Semnificația celor mai comune vise. Ce înseamnă dacă visezi că ești însărcinată sau că ai câștigat bani

Știai că lucrurile pe care le visezi îți pot prezice viitorul? De pildă, mâncarea apărută în vis îți poate indica viața fericită pe care o vei avea, iar banii semnifică oportunitățile ce pot să apară. Iată și alte semnificații ale celor comune vise pe care oamenii le au! 

image

Ținând cont că o persoană are în medie între trei și cinci vise pe noapte, psihologii și neurologii au oferit mai multe teorii despre semnificația viselor. Ai visat că ai adus pe lume un bebeluș? Sau că ți-au picat dinții? Iată ce înseamnă! 

Ce semnifică sarcina în vis 

Acesta este un vis des întâlnit, iar interpretarea lui depinde în funcție de sexul tău. Deși, este mai puțin probabil ca bărbații să viseze că vor aduce pe lume un copil, acest lucru se poate întâmpla, iar asta înseamnă că virilitatea le este compromisă. Dacă o femeie visează că este însărcinată înseamnă că va începe un nou capitol în viața sa. 

Ce înseamnă dacă visezi că îți cad dinții

Dacă ai visat că ți-au căzut dinții înseamnă că ești îngrijorat sau speriat de o schimbare ce ar urma să se întâmple în viața ta. Potrivit „Stars Insider‟, acest lucru este legat de experiența neplăcută din copilărie când ți-au căzut dinții de lapte. 

Citește și: Ce înseamnă când visezi că ești în cădere? Explicația inedită oferită de somnolog

Ai visat că nu te poți mișca 

Se spune că persoanele care visează că vor fi prinse în capcană sau că nu se pot mișca se simt prinse în relații nesatisfăcătoare sau într-o profesie care nu le aduce cinste. De asemenea, acest vis este legat cu neputința de a face față situațiilor dificile. 

Ți-au apărut bani în vis?

Dacă visezi că ai câștigat bani înseamnă că vei beneficia de oportunități noi într-un alt domeniu al vieții tale. Poate cariera ta va lua o întorsătură nouă, interesantă. Dacă ai visat că ai pierdut bani, visul poate reflecta, pur și simplu, o problemă financiară în viața reală. 

Mâncare în vis 

Dacă ai visat o masă bogată cu alimente acest lucru înseamnă că vei avea o viață fericită. Pe de altă parte, alimentele otrăvitoare pot semnifica faptul că în viața ta se află o persoană care nu îți vrea binele. 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg