O astroloagă explică de ce relațiile care rezistă în 2024 vor dura

Astrologia acestui an a adus dificultăţi relațiilor de cuplu celebre sau nu. O astroloagă din Canada a ajuns la concluzia că numai relaţiile care depăşesc provocările acestui an vor dura.

image

O astroloagă evoluționistă numită Aura Vibin a numit anul 2024 anul despărțirilor, explicând într-o postare pe TikTok că „relaţia dintre orice partener care nu este dispus să se adapteze la voința celuilalt” este mai probabil să se destrame la un moment dat. Vestea bună este că, dacă relația poate dura până în ianuarie 2025, ai ceva de care merită să te agăți!

De ce relațiile care trec de anul 2024 sunt durabile?

Acest an a adus multe schimbări și despărțiri în relații și există mai multe motive pentru aceasta. Nodurile destinului sunt în zodiile Berbec și Balanță în acest moment, „două semne reprezentând axa relației”, după cum menţionează Aura Vibin, potrivit YourTango. Sunt numite „nodurile lunare ale destinului” şi prevăd destinul nostru atât personal, cât și profesional. Nodul Nord reprezintă ceea ce ar trebui să creștem karmic, în timp ce Nodul Sud reprezintă ceea ce ne îndepărtează de la dezvoltarea personală. Nodul Nord este în Berbec și Nodul Sud este în Balanță, o configurație care presupune ca multe relații care nu servesc nevoilor noastre sau nu funcționează bine să se sfârşească.

Berbecul este asociat cu sinele și cu autoactualizarea și este semnul opus Balanței. De aceea, trebuie să ne căutăm propriile aspirații, în timp ce ne îndepărtăm de Balanță, care guvernează a șaptea casă a relațiilor și a căsătoriei. Semnul Balanță este cunoscut ca fiind al celor care doresc să-i mulţumească pe ceilalşi, care evită conflictele, ascund uneori problemele pentru a evita confruntările. Balanța este un semn fermecător și social, dar predispus să păstreze totul frumos și să evite acele lucruri care pot fi greu de discutat în favoarea păstrării armoniei.

Vezi şi: Nativii atraşi de relaţii interzise. Se pun constant în pericol

„Cu Nodul Nord în Berbec și nodul Sud în Balanță, ne îndreptăm către libertatea și independența personală, dar ne şi îndepărtăm de a accepta orice în detrimentul adevărului nostru superior”, a explicat Vibin. Acest lucru nu înseamnă că nu putem avea o relație sau o căsătorie în continuare, doar că relațiile care nu ne satisfac nevoile personale, care ne sufocă sau ne împiedică să ne dezvoltăm vor fi foarte greu de menținut ori se vor finaliza. Aşadar, este vorba despre o îndepărtare de a tot ce ne blochează libertatea de exprimare în favoarea relațiilor în care ambele părți au libertatea de a face și de a fi așa cum sunt cu adevărat.

Relațiile care au mai multe șanse să supraviețuiască în acest an sunt cele în care ambii parteneri se simt susţinuţi reciproc, în care fiecare partener își poate exprima adevăratul sine, fără a se simți amenințat de celălalt.

Berbecul este un semn care are o motivație și o viziune clare. Condus de Marte, acesta este un semn orientat spre acțiune, cu accent pe sine și pe interesele proprii. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fim egoiști în relațiile noastre, motiv pentru care cele două noduri se echilibrează reciproc. Deși nu ne putem aștepta ca o relație orientată spre sine să funcționeze, trebuie să lucrăm cu cealaltă persoană pentru a ne simţi echilibraţi şi pentru a obţine sprijin reciproc.

Te-ar mai putea interesa: Îndrăznețe și pasionale, acestea sunt zodiile care fac primii pași în relațiile de cuplu!

Sunt supuse testelor toate tipurile de relaţii

Acest an este perfect pentru a învăța aceste lecții cu privire la relațiile noastre, astfel încât tiparul să nu se mai repete în viitor. Nodurile revin la același semn doar o dată la 18 ani, așa că este o perioadă lungă de așteptare dacă nu reușim să aflăm ce încearcă nodurile să ne învețe. Această lecție se aplică nu numai relațiilor romantice personale, ci și parteneriatelor de toate tipurile, inclusiv prieteniilor și afacerilor, precum și acelor relații dintre țări care determină modul în care evoluăm la nivel global. Nodurile ne afectează, dar afectează și direcția în care se dezvoltă civilizația și umanitatea.

FOTO: Shutterstock



Recente

Gillian Anderson  sursa foto   Shutterstock jpg
Shakira  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2437493777 jpg
ilioara radu pacienta 1 png
shutterstock 2390644165 jpg
casino 8809691 1280 png
vedete  foto   Shutterstock jpg
Afis KHS 2024 jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  19 2024 jpg
Kristina Joksimovic  foto   Instagram jpg
Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg