Top 5 cele mai norocoase zodii in dragoste

1 70176 original jpg jpeg

Sunt şi zodii mai norocoase în dragoste, care au parte nu doar de o singură şansă în viaţă ci de zeci şi reuşesc mai mereu să profite la maxim. În continuare vom vedea care sunt cele 5 zodii ce se declară a fi cele mai norocoase în ale amorului.

 1.    Berbec

 Având în vedere că sunteţi nativul unei zodii pline de energie,ce debordează bunăstare şi voie bună,în mod clar reuşiţi mai mereu să vă angrenaţi în diferite relaţii amoroase,de orice fel ar fi ele-de lungă sau scurtă durată. Sunteţi o persoană foarte ambiţioasă,aşa că atunci când o persoană vă pune capac,veţi face orice vă stă în putinţă pentru a o cuceri chiar dacă în primele daţi vă va refuza categoric. Din cauza că daţi dovadă de perseverenţă se poate spune că sunteţi un norocos în ale dragostei.

 2.    Gemeni

 Sunteţi o fire extrem de comunicativă şi reuşiţi să vă duceţi viitorii parteneri exact unde vă doriţi. Cei din anturaj sunt foarte geloşi pe succesul de care daţi dovadă,însă soarta este de partea dumneavoastră doar din cauza acestui aspect-ştiţi cum şi când să acţionaţi,în funcţie de tipul de persoană pe care-l aveţi în faţă. Cu toate acestea,nu sunt adepţii relaţiilor de durată,se plictisesc foarte repede iar aventurile sunt la ordinea zilei.

Citeşte articolul complet pe YVE.roRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg