Top 10 al celor mai infidele zodii

1 71059 original jpg jpeg

Iubitul tău e în zodia Săgetător, Vărsător sau Berbec? Ai grijă! Nativii din aceste zodii, dar şi din altele, prezentate mai jos, sunt cei mai înclinaţi către infidelitate. Îţi prezentăm topul zodiilor infidele, realizat pe baza unui studiu realizat pe câteva mii de subiecţi.

Semnele de aer şi semnele de foc

Cei născuţi sub semne de foc (Săgetător,Berbec) sunt mari „vânători” şi cuceritori. Au nevoie imperioasă de acţiune şi de adrenalină– iar dragostea este un bun prilej pentru ambele.

Bărbaţii născuţi sub semne de aer (Gemeni,Vărsător) sunt mai superficiali şi arareori iau lucrurile în serios. Îndrăgostiţi de libertate,fugind de monotonie şi entuziaşti,nu-şi pun multe întrebări:îndrăznesc,pur şi simplu,şi gândesc după aceea. Prin urmare,va trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a pleca în vacanţă cu copiii şi de a-l lăsa pe tati Săgetător sau Vărsător singur acasă...

Clasamentul infidelilor

Într-un top al infidelilor,realizat în urma studiului comprotamentului a câtorva mii de subiecţi şi coroborat cu data lor de naştere,nativii din Săgetător figurează pe loc fruntaş,la capitolul bărbaţi care au călcat strâmb cel puţin o dată în viaţă. Pe locul 2 se situează Gemenii,apoi vin Berbecul,Vărsătorul,Capricornul şi Racul. Leul şi Taurul împart locul 7,urmaţi de Balanţă,Scorpion şi Peşte (care împart locul 9),cea mai fidelă zodie fiind Fecioara,care ocupă ultimul loc.

Iată procentele „de infidelitate” corespunzătoare fiecărei zodii:

Săgetător – 16 %

Gemeni – 14 %

Berbec – 13 %

Vărsător – 12 %

Capricorn – 9 %

Rac – 8 %

Leu şi Taur – 6 %

Balanţă – 5 %

Scorpion şi Peşti – 4 %

Fecioară – 3 %

Excepţiile de la regulă

De observat că,în acest clasament,cei născuţi în Leu,care face parte din categoria zodiilor de foc,reprezintă o excepţie notabilă. Nu figurează pe locurile fruntaşe,alături de Săgetător şi Berbec,datorită idealismului nativilor născuţi sub acest semn,idealism care le frânează ardoarea. De asemenea,nativii din Balanţă,zodie de aer,se delimitează şi ei de „gruparea infidelilor”,prin dorinţa lor de armonie,care este mai puternică decât nevoia de a place şi de a cuceri.

Tot din clasament,se vede că poţi să pleci în vacanţă liniştită,făr partener,dacă acesta e născut sub un semn de pământ (Fecioară,Taur,Capricorn) sau un semn de apă (Peşte,Rac,Scorpion).

Citeşte şi:

7 pietre care-ţi poartă noroc în amor

De ce se tem oamenii de vineri 13?Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg