Sacrificiile pe care le faci în iubire, în funcţie de zodie

1 77751 original jpg jpeg

Iubirea este unul dintre cele mai puternice sentimente,dar  şi cel mai controversat deopotrivă. Asta pentru că implică o sumedenie de stări şi trăiri, pe care partenerii le pot simţi în moduri diferite, în funcţie de zodia sub semnul căreia s-au născut. În timp ce unii dintre ei sunt mai emotivi, alţii preferă să lupte cu îndârjire alături de partener. Oricum ar fi, toţi au cel puţin un motiv pentru care nu ar renunţa la dragostea adevărată.

Berbec

Nu renunţi la dragoste, deoarece un nativ Berbec nu renunţă la absolut nimic în viaţa lui! Eşti o persoană foarte determinată şi pui pasiune în tot ceea ce faci, mai ales când iubeşti. Ştii că pentru cele mai bune lucruri merită orice sacrificiu. Chiar dacă întâmpini momente dificile în cuplu, încerci să le depăşeşti cu răbdare.

Taur

Când vine vorba de încăpăţânare, niciun nativ nu e mai determinat ca tine. Dacă vrei să faci lucrurile să funcţioneze, vei găsi neapărat o cale să îţi îndeplineşti obiectivele. Eşti foarte ambiţioasă şi, de aceea, cele mai multe lucruri îţi reuşesc. Nu renunţi nici când întâlneşti cele mai mari piedici, iar partenerul te admiră pentru firea ta puternică.

Gemeni

Puterea ta de a te adapta este punctul tău forte când vine vorba de relaţii. Eşti o persoană deşteaptă şi ştii că viaţa e făcută din suişuri şi coborâşuri, motiv pentru care eşti pregătită de orice. Nimic nu te ia pe neaşteptate. Chiar dacă nu eşti cea mai fidelă persoană, îţi place să ştii că ai pe cine când ajungi seara acasă.

Rac

Nu renunţi uşor la dragoste pentru că ştii cât de tare ar durea acest lucru. Tu ai suferit mult şi ştii ce înseamnă să te părăsească cineva când ţi-e lumea mai dragă. De aceea, empatizezi enorm cu oamenii de lângă tine şi le oferi dragostea şi sprijinul necondiţionat.

Leu

Nu îţi stă în fire să renunţi, nu-i aşa? Tu te-ai născut să fii lider, să conduci şi să găseşti mereu o soluţie la orice problemă a vieţii. În dragoste, îţi place să ţi se ofere totul şi iubeşti la intensitate maximă. Acum cine ar renunţa la o viaţă atât de plăcută?

Fecioară

Loialitatea este foarte importantă pentru tine. De aceea nu renunţi niciodată la dragoste sau la o relaţie în sine. Pur şi simplu, nu ai putea să trăieşti împăcată cu tine însăţi dacă ai renunţa la cineva. Lupţi pentru tine şi partenerul tău mai ceva ca pentru o cauză nobilă, iar renunţarea este pentru tine sinonim cu trădarea.

Balanţă

Nu poţi tolera o viaţă în singurătate, iar acest lucru te face să lupţi pentru jumătatea ta. Deşi nu eşti o persoană foarte combativă, când vine vorba de relaţii personale, iei totul foarte serios şi încerci să te implici cât de mult poţi. Partenerul tău vede în tine un om de încredere, cu mult entuziasm.

Scorpion

Eşti o persoană a extremelor, ori ai totul, ori nu ai nimic. De aceea, când vine vorba de dragoste, te războieşti până la sânge. Ştii să lupţi pentru ceea ce e al tău şi nu renunţi pentru că mândria e mare. Investeşti multe sentimente, aşa că nu ai vrea să le pierzi din bun senin.

Săgetător

Eşti o optimistă din fire. Vezi tot ce e mai bun în oamenii din jurul tău şi oricât de urâtă sau grea ar fi o relaţie pentru tine, încerci să priveşti cu entuziasm înainte şi să îi vezi doar calităţile partenerului. Altfel spus, îţi place să priveşti partea plină a paharului. Nu renunţi niciodată la iubire pentru că, oricât de dificilă sau toxică ar fi ea, puterea ta de a trece peste este mult mai mare.

Capricorn

Îţi place să rezolvi orice problemă, iar creativitatea este cea mai mare calitate a ta. Nu renunţi la dragoste atât de uşor pentru că ştii că orice problemă are şi o soluţie, aşa că te încăpăţânezi să o rezolvi şi să îl convingi şi pe partener să ţi se alăture.

Vărsător

Îţi place să fii liberă să iei decizii care să nu îţi complice prea mult viaţa. În dragoste, poţi fi o persoană foarte dificilă, însă contează foarte mult şi ce fel de partener ai lângă tine. Dacă e unul pe gustul tău, vei lupta pentru el şi pentru dragostea voastră, iar motivul îl vei găsi în conexiunea pe care o aveţi împreună.

Peşti

Eşti un om bun la suflet şi rar ai putea să faci să sufere pe cineva. De aceea, încerci să lupţi cu toate puterile pentru dragoste şi pentru sentimentele frumoase. Crezi cu tărie că dacă ai părăsi pe cineva, i-ai aduce numai suferinţă şi tristeţe, lucruri deloc dezirabile.

Sursă foto: www.womansday.comRecente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg