Top 10 al celor mai infidele zodii

1 71059 original jpg jpeg

Iubitul tău e în zodia Săgetător, Vărsător sau Berbec? Ai grijă! Nativii din aceste zodii, dar şi din altele, prezentate mai jos, sunt cei mai înclinaţi către infidelitate. Îţi prezentăm topul zodiilor infidele, realizat pe baza unui studiu realizat pe câteva mii de subiecţi.

Semnele de aer şi semnele de foc

Cei născuţi sub semne de foc (Săgetător,Berbec) sunt mari „vânători” şi cuceritori. Au nevoie imperioasă de acţiune şi de adrenalină– iar dragostea este un bun prilej pentru ambele.

Bărbaţii născuţi sub semne de aer (Gemeni,Vărsător) sunt mai superficiali şi arareori iau lucrurile în serios. Îndrăgostiţi de libertate,fugind de monotonie şi entuziaşti,nu-şi pun multe întrebări:îndrăznesc,pur şi simplu,şi gândesc după aceea. Prin urmare,va trebuie să te gândeşti de două ori înainte de a pleca în vacanţă cu copiii şi de a-l lăsa pe tati Săgetător sau Vărsător singur acasă...

Clasamentul infidelilor

Într-un top al infidelilor,realizat în urma studiului comprotamentului a câtorva mii de subiecţi şi coroborat cu data lor de naştere,nativii din Săgetător figurează pe loc fruntaş,la capitolul bărbaţi care au călcat strâmb cel puţin o dată în viaţă. Pe locul 2 se situează Gemenii,apoi vin Berbecul,Vărsătorul,Capricornul şi Racul. Leul şi Taurul împart locul 7,urmaţi de Balanţă,Scorpion şi Peşte (care împart locul 9),cea mai fidelă zodie fiind Fecioara,care ocupă ultimul loc.

Iată procentele „de infidelitate” corespunzătoare fiecărei zodii:

Săgetător – 16 %

Gemeni – 14 %

Berbec – 13 %

Vărsător – 12 %

Capricorn – 9 %

Rac – 8 %

Leu şi Taur – 6 %

Balanţă – 5 %

Scorpion şi Peşti – 4 %

Fecioară – 3 %

Excepţiile de la regulă

De observat că,în acest clasament,cei născuţi în Leu,care face parte din categoria zodiilor de foc,reprezintă o excepţie notabilă. Nu figurează pe locurile fruntaşe,alături de Săgetător şi Berbec,datorită idealismului nativilor născuţi sub acest semn,idealism care le frânează ardoarea. De asemenea,nativii din Balanţă,zodie de aer,se delimitează şi ei de „gruparea infidelilor”,prin dorinţa lor de armonie,care este mai puternică decât nevoia de a place şi de a cuceri.

Tot din clasament,se vede că poţi să pleci în vacanţă liniştită,făr partener,dacă acesta e născut sub un semn de pământ (Fecioară,Taur,Capricorn) sau un semn de apă (Peşte,Rac,Scorpion).

Citeşte şi:

7 pietre care-ţi poartă noroc în amor

De ce se tem oamenii de vineri 13?Recente

aroganta jpg
WhatsApp Image 2023 09 22 at 15 24 02 jpeg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
caine jpg
Jennifer Aniston jpg
Jennifer Lopez foto  Instagram jpg
magneziu jpg
Lady Gaga foto  Shutterstock jpg
Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg