Te-a cerut în căsătorie? Argumente pro şi contra, în funcţie de zodia lui

1 72791 original jpg jpeg

În sfârşit s-au aliniat astrele şi el te-a cerut în căsătorie? Înainte de a spune „Da”, vezi care sunt argumentele pro şi contra unui mariaj cu el, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-a născut.

Berbec

Din fericire pentru tine,cu el nu te vei plictisi niciodată,fiind un tip distractiv,iubitor,plin de surprize plăcute şi interesant. Totuşi,Berbecii sunt puţin egoişti şi autoritari.

Taur

Veştile bune? E loial,muncitor şi punctual. Este un om de cuvânt,pe care te poţi baza,şi un familist convins. Partea proastă? Se va aştepta să fii la fel de devotată,iar oamenii care nu ţin cont de reguli îi displac… deci tinde să fie cam plictisitor.

Gemeni

Ai tras lozul câştigător. Tipul este sociabil,interesant şi inteligent. Cu toate acestea,el vorbeşte atât de mult,încât cu greu îşi va face timp să te asculte.

Rac

Este un bărbat drăgălaş,ataşat de familie,îşi iubeşte mama şi te înţelege perfect dacă şi tu eşti topită după familia ta,aşa că sărbătorile cu toţi cei dragi vor deveni tradiţie la voi. Partea urâtă este că el are aşteptări mari de la tine,şi vrea să fii o gospodină desăvârşită,la fel ca mama lui urcată pe un piedestal.

Leu

Nu există niciodată momente de plictiseală alături de un Leu! Este un animator spumant,dinamic şi dă viaţă şi culoare oricărei întruniri plictisitoare. Totuşi,rişti să rămâi în umbră,când eşti lângă el,căci nu ştie unde să se oprească. Iar dacă vrei să foloseşti vreodată oglinda din baie,ia una dublă… Leului îi place să se admire toată ziua.

Fecioară

Partea bună este că ai găsit un om puternic înfipt în realitate,cu planuri mari şi ambiţie cât zece. Ce e greşit în asta? Rişti să ai reguli peste reguli în casă,totul este foarte organizat,iar planurile de ultim moment ies din discuţie.

Balanţă

Este sociabil,o fire plăcută şi dulce,nu doar cu tine,ci cu toată lumea cu care intră în contact. Totuşi,este un cuceritor,aşa că,deşi este legat de tine,nu va ezita să flirteze şi cu altele,fără să îşi dea seama că nu e normal ceea ce face.

Scorpion

Scorpionii sunt loiali,pasionali,simpli şi hotărâţi. Sunt,de asemenea,uimitori în pat,dar probabil ştii deja asta. Care e hiba lor? Sunt extrem de secretoşi şi nu le place să intri în intimitatea lor… vor trasa o limită chiar şi membrilor familiei.

Săgetător

Iubesc aventura şi călătoriile în natură. Săgetătorii sunt,de asemenea,nişte tipi inteligenţi. Din păcate,uneori,pur şi simplu nu poţi câştiga în faţa lor,deoarece urăsc să nu li se dea dreptate,chiar şi când rămân fără argumente.

Capricorn

E determinat să reuşească,şi îi place să fie considerat stâlpul casei. Este un semn foarte loial,puternic şi cu o voinţă de fier. Dar poate fi extrem de încăpăţânat,de autoritar şi un pic detaşat emoţional.

Vărsător

Este un spirit mereu tânăr,innovator şi dispus să găsească partea pozitivă a lucrurilor. Contra? Nu e mereu de încredere şi poate fi oarecum rebel. Îi place să agite lucrurile doar pentru amuzament.

Peşti

Peştii sunt dulci,buni ascultători,romantici şi pasionali. Se dedică trup şi suflet femeii iubite. Cu toate astea,acest lucru nu este mereu un avantaj. Au aşteptări extrem de mari de la partenera lor,deci rişti să se supere din orice… pentru că se simte dezamăgit. Niciodată nu vei şti dacă azi ai un Peşte cald sau unul rece.



Recente

Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg