Meserii potrivite pentru zodia ta

1 70903 original jpg jpeg

Dacă te gândeşti să-ţi schimbi locul de muncă sau eşti curioasă de cum te-ai descurca la un alt serviciu, astrele îţi pot fi de ajutor. Trebuie doar să ştii care este zodia ta şi vei afla răspunsul în cele ce urmează.

Berbec (21.03-20.04)

Competitive şi foarte curajoase,persoanele născute în zodia Berbecului sunt potrivite în funcţii de conducere. Au multe idei şi nu se tem să le prezinte celor din jur,chiar dacă asta înseamnă să rişte foarte mult,de aceea se descurcă în domenii cum ar fi medicina,politica sau activităţile sportive. Sunt firi impulsive,dar au o inimă mare şi se pricep să-i asculte pe ceilalţi,prin urmare pot alege o carieră în psihologie sau resurse umane.

Taur (21.04-21.05)

Dacă e ceva stricat prin casă sau ai nevoie de cineva care să se descurce în situaţii de urgenţă,persoanele aflate sub acest semn zodiacal sunt cea mai bună alegere. Lucrează bine în echipă,sunt organizate şi atente la detalii,le place stabilitatea şi pot transforma chiar şi cel mai banal lucru într-un obiect rafinat. Femeile Taur sunt răbdătoare şi foarte curioase,de aceea se pot remarca în profesii din învăţământ şi cercetare,dar şi în medii artistice,ca pictoriţe sau cântăreţe.      

Gemeni:(22.05-21.06)

Inteligent şi cu foarte multă energie,nativul zodiei Gemeni poate lucra eficient în condiţii de stres. Prin urmare,poate avea rezultate foarte bune în vânzări,în mediul imobiliar sau în domeniul bancar. Se plictiseşte repede,aşa că are nevoie ca locul de muncă să-i ofere multă acţiune şi adrenalină,ceea ce înseamnă că se poate angaja ca pompier,militar,salvamar,asistent medical,secretar sau jurnalist.

Rac:(22.06-22.07)

Întrucât sunt foarte protectoare,responsabile şi atente la nevoile celor din jur,femeile Rac sunt considerate cele mai bune în meserii care implică lucrul cu copiii,de aceea pot profesa ca învăţătoare,bone ori asistente sociale.

Leu:(23.07-22.08)

La fel ca puternicele leoaice care-şi apără puii,persoanele născute în această zodie se organizează singure,nu le place să primească ordine,ci să se impună în faţa celorlalţi şi,fără îndoială,să protejeze ceea ce e a lor. Adoră să fie în centrul atenţiei,să se remarce prin spontaneitate şi ingeniozitate. Au nevoie de locuri de muncă care să le ofere putere,aşa că,indiferent de domeniu,leoaicele se simt în largul lor în funcţii de conducere. Pot să muncească în economie,mass-media,industria cinematografică sau muzicală.   

Fecioară:(23.08-21.09)

Ordonate,orientate către detalii,perfecţioniste şi foarte chibzuite-toate aceste calităţi par perfecte pentru ca Fecioarele să-şi găsească locuri de muncă în contabilitate sau în saloanele de cosmetică (manichiuriste,coafeze).Gândirea rece şi spiritul orientat spre dreptate le recomandă ca bune avocate ori judecătoare,în timp cemeticulozitatea de care dau des dovadă le face potrivite în domenii care necesită multă atenţie:scriitoare,traducătoare,bibliotecare sau funcţionare de birou. 

Balanţă:(22.09-22.10)

Nativele cu acest semn zodial se remarcă prin răbdarea de care dau dovadă chiar şi în cele mai complicate situaţii. Într-un conflict,ascultă ambele părţi implicate şi iau decizii care restabilesc rapid ordinea. Deoarece femeia Balanţă este o fire foarte sociabilă şi cu un spirit artistic foarte bine dezvoltat,poate să aibă rezultate bune când munceşte ca negociatoare,avocată,asistent social ori medical,în televiziune sau ca redactor în revistele de decoraţiuni interioare ori cele destinatele reprezentantelor sexului frumos.  

Scorpion:(23.10-21.11)

Dacă e vreun mister de dezlegat şi lucrurile par imposibil de descifrat,nativul Scorpion este de mare ajutor. Perseverent,foarte convingător,atent la cele mai mici detalii şi cu o voinţă de fier,acesta nu se lasă până nu pune lucrurile cap la cap. Prin urmare,nu e greu de înţeles de ce i se potriveşte meseria de detectiv,poliţist,chirurg,magician,navigator,arheolog sau mecanic auto.   

Săgetător:(22.11-20.12)

Deoarece se plictisesc repede şi le place să călătorească,femeile Săgetător pot alege o meserie în turism,ca însoţitoare de bord sau în industria înfrumuseţării. Multe dintre ele se potrivesc în medii de lucru care necesită multă originalitate,ca organizatoare de evenimente,creatoare de modă,agenţii de publicitate.

Capricorn:(21.12-19.01)

Când persoanele din zodia Capricorn îşi pun ceva în cap,fac tot posibilul ca acel lucru să iasă ca la carte,chiar dacă asta înseamnă să consume foarte multă energie. Se pot ataşa foarte mult de locul de muncă şi,în anumite situaţii,riscă să devină dependente de profesia lor. Femeii Capricorn îi vine mănuşă jobul de diplomat sau de medic veterinar.

Vărsător:(20.01-18.02)

Nu le plac acţiunile repetitive şi iubesc aventura,aşa că este indicat ca femeile Vărsător să îşi lase imaginaţia să se manifeste,astfel riscă să se frustreze şi să nu mai dea randament la locul de muncă. Pot lucra în comunicare,marketing,relaţii publice,ca animatoare pentru copii ori ca profesoare de muzică sau de dans.

Peşti:(19.02-20.03)

Cei născuţi în zodia Peşti sunt pasionali şi foarte creativi,empatizează uşor şi au multă energie. Le place să-şi pună multe întrebări legate de lucrurile care-i înconjoară şi se adaptează uşor în orice situaţii. Îşi transmit gândurile şi emoţiile cu ajutorul literaturii,muzicii,picturii,actoriei sau regiei. Mai mult,au aptitudinile necesare pentru a lucra în laboratoare. Pot fi fotografi talentaţi sau astrologi ori psihologi.



Recente

vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg