembrie,dar o vei depăşi cu bine.

Sănătate

Este posibil să suferi din cauza unei afecţiuni a stomacului,apărută mai mult din cauza stresului. Încearcă să fii mai relaxată şi să nu te mai încarci şi cu problemele altora.

Bani

Reuşeşti să faci economii,pentru că munceşti suplimentar,ceea ce îţi permite să investeşti pentru o mobilă nouă sau pentru o vacanţă în străinătate.

Fecioară

Lucrurile vor lua o întorsătură favorabilă pentru nativele Fecioară şi vor avea parte de multe lucruri plăcute.

Trebuie să depui un pic de efort ca să dai un nou suflu relaţiei şi să scapi de rutină. Odată depăşit acest moment,viaţa de cuplu va sta sub semnul armoniei.

Cum trăieşti pe principiul că este mai bine să tratezi decât să previi,nu se anunţă probleme de sănătate. Însă te poţi apuca de o cură de detoxificare.

O să câştigi suficient încât să îţi îndeplineşti mai multe dorinţe,ceea ce îţi va da şi un mare sentiment de mulţumire. Ai grijă să nu dai bani mulţi cu împrumut,pentru că rişti să nu îi mai primeşti înapoi.

Balanţă

Cele născute sub semnul Balanţei vor avea un an liniştit,exact cum îşi doreau-pentru că au tot avut parte de mici necazuri în ultimul timp.

Dragoste

Eşti energică şi plină de iniţiativă,ceea ce îl face fericit pe partener. Pentru unele reprezentante ale acestei zodii vor bate clopote de nuntă,în special în lunile de vară.

Sănătate

Ai perioade de tot felul:zile în care te vei simţi extenuată,când simţi că te lasă puterile,urmate de perioade când te simţi excelent. Nu ţi-ar strica un set complet de analize medicale.

Bani

Nu vei simţi lipsa banilor anul acesta. Vei primi un ajutor bănesc nesperat din partea rudelor sau o moştenire,ceea ce îţi va prinde foarte bine.

Scorpion

În acest an,nativele vor depune un efort considerabil,pe toate planurile.

Nu mai încerca să îţi impui ideile în faţa partenerului,căci într-o zi este posibil să îşi piardă răbdarea. Dacă eşti celibatară,ai şanse mari să întâlneşti sufletul pereche,la începutul verii.

Ai cam neglijat acest aspect în ultimii ani,de aceea este posibil să te îmbolnăveşti. Vei reuşi să te pui repede pe picioare,mai ales că partenerul te va îngriji foarte bine.

La capitolul bani nu excelezi anul acesta,însă reuşeşti să te descurci. Chiar te gândeşti să faci un împrumt,ca să cumperi o locuinţă mai mare.

Săgetător

Femeile Săgetător au o atitudine binevoitoare şi încearcă să-i ajute pe toţi. Vor trebuie să înveţe  să mai spună şi nu,ca să nu se simtă suprasolicitate,mai ales spre finalul anului.

Dragoste

Dulce-amărui va fi capitolul iubire:e posibil fie să pui punct unei relaţii care nu îţi mai dă satisfacţii,fie să îţi oficializezi iubirea.

Sănătate

De la 1 august,Jupiter îţi va oferi protecţie,aşa că vei scăpa de problemele de sănătate mai vechi,pentru care ai tot făcut tratamente în ultimii ani. Este şi un moment bun să te apuci de sport.

Bani

Este un an prosper şi vei reuşi să pui bani deoparte. Însă acest lucru înseamnă şi mai multe ore de muncă din partea ta.

Capricorn

Cele născute în această zodie au o listă întreagă de obiectve pentru 2017,iar vestea bună este că astrele le favorizează ca să le ducă la îndeplinire.

Partenerul tău va avea grijă să te răsfeţe cu cine romantice şi declaraţii de iubire. Dacă eşti celibatară,te vei îndrăgosti,în special în lunile aprilie-mai.

Spre sfârşitul anului te vei simţi mai obosită decât de obicei şi s-ar putea să fii nevoită să îţi iei câteva zile libere de la serviciu. Ai tot sprijinul familiei.

 Bani

Găseşti soluţii la orice,ceea ce te ajută să avansezi în carieră. O să ai parte de câştiguri suplimentare in lunile octombrie-noiembrie.

Vărsător

Pe cele din Vărsător,astrele le influenţează pozitiv. Or să fie dinamice tot anul 2017,or să acorde mai mult timp prietenilor şi familiei şi nu o să mai pună cariera pe primul plan,ca până acum.

Dragoste

Dacă eşti celibatară,ai şanse să începi o relaţie în a doua parte a anului,mai ales că îţi doreşti asta. Dacă te afli de mult timp într-o relaţie stabilă,bat clopote de nuntă!

Sănătate

Cu o bună influenţă din partea lui Neptun,se întrevede un an lipsit de probleme de sănătate:vei fi tonică şi plină de energie. Ai grijă numai să nu exagerezi cu dulciurile,pentru ca apoi să fii nemulţumită de siluetă.

Ai avut dintotdeauna noroc la bani,iar astrele te ajută în continuare. Nu vei avea de ce să îşi faci probleme financiare,trebuie doar să ai grijă să nu cheltuieşti prea mult.

Peşti

Fiecare lună a anului 2017 are câte o bucurie pentru nativele Peşti,care trebuie să se aştepte la tot ceea ce este mai bun.

Dacă ai suferit o dezamăgire în dragoste,este momentul să mergi mai departe,căci se anunţă o nouă iubire. Dacă ai o relaţie stabilă,vei trece printr-o perioadă mai puţin plăcută în lunile martie-aprilie,însă din vară relaţia va înflori.

La capitolul sănătate îţi va mai face probleme câte o răceală ori câte o migrenă supărătoare,însă nu este nimic care să te îngrijoreze. Poţi face sport,căci ajută la întărirea sistemului imunitar şi la menţinerea siluetei.

Bani

Nu se anunţă probleme,mai ales că astrele îţi sunt favorabile ca să găseşti un serviciu mai bine plătit. E posibil însă să cheltuieşti mai mult decât era prevăzut,pentru concediu ori pentru renovări ale casei.



Recente

Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg