Nativii atraşi de relaţii interzise. Se pun constant în pericol

Te agăți atât de mult de ceea ce nu este permis, încât devii dependent de aroma ademenitoare a riscului? Vezi dacă te numeri printre nativii care, conform astrologiei, sunt în căutarea de atracții periculoase!

image

Astrologia spune multe despre cum sunt oamenii cu adevărat, așa că nu este surprinzător faptul că poate să dezvăluie care sunt semnele zodiacale care îşi predispun nativii să caute pericolul până şi la nivel relaţional. A dori ceva ce nu poți atinge este, fără îndoială, cel mai frustrant lucru din punctul de vedere al unor nativi atraşi de risc. Uneori, chiar dacă se străduiesc din greu să obțină ceva, odată ce au reuşit, se vor plictisi rapid, pentru că nu vor mai simți aceeași emoție. Acesta este topul semnelor zodiacale care sunt cel mai atrase de ceea ce este interzis!

Scorpion

Adori să trăieşti intens şi-ți place să simți pericolul, ceea ce face parte din viața ta, pentru că este o modalitate de a rămâne în alertă. Necunoscutul nu te sperie deloc. Cu cât poți explora mai mult, cu atât ești mai fericit. Cu siguranță, crezi că regulile sunt menite să fie încălcate și că viața este atât de scurtă, încât nu ar trebui să te privezi de nimic.

Săgetător

Nu te gândești prea mult înainte de a acționa. Cauţi să ai libertate în tot ce faci, de aceea, în momentul în care simți că te înlănțuiește ceva, te îndepărtezi rapid. Acesta este motivul pentru care tot ce este interzis şi incertitudinea te atrag ca nişte magneţi. Numai astfel îți amintești că fiecare secundă merită trăită la maximum și că nu trebuie să ratezi ocazii.

Berbec

Latura ta impulsivă te-a determinat să descoperi lucruri minunate, pentru că îndrăznești, ești curajos și foarte hotărât. Aventura face parte din esența ta şi iubești riscul. Ideea de a merge împotriva regulilor îți dă energie. Totuşi, sunt momente în care ar trebui să fii puţin mai calculat, pentru că s-ar putea să regreți.

Te-ar mai putea interesa: Ai grijă! Nativii acestor zodii se căsătoresc pentru bani!

Vărsător

Ești independent, rebel și-ți place să-ți împărtășești ideile. Nu-ți pasă dacă restul le aprobă sau nu. Te-ai născut pentru a alege neconvenţionalul şi cauţi să fii original. Acesta este motivul pentru care tot ce este interzis te inspiră. Te interesează tot ceea ce te pune la încercare, deși nu-ţi este întotdeauna benefic, dar te ajută să înveți și să te dezvolţi.

Vezi și: Mic dejun la pat? O fi romantic, dar și periculos!

Leu

Este practic imposibil ca entuziasmul tău să treacă neobservat. Îți place când zilele tale sunt pline de pasiune şi energie. Rutina este importantă pentru tine, dar nu este totul, ești clar că sunt momente când ar trebui să te opreşti din tot ce faci pentru a te gândi şi la ceea ce-ţi dorești cu adevărat. Ai grijă să nu încalci regulile, dar ai ajuns la concluzia că, uneori, este în regulă să rişti sau să uiţi de ceea ce este permis.

FOTO: Shutterstock



Recente

Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg