Top 5 zodii care pot avea orice bărbat la picioare

1 72748 original jpg jpeg

Sunt femei care nu trebuie să facă nimic pentru ca bărbaţii să fie la picioarele lor, şarmul lor natural, frumuseţea, inteligenţa sau modestia pot cuceri de la prima întâlnire. Cu siguranţă ai în minte cel puţin o astfel de femeie... sau poate eşti chiar tu una dintre ele.

Berbec

Este o femeie puternică,îndrăzneaţă,care,chiar dacă nu a cucerit un bărbat din prima,dacă acesta i-a căzut cu tronc,nu va avea linişte până ce nu-l va avea la picioare. Agresivitatea ei înăscută ar putea fi puţin intimidantă în primă fază,dar,după ce ajungi să o cunoşti mai bine,nu ai cum să nu îi iubeşti sufletul mare,perseverenţa,meticulozitatea cu care îşi urmăreşte planurile şi seriozitatea de care dă dovadă într-o relaţie.

Taur

Taurul,zodie guvernată de planeta Venus,care îi sporeşte senzualitatea şi gustul pentru frumos,este prima zodie care îţi vine în minte atunci când te gândeşti la femei fatale. Şi pe drept cuvânt. Delicată,dar hotărâtă,aceasta pare a fi partenera dorită de orice bărbat. Chiar dacă iubeşte lucruile scumpe,de calitate,niciun mascul nu se va da în lături de la a-i îndeplini toate mofturile. Plăcerea de a dărui,poate chiar mai mare decât cea de a primi,fac din ea o persoană altruistă,iubită în societate,cu care bărbaţii se mândresc să iasă în lume.

Citeşte şi:Zodii care au ghinion în dragoste în 2017

Gemeni

Fiind foarte sociabilă,nu are cum să nu atragă bărbaţii în jurul ei,iar atunci când vorbeşte chiar ştie ce spune,inteligenţa fiind unul dintre punctele ei forte. Partea cea mai rea este că,fiind guvernată de Mercur,această zodie este predispusă să înşele. Deci,chiar dacă îl găseşte pe Făt Frumos,nu se va opri la el. Dar nici nu va renunţa până ce nu va subjuga orice bărbat care îi atrage atenţia.

Fecioară

Cu o frumuseţe nativă de invidiat şi un suflet frumos,Fecioara atrage în jurul ei doar oameni de calitate,şi nici nu are nevoie de restul. Extrem de organizată,această zodie nu se lasă în voia sorţii nici măcar când vine vorba de iubire,iar atunci când un bărbat îi atrage atenţia,nu trebuie decât să îi arate că este disponibilă,pentru ca el să îi cadă la picioare. Totuşi,Fecioara nu va profita de calităţile ei pentru a flirta cu bărbaţii. Dacă este într-o relaţie,nu intră în jocul niciunui alt mascul şi nici nu are ochi să vadă dacă altcineva mai este atras de ea.

Citeşte şi:Ce spune despre tine data naşterii

Vărsător

Femeile Vărsător sunt dormice de admiraţie,se simt frumoase şi emană senzualitate prin toţi porii. Partea bună este că au la picioare orice bărbat,chiar dacă nu şi-l doresc. Partea rea este că îl vor alege pe cel care le place mai mult,chiar dacă acesta este căsătorit. Iau ce le convine,fără să le pese de suferinţa celorlalţi.Recente

Chrissy Teigen jpg
Chris Martin jpeg
Mark Wahlberg sursa  Shutterstock jpg
virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg