Ţi-a apărut în vis o pisică sau un câine? Ce mesaje codificate ne transmit animalele din vise

2 shutterstock 1008932227 jpg jpeg

Se spune că lucrurile pe care le visăm noaptea pot reprezenta temeri pe care le avem în viaţa de zi cu zi sau previziuni. Se întâmplă des să visăm oameni apropiaţi, obiecte sau animale. Ai visat recent o pisică, un câine sau un cal? Iată ce îţi pot transmite aceste animale!

Potrivit specialiştilor, cu toţii visăm în fiecare noapte, dar ne aducem aminte doar 10% din ce am visat. Visele sunt incredibil de misterioase, deoarece pot simboliza lucruri diferite pentru fiecare individ în parte. Atât visele, cât şi coşmarurile sunt create de subconştient, care recrează momente fericite din viaţa reală sau temerile noastre. Uneori, ele pot avea putere să prezică un eveniment care va urma sau să nu aibă deloc sens. Oamenii de ştiinţă încearcă de secole să explice sensul viselor, iar profesioniştii au ajuns la concluzii ferme cu privire la unele lucruri, cum ar fi animalele.

Ce înseamnă când visezi un cal

Există semnificaţii diferite pentru caii care apar în vis. Caii sunt animale puternice şi individualiste, iar dacă apare un singur cal în vis, el poate fi simbol al puterii. Calul îţi poate indica faptul că vei intra într-o nouă afacere sau într-o nouă relaţie sau faptul că o persoană din viaţa ta îşi va prelua puterea înapoi (de exemplu, într-o afacere). Dacă visezi mai mulţi cai într-un singur loc, visul poate simboliza fericire în căsnicie şi o viaţă fără griji.

Citeşte şi: Spune-mi ce visezi ca să-ţi spun cum este relaţia ta de cuplu şi ce ai de făcut pentru a scăpa de coşmaruri

Ce înseamnă când visezi o pisică

Pisica este un simbol al creativităţii, iar când îţi apare în vis, este semn că trebuie să fii mai creativ în viaţa de zi cu zi sau că trebuie să fii precaut cu persoanele din jurul tău. De visezi că o pisică te zgârie, acest lucru reprezintă că s-ar putea să ai probleme cu o persoană de sex feminin. De asemenea, poate semnifica şi o dezamăgire din partea unei persoane căreia i-ai acordat prea multă încredere. Dacă visezi un motan, se spune că ai multe griji sau poate te gândeşti prea mult la copilăria pierdută şi este un semn că trebuie să gândeşti unele situaţii cu mai multă maturitate.

Citeşte şi: Cum visează persoanele nevăzătoare. Cu ce este înlocuit simţul văzului? 

Ce înseamnă când visezi o pasăre

Dacă ai visat o pasăre, pregăteşte-te să ai mare noroc în ceea ce ţi-ai propus să faci. Păsările reprezintă viitorul, obiectivele şi dorinţele tale. De asemenea, o pasăre în vis poate reprezenta aspiraţia către libertate, o veste de departe, dar şi faptul că Universul te susţine în tot ceea ce vei face. În schimb, dacă ai visat o pasăre fără pene sau oarbă, ea poate prevesti un necaz.

Ce înseamnă când visezi o broască

O broască în vis poate însemna renaşterea. Mai exact, semn că un nou capitol o să înceapă în viaţa ta. De regulă, broasca reprezintă transformarea din rău în bine. Visul poate simboliza şi: un soţ bun, o veste neaşteptată, cinste, onoare, copii cuminţi, veste nouă, câştig sau se anunţă o moştenire de la o rudă îndepărtată. Dacă o broască râioasă îţi apare în vis, ea poate simboliza desfrâul. Totodată, dacă visezi că mănânci broaşte este semn că vei avea o viaţă liniştită şi împlinită din punct de vedere social şi profesional.

Ce înseamnă când visezi un câine

Un câine apărut în vis poate avea mai multe semnificaţii. Dacă în vis îţi apare un câine rănit, asta înseamnă că trebuie să fii mai modest în viaţa de zi cu zi şi să pui frână anumitor desfrânări. Dacă un câine latră neîncetat în vis sau te muşcă, câinele poate fi asociat cu un factor de stres din viaţa ta reală sau cu o supărare, iar dacă animalul aleargă în vis fără niciun scop, poate în realitate eşti în căutarea unui lucru la care ar trebui să renunţi. Câinele alb simbolizează o bucurie sau faptul că vei cunoaşte o persoană cu care vei lega o legătură puternică, câinele negru simbolizează trădarea, iar câinele maro poate fi un semn că vei avea parte de câştiguri financiare.

Ce înseamnă când visezi un elefant

Nimic nu simbolizează opulenţa şi prietenia mai bine decât un elefant. Elefanţii sunt animale puternice şi loiale. Ei iubesc să trăiască în grup şi îşi adoră familia. Dacă ai visat un elefant înseamnă că eşti o persoană respectată în cercul de prieteni şi care îşi iubeşte familia mai presus de orice. De asemenam un elefant în vis poate însemna că trebuie să te aştepţi la un câştig. Totodată, din punct de vedere spiritual, un elefant este un semn de la Univers că totul va fi în regulă şi nu trebuie să îţi faci griji cu privire la viitor.

Sursă foto: Shutterstock