Mărturii incredibile care dovedesc existenţa reîncarnării

Cum ai reacționa în cazul în care copilul tău ar spune că a locuit cândva în Japonia? Sau dacă s-ar întâmpla să urmăriţi împreună un documentar despre atactul de la 11 septembrie, din SUA, și ar striga: „Acolo am lucrat eu!”? Unor părinţi li s-a întâmplat şi au fost înfioraţi!

image

Există cazuri de copii care își amintesc crâmpeie din viețile lor anterioare, cum este cazul micuţei birmaneze Ma Tin Aung Myo, care, de la vârsta de patru ani, a început să se arate îngrozită de orice avion şi care mai trăise ca soldat în al Doilea Război Mondial. Desigur că poveștile despre reîncarnări nu se limitează la copii. Mai mulți adulți au mărturisit că îşi amintesc cine au fost într-o viață anterioară.

Oraşul din vis

Când James Arthur Flowerdew avea 12 ani, a început să aibă vise ciudate. Aceste vise au fost neclare la început, apoi au devenit tot mai clare. În vis, a văzut un oraș de piatră sculptat într-o stâncă și diverse temple în interiorul orașului. De asemenea, a văzut o stâncă în formă de vulcan, situată la marginile orașului de piatră. Arthur a încercat să ignore visele.

Într-o zi, Arthur a vizitat o plajă cu familia. În timp ce se juca cu pietricele și se apleca să le ridice, a avut o viziune cu oraşul din visele lui. Vederea era atât de intensă, încât simțea mirosul deșertului. A văzut mai multe detalii, un pasaj de piatră și o cazarmă militară. A ajuns să creadă că a fost soldat în acel oraș şi că a fost ucis de o suliță. N-a avut niciodată vreo explicație pentru experiențele sale. Mulți ani mai târziu, la bătrâneţe, Arthur a vizionat un documentar despre orașul antic Petra din Iordania. Și-a dat imediat seama că acesta era orașul din visele lui şi a fost sigur că a trăit acolo cândva.

A contactat BBC, care a aranjat un interviu între el și un arheolog. Arheologul a rămas uluit când a observat cât de multe cunoștințe avea Arthur despre orașul antic fără să fi fost vreodată acolo niciodată. În cele din urmă, guvernul iordanian l-a invitat pe Arthur să viziteze Petra. Arthur și-a găsit drumul fără ajutorul vreunui ghid sau al unei hărți și a indicat situri care nu fuseseră încă excavate. A vorbit despre o cazarmă militară în care a lucrat și chiar a oferit informații despre zonă despre care experții nu ştiau nimic.

„Pardoseala a devenit foarte fierbinte”

În martie 2021, TikTokeriţa Riss White a vorbit despre ceea ce i-a spus fiica ei în urmă cu câțiva ani. Era 11 septembrie 2018, iar Riss se uita pe rețelele sociale la postările despre 11 septembrie. Una dintre postări avea o imagine izbitoare a Turnurilor Gemene, iar când fata ei, în vârstă de patru ani pe atunci, a văzut-o, i-a spus lui Riss: „Hei, mami, eu lucram acolo”.

Riss, simțindu-se ușor neliniștită, și-a întrebat fetiţa când a fost asta, iea ea a răspuns pur și simplu „înainte”. Ea a continuat să-i spună mamei ei că într-o dimineață, pe când era la serviciu, a trebuit să se urce pe birou, pentru că podeaua s-a încins foarte tare. Ea și colegii ei au încercat să scape de podeaua fierbinte ieșind pe ușă, dar ușa nu s-a deschis. Apoi a sărit pe fereastră și „a zburat ca o pasăre”. Riss a fost zguduită de această mărturisire a fetei și încă nu poate înțelege ceea ce i-a spus. Până atunci, fetei ei nu i se mai spusese nimic despre atacul terorist din anul 2001.

Vezi și: Află ce-ţi rezervă zodiacul reîncarnării!

O viaţă anterioară în Al Doilea Război Mondial

În anul 1942, Birmania era sub ocupație japoneză. Aliații bombardau adesea liniile de aprovizionare japoneze, în special căile ferate. Satul Na-Thul n-a făcut excepție, fiind aproape de o gară importantă de la Puang. Atacurile le-au făcut viața foarte grea sătenilor. Războiul s-a încheiat, iar viața a revenit la o aparentă normalitate. La începutul anului 1953, o femeie birmană, pe nume Daw Aye Tin, a avut de mai multe ori acelaşi vis despre un soldat japonez care i-a spus că va veni să stea cu ea și cu soțul ei în casa lor din Myanmar.

Pe 26 decembrie 1953, Daw a născut o fiică și a numit-o Ma Tin Aung Myo. Copilul a fost perfect, cu o mică excepție: un semn de naștere de mărimea degetului mare aflat pe abdomen. Pe măsură ce fata a crescut, s-a observat că avea o teamă foarte mare de avioane. Tatăl ei, U Aye Maung, a fost intrigat de acest lucru, deoarece războiul se terminase de mulți ani, iar avioanele erau folosite doar pentru transport. Era ciudat ca fetiţei să-i fie teamă de ele. Ma se temea că aeronava va trage în ea. Când a împlinit patru ani, a început să vorbească despre „adevărata ei casă din Japonia” și cât de mult îi era dor de aceasta.

Pe măsură ce Ma Tin Aung Myo a crescut, ea a accesat mai multe amintiri din viața anterioară. A spus că îşi aminteşte că a trăit în nordul Japoniei, că a avut cinci copii și că fusese bucătar de armată. Și-a mai amintit că, atunci când era soldat japonez, se afla lângă o grămadă de lemne de foc lângă un salcâm. Ea a descris că purta pantaloni scurți și nu avea cămașă. O aeronavă l-a reperat și a atacat zona din jurul lui. A alergat să se adăpostească, dar, în timp ce făcea aceasta, a fost lovit de un glonț în abdomen, ceea ce l-a ucis pe loc. Ea a descris avionul ca având două cozi. Acesta a fost identificat ulterior ca o dovadă substanțială a reîncarnării, fiind vorba despre un Lockheed P-38 Lightning, un avion folosit de Aliați în campania din Birmania.

În adolescență, Ma Tin Aung Myo a arătat trăsături masculine distincte. Și-a tuns părul scurt și a refuzat să poarte haine femeieşti. Între 1972 și 1975, Ma Tin Aung Myo a fost intervievată de trei ori despre amintirile ei de reîncarnare de Ian Stevenson, un psihiatru american. Ea a explicat că și-a dorit să fie căsătorită cu o femeie, că nu i-a plăcut niciodată climatul cald din Birmania și nici mâncarea picantă preparată în mod obişnuit acolo. De copilă, prefera să mănânce pește semicrud.

Povestea britanicei Jenny Cockell

În 1993, Jenny Cockell, în vârstă de patruzeci de ani, din orășelul Towcester, lângă Northampton, UK, a publicat o carte care a făcut înconjurul lumii. În cartea ei, Jenny a susținut că a trăit o viață anterioară ca o casnică din Irlanda în anii 1930. Din copilărie, Jenny avusese vise și amintiri vii din această viață anterioară, dar habar nu avea unde era sau cine era. Într-o zi, privind o hartă a Irlandei, a fost atrasă de orașul Malahide, lângă Dublin. Apoi a vizitat locul pentru prima dată și a descoperit că îl știa de parcă ar mai fi locuit acolo și că se potrivea cu hărțile și desenele pe care le făcuse în copilărie.

Te-ar mai putea interesa: Ce ai fost într-o viaţă anterioară. Numerologia îţi oferă răspunsul

Încercând să afle mai multe, a cunoscut un bătrân localnic care i-a spus că descrierea ei despre acea femeie și viața ei se potriveau cu cea a lui Mary Sutton. Mary murise de tânără, la numai 32 de ani, în anii 1930 și toți copiii ei, cu excepția unuia, au fost trimiși după aceea în mai multe orfelinate. Jenny a căutat copiii lui Mary. Vorbind mai multe cu unul dintre ei, Sonny, a constatat, spre uimirea ei, că amintirile lor din acea perioadă se potriveau destul de bine. Jenny i-a reunit pe copiii lui Mary după 60 de ani, iar aceştia au fost convinşi că mama lor i-a ajutat să se reîntâlnească, prin intermediul lui Jenny.

FOTO: Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg