Zodiile care pot să păstreze cel mai bine secretele. Te poți baza oricând pe ele!

Deții o informație pe care vrei să i-o împărtășești cuiva, dar îți este teamă că vor afla și alții? Te poți încrede în aceste zodii, deoarece îți vor păstra cel mai bine secretele! 

image

În cazul anumitor zodii este necesar să îți iei câteva măsuri de precauție înainte să le spui informații pe care ele nu le știu, așa cum sunt Gemenii, însă există anumiți nativi în care te poți încrede oricând, deoarece pot să păstreze chiar și cele mai interesante secrete. Astrologia vine în ajutorul tău și îți enumeră zodiile care pot păstra o informație! 

Citește și: Patru zodii obsedate de curățenie. Fac tot posibilul să păstreze ordinea în casă! 

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Persoanele născute în perioada 22 decembrie și 19 ianuarie nu îți vor trăda niciodată încrederea! Capricornii privesc prietenia ca pe o responsabilitate, așa că secretele tale vor fi păstrate în siguranță. Își iau angajamentele în serios și înțeleg care sunt consecințele trădării, indiferent de vârsta pe care o au.  

Rac (21 iunie - 22 iulie) 

Cei născuți în perioada 21 iunie-22 iulie sunt, fără îndoială, extrem de grijulii, iar pentru că sunt atât de empatici, vor face tot posibilul pentru a proteja secretul unei persoane drag. Un Rac urăște când îi este trădată încrederea, așa că se va comporta cu alții, așa cum și el își dorește să fie tratat.

Fecioară (23 august - 23 septembrie)

Te poți încrede într-o persoană născută sub semnul Fecioarei, deoarece nu o să transmită mai departe ceea ce îi spui. Deși Fecioarele sunt extrem de sincere și directe, ele iau în serios prieteniile și nu îți vor trăda încrederea pentru că ele urăsc trădarea.

„Sunt foarte grijulii. Îți vor spune mereu adevărul. Uneori, pot fi dure, dar încearcă să te ajute. Vor să te îmbunătățești‟, a spus astrologul Guadalup Terrones pentru „Reader’s Digest‟. 

Citește și: Cum reacționezi când ești gelos în funcție de zodie 

Taur (20 aprilie - 20 mai) 

Având în vedere că două zodii de Pământ sunt pe această listă, respectiv Capricorn și Fecioară, nu ar trebui să fii surprins că și Taur, o altă zodie de Pământ, este inclusă.  Persoanele născute în zodia Taur o să îți păstreze secretul pentru totdeauna, indiferent de relația pe care o vei avea cu ele: 

„Taurii sunt loiali și stabili. În ei poți să ai cea mai mare încredere, deoarece vor fi lângă tine și în cele mai grele momente‟, a spus astrologul Sofia Adler, pentru „Bustle‟. Așadar, dacă un secret te ține treaz noaptea, sună-ți prietenul din zodia Taur și îți promitem că informația va fi păstrată în siguranță! 

Sursă foto: Shutterstock