Nativii acestor zodii îşi vor ierta duşmanii până la finalul lui martie. Sextilul Luna-Uranus va readuce pacea?

1 76061 original jpg jpeg

În prezent, ne aflăm în perioada premergătoare lunii noi din 31 martie din zodia Berbec. Luna în Peşti intră în sextil cu Uranus în Taur, ceea ce stimulează întâlniri şi evenimente surpriză. În timp ce ne eliberăm de tensiuni, suntem simultan supuşi unui flux mare de informaţii şi revelaţii. Dacă ti se pare că bâjbâi prin întuneric, s-ar putea să nu fii atât de pierdut pe cât crezi! Unii dintre noi vor găsi calea de a-i ierta cu adevărat pe cei care le-au făcut rău.

Iertăm pe cineva pe care-l considerăm duşman nu pentru că ne face să ne simţim generoşi, ci pentru că nu mai vrem să-i cărăm constant ca amintire neplăcută sau ca un însoţitor invizibil indezirabil. Iertăm pentru că nu vrem ca ei să ne ia mai multă energie decât au luat deja. Sextilul Lună-Uranus care are loc până pe 31 martie 2022, presupune ca acestea să se afle în aspect de 60 de grade care să creeze momentul perfect pentru iertarea celor pe care îi considerăm inamici, deoarece acest tranzit ne lasă să simţim echilibrul care apare odată ce lucrurile se aşază. Nu putem avea echilibru interior dacă nu oferim iertare şi dacă, prin ranchiună, îi dăm de fapt totul cuiva pe care îl considerăm duşman. Aceste trei zodii dau ocazia nativilor lor să găsească resorturile interioare pentru a ierta şi pentru a-şi regăsi pacea!

Capricorn

Pentru tine, a ierta pe cineva care ţi-a făcut rău înseamnă a renunţa la acea persoană cu totul şi s-ar putea să nu fi pregătit pentru aceasta. De aceea, este o perioadă tristă pentru tine. Sextilul Lună-Uranus te ajută în acest caz, lăsându-te să conştientizezi că, de fapt, nu există nimic între voi şi că este contraproductiv să te macine continuu gândul la greşelile altora. Dacă persoana pe care n-o poţi ierta îţi este partener, totul devine şi mai complicat. Furia şi nemulţumirea devin parte din viaţa ta de zi cu zi? E timpul să ierţi şi să mergi mai departe, chiar dacă acest pas presupune pierderea celui drag.

Citeşte şi:

Cel mai mare duşman al zodiei tale. De cine trebuie să se ferească fiecare nativ

Zodii care nu iartă

Vărsător

Sextilul Lună-Uranus îţi indică foarte clar să ierţi şi să eliberezi acele persoane din viaţa ta pe care le consideri duşmani. Orice au făcut, s-a făcut şi nu se mai poate schimba. Cunoscând acest lucru şi acceptându-l, îţi va fi mult mai uşor să avansezi în viaţă. Eşti cineva care crede într-un viitor plin de posibilităţi, dar te-ai agăţat de această persoană de neiertat mult prea mult timp. Este timpul să tai sforile care te încorsetează. Nu mai trebuie să fii folosit, abuzat sau minţit. E timpul să ierţi să nu mai priveşti înapoi.

Fecioară

Cu toate că iertarea nu este una dintre tendinţele tale imediate, atunci când va fi nevoie, îţi vei oferi libertatea de a ierta. Până pe 31 martie, vei fi foarte conştient de cât de mult te-au acaparat persoanele care ţi-au făcut rău. Totuşi, crezi că agăţarea de ură îţi va aduce altceva decât agravarea situaţiei? De fapt, simţi că este timpul să faci o schimbare. Vrei să renunţi la cei care ţi-au provocat suferinţă. Nici măcar nu sunt prin preajmă să-ţi provoace necazuri, dar i-ai păstrat prea mult timp în gândurile tale şi te-au otrăvit îndeajuns de mult. Iartă şi mergi mai departe!



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg