Cum să te îmbraci potrivit cu iubitul tău în funcție de ocazie

Potrivirea ținutelor cu cele ale partenerului tău poate fi o modalitate distractivă, dar și elegantă în același timp, de a vă exprima conexiunea unuia cu celălalt, dar și a faptului că vă completați reciproc.

image

Nu este vorba despre purtarea unor haine identice, ci mai degrabă despre crearea unor ținute care să vă reprezinte pe fiecare, dar care să se armonizeze în funcție de ocazie, astfel încât tu și iubitul tău să fiți strălucitori împreună. Am pregătit câteva sugestii pe care le-ai putea lua în considerare.

O cină romantică, nuntă sau eveniment formal

Pentru o întâlnire într-o seară pe care v-o doriți a fi romantică sau pentru o nuntă, alegeți culori și tonuri care să se potrivească. Dacă tu îmbraci o rochie neagră elegantă, el poate purta un costum clasic. Folosiți accente de culoare: dacă tu îți pui o pereche de cercei sau un colier cu piatră albastră, el poate avea butonii de la cămașă sau batista din buzunarul de la piept aceeași culoare. Dacă poșeta ta are accente argintii, iubitul tău poate avea catarama de la curea la fel sau poate purta un ceas argintiu. Orice mic detaliu care vă face să vă potriviți o să vă scoată în evidență.

Ținute de festival sau pentru plimbare în aer liber

Alegeți-vă un stil boho chic sau punk pentru festival. Puteți purta materiale naturale, precum bumbacul, inul sau pielea. Puteți avea amândoi doar anumite elemente comune, cum ar fi franjurile, bandane asortate sau doar niște brelocuri.

Pentru o plimbare prin oraș sau în parcul preferat, purtați outfituri lejere, de la brandurile preferate. Un tricou alb, o fustă de blugi pentru tine și pantofii sport preferați, iar iubitul tău, la fel, cu tricou alb, jeans și perechea favorită de Valentino Garavani sneakers. Astfel, veți fi amândoi în atenția celor din jur și vă veți simți și confortabil în același timp.

Sport în aer liber sau evenimente sportive

Dacă vă place să vă petreceți timp împreună chiar și atunci când faceți sport, ar fi o idee să vă cumpărați tricouri pentru alergat în culori complementare. Pentru drumeții, alegeți funcționalitatea, dar puteți fi și asortați: pantaloni army cu buzunare, tricou kaki și șepci la fel.

Purtarea culorilor echipei favorite dacă mergeți împreună la meciuri de fotbal, handbal sau rugby poate fi un element comun, potrivit pentru amândoi. Sau a unor ținute speciale dacă mergeți să vizionați un meci de tenis. Toate aceste activități pot fi distractive și vă pot pune imaginația la lucru de fiecare dată.

O zi la plajă

Pentru o zi la plajă, alegeți ținute relaxate și colorate. Pentru el o pereche de șorturi și o cămașă din in și, pentru tine, un costum de baie uni completat cu o rochie de plajă veselă. Sau ar mai fi varianta să vă luați costumele de baie în culori asortate. Și neapărat prosoape la fel.

Ținuta de sărbători

Pentru Crăciun sau alte sărbători, culorile tematice pot fi o alegere bună. Un pulover în nuanțe de roșu sau verde pentru tine și o cravată sau o cămașă în tonuri similare pentru el pot arăta festiv și veți fi admirați cu siguranță.

Petrecerile tematice

Aici aveti ocazia să dați frâu liber creativității. Fie că este vorba de anii '80, petreceri retro sau orice altă temă, găsiți elemente care să vă pună în valoare și să arate cât vă potriviți de bine.

Oricât de mix&match vă doriți să fiți, este esențial pentru fiecare dintre voi să vă păstrați individualitatea și să spuneți când nu vă place o ținută sau o idee pe care v-o propune partenerul. Contează imaginea, însă atâta timp cât reflectă adevărata voastră personalitate. Este important să vă simțiți bine unul cu celălalt, dar și în pielea voastră. Folosiți această propunere de potrivire de ținute doar ca să adăugați un strop de creativitate și distracție în viețile voastre de cuplu.

Sursa foto: www.pexels.com



Recente

discuții în cuplu  foto   Shutterstock jpg
cuplu fericit jpg
Ginesexualitate jpeg
divort jpg
sex la birou  foto   Shutterstock jpg
atractie cuplu jpg
5 indicii ca ai o relatie de cuplu perfecta chiar daca nu constientizezi  Sursa foto Pixabay jpg
7 motive pentru care nu ai relatia de cuplu visata  Sursa foto shutterstock 1053033374 jpg
Asa faci fata unei respingeri  Sursa foto shutterstock 1011979651 jpg
5 tehnici sa aplanezi o cearta in cuplu  Sursa foto Pixabay jpg
Cum v ar putea salva relatia dormitul in paturi separate  Sursa foto shutterstock 2179362725 jpg
Reactia emotionala a femeilor care topeste inima barbatilor  Sursa foto shutterstock 793940869 jpg
Cele mai ciudate observatii stiintifice despre iubire  Sursa foto shutterstock 1753478519 jpg
femeie și bărbat care se ceartă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 572240722 jpg
album foto jpg
Jobul poate distruge o relatie  Sursa foto shutterstock 2203174377 jpg
Recomandărisexolog pentru o viata sexuala mai buna in 2024  Sursa foto Pixabay png
cuplu jpg
Ucigasi tacuti ai unei relatii  Sursa foto shutterstock 2245035293 jpg