Super Luna albastră. Aceste zodii vor avea parte de experienţe transformatoare!

Super Luna albastră, Luna Plină în Vărsător, aduce energie pozitivă. Nativii unora dintre cele 12 semne zodiacale au parte de noroc şi de schimbări extraordinare.

image

Acest tranzit al Lunii Pline în Vărsător ne arată că orice ne-am dorit poate să devină realitate dacă nu renunţăm. Pentru nativii a cinci zodii, această zi aduce roadele mult aşteptate după eforturi de durată. Totuși, Super Luna albastră aduce mai mult decât o Lună Plină în Vărsător. Ne ajută să ne îmbunătățim situația gândindu-ne profund la propria viaţă şi la schimbările pe care ar fi bine să le facem. S-ar putea să descoperim că avem noroc în această perioadă, dar şi să conştienzăm că nu este de ajuns să ai un context favorabil, ci şi să ştii să profiţi de ocaziile bune şi să te dezvolţi.

Ce aduce superluna albastră?

Rara Lună Plină albastră din august va aduce o perioadă de surprize. Nu numai că Luna Plină din 19 august 2024 a fost o Super Lună, despre care NASA a explicat că înseamnă că este mai aproape de Pământ decât de obicei, dar este și o lună albastră, a doua Lună Plină într-o lună. De superluna albastră este aşteptat să ne mai bucurăm în anul 2037. Din punct de vedere astrologic, rara Lună Plină albastră aduce o perioadă de surprize, iar două semne zodiacale vor avea o experiență transformatoare sub energia sa puternică.

De asemenea, suntem încă sub efectele lui Mercur retrograd, iar planeta comunicării a intrat încă o dată în semnul Leului, adăugând probleme legate de ego și încredere. Mercur se va confrunta încă o dată cu Uranus, făcând din această perioadă una în care multe informații vor fi împărtășite și descoperite. Această energie ne cere să reflectăm asupra relațiilor și obiectivelor noastre și să vedem cât de solidă este baza noastră în timp ce învățăm să ne iubim pe noi înșine.

2 zodii vor avea parte de schimbări incredibile

Potrivit astrologului Carol Starr, zodiile Rac și Taur vor vedea cele mai transformatoare efecte ale apariţiei Super Lunii albastre. Acestor nativi le va schimba perspectiva și le va da putere pe termen lung. Devine mai ușor pentru ei să facă schimbări acum, deoarece se vor simți mai încrezători.

Rac – îţi vei îmbunătăţi relaţiile

Luna Plină poate fi un cadou concentrat pe punctele tale forte și te poate ajuta să-ți construiești armura. Vei găsi energia să arăţi o latură nouă a ta, radiantă pe care poate ai ascuns-o. Poate fi un moment bun pentru a îmbunătăți relațiile din jurul tău, indiferent că este vorba despre o relaţie de cuplu, un parteneriat de afaceri sau o prietenie mai veche. Independența ta luminează, împreună cu inteligența ta, permițându-ți să înflorești.

Este posibil să preiei conducerea unui proiect, să-ți ajuți prietenii să planifice o petrecere sau o vacanță. Vei fi persoana care rezolvă problemele, ceea ce îi va face pe mulţi să se îndrepte spre tine. Asumarea multor roluri îți va spori încrederea, dar poate epuiza.

Taur – vei fi mai apreciat şi încurajat

Atingându-ți acum energia creativă poți debloca creșterea pe care ai experimentat-o în ultimii câțiva ani. Vei vedea că munca, dedicarea, timpul și răbdarea dau roade. Poate fi o perioadă în care primești recunoaștere, ceea ce se traduce prin sporirea încrederii în sine.

Cu toate acestea, poaţi avea parte de mai multă muncă. Odată cu stresul vine şi o relaţionare mai bună cu prietenii și membrii familiei care te vor încuraja. În plan profesional, ești capabil să avansezi știind că ești încurajat și inspirat de cei din jurul tău.

Nativii altor 3 zodii vor avea parte de noroc

Leu

Norocul tău este pe cale să se îmbunătățească dacă nu te opui provocărilor care îţi ies în cale. Orice ai făcut a fost bine și acum eşti răsplătit pentru alegerile şi acţiunile tale. Lună Plină în Vărsător îţi aminteşte că norocul nu vine pur şi simplu. Acordă o atenție deosebită la ceea ce ai făcut pentru a-l atrage. S-ar putea să poţi repeta aceasta în viitor. Vei avea o perioadă memorabilă.

Vezi şi: Nativii cel mai uşor de cucerit. Aceste 5 semne zodiacale predispun la îndrăgostire fulgerătoare!

Fecioară

Nu crezi întotdeauna până nu vezi, așa că, atunci când norocul tău se îmbunătățește, vei avea impresia că nu este real. Indiferent ce ai făcut în ultima vreme, influenţa Lunii Pline în Vărsător te va face să aduni toate intențiile tale bune și ai rezultate grozave. Vei avea noroc în această zi.

Dacă ai fost în locul potrivit la momentul potrivit, este posibil săfi fost şi energia Lunii Pline. S-ar putea să descoperi că ai reuşite pe plan financiar, dar orice este posibil în timpul Lunii Pline în Vărsător.

Balanţă

Ai simțit că nu ai parte de noroc în ultima vreme. Ai avut o perioadă tristă, dar nu trebuie să dispezi. Pentru că ai speranţă sau reuşeşti să te opreşti puţin şi să ridici privirea spre cer pentru o rugăciune, vei vedea că în aceste zile vei avea o stare de spirit mult îmbunătăţită.

Citește și: Îndrăznețe și pasionale, acestea sunt zodiile care fac primii pași în relațiile de cuplu!

Nu fi surprins dacă vezi că lucrurile încep să meargă aşa cum îţi doreşti! Viața este bună și tu știi asta. Nu vei mai fi la fel de stresat ca înainte. Asta e tot ce ai nevoie. O schimbare de atitudine va atrage lucruri bune în viaţa ta.

FOTO: Shutterstock



Recente

Elle Macpherson  foto   Instagram jpg
Taylor Swift  foto   Instagram jpg
shutterstock 1237299061 jpg
țară frumoasă  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
OCC Atelierele Micul Artist jpeg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
Snapinsta app 459010775 839844778214810 6229842164546905517 n 1080 jpg
Nicole Kidman  foto   Shutterstock jpg
prima zi de școală  foto   Shutterstock jpg
Denisa si Flick 2 jpeg
shutterstock 2116255859 (1) jpg
Visurile nativilor a trei zodii se implinesc pe 7 septembrie  Sursa foto Pixabay imagination 8825242 1280 jpg
Prințul William Foto Getty Images (5) jpg
Cleopatra jpg
Regina Elisabeta a II a  foto   Shutterstock jpg
O astroloaga explica de ce relatiile care rezista in 2024 vor dura  Sursa foto shutterstock 2439831227 jpg
brian may  sursă foto   Shutterstock jpg
Joaquin Pheonix  foto   Shuttarstock, Jocker jpg
shutterstock 1432895006 jpg