Nativi care se căsătoresc din dragoste. Nu îi interesează partea financiară!

Când se gândesc la mariaj, statutul financiar este un criteriu important pentru multe persoane, însă nu și pentru acești nativi, care se căsătoresc din dragoste. Nici vorbă de interese ascunse! 

image

Sunt unele semne zodiacale care adoră să trăiască în lux și prosperă când sunt înconjurate de persoane bogate. Spre exemplu, nativii zodiei Leu apreciază oamenii care se învârt în cercuri înalte, cunosc cele mai bune restaurante și au funcții înalte, iar nativii zodiei Taur iubesc banii și tot ce înseamnă obținerea lor. 

La polul opus, se află trei semne zodiacale, care nu au ca scop să se îmbogățească în viață, ci să se căsătorească din dragoste și să iubească intens! Acești nativi pun mare preț pe atenție și comunicare, iar dacă viitorii parteneri de viață îi duc în locuri distractive și accesibile, știu că au găsit ceea ce căutau. 

Săgetător 

Nativii zodiei Săgetător nu prețuiesc stabilitatea, așa că ultimul lucru pe care și-l doresc este să stea toata viață într-un loc scump, dar fără suflet. Pentru ei, cel mai important este să petreacă timp de calitate cu partenerii de viață, să plece în călătorii și să experimenteze lucruri noi.

Zodia Săgetător este imprevizibilă și știe că și-a găsit jumătatea când și partenerul de viață este la fel de spontan. Poate fi dispusă să își vândă locuința și să facă înconjurul lumii alături de persoana iubită sau să trăiască cu puțini bani în buzunar. Nu are niciun interes să zboare la clasa întâi sau să se cazeze în hoteluri de lux, cât timp partenerul potrivit îi este alături! 

Citește și: Top 5 cele mai materialiste femei, în funcție de zodie

Vărsător 

Pe zodia Vărsător o caracterizează libertatea, iar dacă partenerul îi oferă acest lucru, deja a cucerit-o. Îi place viața de familie, însă prețuiește foarte mult momentele de solitudine.

Acest semn de aer este condus de planeta Uranus, așa că nu îi pasă de atingerea obiectivelor tradiționale, cum ar fi achiziționarea unei case scumpe sau renovarea locuinței actuale cu mobilă de lux. De aceea, la o primă întâlnire, nici nu depune efortul să-l întrebe pe partener cu ce se ocupă! 

Pești 

Nativii zodiei Pești preferă să ducă un stil de viață relaxat, așa că nu se potrivesc cu oamenii bogați, care prețuiesc mașinile extravagante sau vacanțele de lux.

Trăiesc fericiți în case modeste, cât timp partenerii le înțeleg caracterul și îi complimentează des. Nu le pasă dacă primesc în dar bijuterii, haine sau alte bunuri materiale, așa că nu au o problemă dacă nu se căsătoresc cu oameni bogați!  

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg