Horoscopul despărţirilor. Motivele care le determină pe zodii să iasă din relaţii

1 shutterstock 94841980 jpg jpeg

Când vorbim despre încetarea colaborării într-o relaţie de cuplu, despărţirea poate să intervină mai devreme, mai târziu ori deloc, dacă există compatibilitate ridicată între nativi. Însă, pe lângă educaţie, evoluţie şi diferenţele dintre sexe, există şi câteva trăsături care ne diferenţiază, în funcţie de zodie, şi care ne arată care este riscul să ajungem la despărţire.

Orice relaţie de cuplu trece prin perioade mai bune şi perioade mai proaste. Uneori, crezi că sunteţi pe drumul cel bun, că ai şanse să îmbătrâneşti frumos lângă partenerul ales. Dar exact când eşti mai sigur de statutul relaţiei, apare ceva şi schimbă lucrurile. Iubirea este imprevizibilă şi întotdeauna vor fi provocări în viaţa unui cuplu. Uneori, răneşti persoana iubită, alteori, ea se declară plictisită de relaţia voastră. Sunt multe coordonate în poveştile de iubire, însă când vine vorba despre astre, există şi motive pentru care nativii din zodiac le consideră demne de despărţiri. Pur şi simplu, Vărsătorul, de exemplu, va ieşi fulgerător din relaţie, dacă începi să devii prea emoţional.

Berbec

Sună a clişeu, însă nu insista agresiv să fii cu omul pe care îl îndrăgeşti, dar nici nu ceda prea uşor. Nativul Berbec iubeşte să fie el acela care iniţiază ritualul de cucerire, iar dacă nu eşti o provocare pentru el, nu îi vei menţine interesul. E limpede că despărţirea în relaţia de cuplu intervine când nu se mai simte cuceritor, când simte că nu te mai are în mrejele lui.

Taur

La capătul opus, Taurul se va speria şi va fugi dacă demarezi jocuri de seducţie şi te laşi greu de cucerit. Cu nativul în această zodie trebuie să fii onest, direct, să-i comunici clar intenţiile tale. Nu funcţionează să fii doar atent şi drăguţ cu el, ca să îşi dea seama că îl placi. Lui trebuie să-i spui direct ce gândeşti, altfel îşi pierde interesul.

Gemeni

Pentru a păstra nativul în Gemeni interesat, e nevoie de fineţe. Dacă eşti îndrăgostit de el, ia în calcul că vă puteţi despărţi dacă nu mai ai lucruri interesante de spus şi dacă nu aveţi discuţii vaste pe teme variate. Gemenii au nevoie de un partener vocal şi inteligent, care îşi exprimă opiniile.

Rac

Unul dintre cele mai vechi sfaturi date femeilor, pentru a le atrage atenţia bărbaţilor, era să îi facă geloşi. Însă, când e vorba de un Rac, dacă îl faci gelos, l-ai pierdut. Fie că vorbim desspre un bărbat sau o femeie. Aceştia vor deveni obsedaţi de asta, dar nu vor lupta pentru tine.

Leu

Pentru că despărţirea în relaţia de cuplu să nu intervină, lasă-l să fie în centrul atenţiei. Deşi este în regulă să îţi mai cedeze uneori rolul principal, el are nevoie să domine scena. Este o zodie care are nevoie să strălucească. De asemenea, este o zodie care îşi pierde interesul rapid.

Fecioară

Dacă vrei să păstrezi aproape un nativ în Fecioară, va trebui să încetezi să te plângi, pentru ca el nu poate asculta astfel de lucruri. Îşi doresc ca partenerii de cuplu să fie ca ei: să găsească soluţii, să rezolve problemele. Dacă ai o zi proastă, nu te plânge prea mult pentru că îl vei irita pe nativul Fecioară.

Balanţă

Când vine vorba despre Balanţă, îţi spunem doar să îi dai şi spaţiu. Lui nu îi place un partener prea îndrăzneţ şi urăşte agresivitatea. Nu îţi va spune însă care este problema, probabil va dispărea, lăsându-te să te întrebi, în agonie, ce nu a funcţionat. Întotdeauna, fii subtil cu o persoană aflată în zodia Balanţă.

Scorpion

Dacă cel iubit e Scorpion, despărţirea poate interveeni când nu te mai găseşte atrăgător. Scorpionii sunt cunoscuţi pentru un libido crescut şi dacă nu există viaţă sexuală activă, intimitate, atunci nu aveţi nicio şansă. El va fi sincer (uneori, brutal de sincer) şi îţi va spune ce are nevoie, dându-ţi ocazia să continuaţi, însă are nevoie de afecţiune fizică, nu doar verbală.

Săgetător

Atunci când vine vorba despre Săgetători, îi vei pierde dacă încerci să îi determini să se implice într-o relaţie serioasă prea devreme. Dacă el se simte cumva sub presiune, va renunţa la relaţie, pentru că are nevoie de independenţă.

Capricorn

Despărţirea în relaţia de cuplu cu un Capricorn apare când nu eşti un partener serios. El are nevoie de o persoană adultă, pe care se poate baza. Capricorn va dispărea din viaţa ta dacă nu îi oferi stabilitate şi planuri pe termen lung.

Vărsător

Nu poate gestiona prea multe trăiri. Aşa că, dacă îţi doreşti ieşiri romantice sau declaraţii sentimentale, nu eşti genul lui. Plânsul, furia, injuriile, ţipatul nu fac casă bună cu natiivul Vărsător. Nu este vorba să fii un bloc de gheaţă, însă dacă eşti prea emoţional, el va pleca.

Peşti

Despărţirea în relaţia de cuplu cu un nativ în zodia Peşti intervine din cauză că persoană iubită estee pisăloagă. Asta pentru că nu este genul de partener care să acţioneze sau să facă ceva decât dacă se simte ameninţat. Este mereu relaxat şi contemplativ şi, dacă îl baţi la cap, îşi va pierde interesul.

@shutterstockRecente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg