Te-a cerut în căsătorie? Argumente pro şi contra, în funcţie de zodia lui

1 72791 original jpg jpeg

În sfârşit s-au aliniat astrele şi el te-a cerut în căsătorie? Înainte de a spune „Da”, vezi care sunt argumentele pro şi contra unui mariaj cu el, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-a născut.

Berbec

Din fericire pentru tine,cu el nu te vei plictisi niciodată,fiind un tip distractiv,iubitor,plin de surprize plăcute şi interesant. Totuşi,Berbecii sunt puţin egoişti şi autoritari.

Taur

Veştile bune? E loial,muncitor şi punctual. Este un om de cuvânt,pe care te poţi baza,şi un familist convins. Partea proastă? Se va aştepta să fii la fel de devotată,iar oamenii care nu ţin cont de reguli îi displac… deci tinde să fie cam plictisitor.

Gemeni

Ai tras lozul câştigător. Tipul este sociabil,interesant şi inteligent. Cu toate acestea,el vorbeşte atât de mult,încât cu greu îşi va face timp să te asculte.

Rac

Este un bărbat drăgălaş,ataşat de familie,îşi iubeşte mama şi te înţelege perfect dacă şi tu eşti topită după familia ta,aşa că sărbătorile cu toţi cei dragi vor deveni tradiţie la voi. Partea urâtă este că el are aşteptări mari de la tine,şi vrea să fii o gospodină desăvârşită,la fel ca mama lui urcată pe un piedestal.

Leu

Nu există niciodată momente de plictiseală alături de un Leu! Este un animator spumant,dinamic şi dă viaţă şi culoare oricărei întruniri plictisitoare. Totuşi,rişti să rămâi în umbră,când eşti lângă el,căci nu ştie unde să se oprească. Iar dacă vrei să foloseşti vreodată oglinda din baie,ia una dublă… Leului îi place să se admire toată ziua.

Fecioară

Partea bună este că ai găsit un om puternic înfipt în realitate,cu planuri mari şi ambiţie cât zece. Ce e greşit în asta? Rişti să ai reguli peste reguli în casă,totul este foarte organizat,iar planurile de ultim moment ies din discuţie.

Balanţă

Este sociabil,o fire plăcută şi dulce,nu doar cu tine,ci cu toată lumea cu care intră în contact. Totuşi,este un cuceritor,aşa că,deşi este legat de tine,nu va ezita să flirteze şi cu altele,fără să îşi dea seama că nu e normal ceea ce face.

Scorpion

Scorpionii sunt loiali,pasionali,simpli şi hotărâţi. Sunt,de asemenea,uimitori în pat,dar probabil ştii deja asta. Care e hiba lor? Sunt extrem de secretoşi şi nu le place să intri în intimitatea lor… vor trasa o limită chiar şi membrilor familiei.

Săgetător

Iubesc aventura şi călătoriile în natură. Săgetătorii sunt,de asemenea,nişte tipi inteligenţi. Din păcate,uneori,pur şi simplu nu poţi câştiga în faţa lor,deoarece urăsc să nu li se dea dreptate,chiar şi când rămân fără argumente.

Capricorn

E determinat să reuşească,şi îi place să fie considerat stâlpul casei. Este un semn foarte loial,puternic şi cu o voinţă de fier. Dar poate fi extrem de încăpăţânat,de autoritar şi un pic detaşat emoţional.

Vărsător

Este un spirit mereu tânăr,innovator şi dispus să găsească partea pozitivă a lucrurilor. Contra? Nu e mereu de încredere şi poate fi oarecum rebel. Îi place să agite lucrurile doar pentru amuzament.

Peşti

Peştii sunt dulci,buni ascultători,romantici şi pasionali. Se dedică trup şi suflet femeii iubite. Cu toate astea,acest lucru nu este mereu un avantaj. Au aşteptări extrem de mari de la partenera lor,deci rişti să se supere din orice… pentru că se simte dezamăgit. Niciodată nu vei şti dacă azi ai un Peşte cald sau unul rece.Recente

Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham foto  Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1 Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons foto  Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
caine jpg
avion jpg
Selma Blair jpg
Sezonul 3 serial Ursul Disney+ jpg
Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty foto  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg