Top 5 zodii care pot avea orice bărbat la picioare

1 72748 original jpg jpeg

Sunt femei care nu trebuie să facă nimic pentru ca bărbaţii să fie la picioarele lor, şarmul lor natural, frumuseţea, inteligenţa sau modestia pot cuceri de la prima întâlnire. Cu siguranţă ai în minte cel puţin o astfel de femeie... sau poate eşti chiar tu una dintre ele.

Berbec

Este o femeie puternică,îndrăzneaţă,care,chiar dacă nu a cucerit un bărbat din prima,dacă acesta i-a căzut cu tronc,nu va avea linişte până ce nu-l va avea la picioare. Agresivitatea ei înăscută ar putea fi puţin intimidantă în primă fază,dar,după ce ajungi să o cunoşti mai bine,nu ai cum să nu îi iubeşti sufletul mare,perseverenţa,meticulozitatea cu care îşi urmăreşte planurile şi seriozitatea de care dă dovadă într-o relaţie.

Taur

Taurul,zodie guvernată de planeta Venus,care îi sporeşte senzualitatea şi gustul pentru frumos,este prima zodie care îţi vine în minte atunci când te gândeşti la femei fatale. Şi pe drept cuvânt. Delicată,dar hotărâtă,aceasta pare a fi partenera dorită de orice bărbat. Chiar dacă iubeşte lucruile scumpe,de calitate,niciun mascul nu se va da în lături de la a-i îndeplini toate mofturile. Plăcerea de a dărui,poate chiar mai mare decât cea de a primi,fac din ea o persoană altruistă,iubită în societate,cu care bărbaţii se mândresc să iasă în lume.

Citeşte şi:Zodii care au ghinion în dragoste în 2017

Gemeni

Fiind foarte sociabilă,nu are cum să nu atragă bărbaţii în jurul ei,iar atunci când vorbeşte chiar ştie ce spune,inteligenţa fiind unul dintre punctele ei forte. Partea cea mai rea este că,fiind guvernată de Mercur,această zodie este predispusă să înşele. Deci,chiar dacă îl găseşte pe Făt Frumos,nu se va opri la el. Dar nici nu va renunţa până ce nu va subjuga orice bărbat care îi atrage atenţia.

Fecioară

Cu o frumuseţe nativă de invidiat şi un suflet frumos,Fecioara atrage în jurul ei doar oameni de calitate,şi nici nu are nevoie de restul. Extrem de organizată,această zodie nu se lasă în voia sorţii nici măcar când vine vorba de iubire,iar atunci când un bărbat îi atrage atenţia,nu trebuie decât să îi arate că este disponibilă,pentru ca el să îi cadă la picioare. Totuşi,Fecioara nu va profita de calităţile ei pentru a flirta cu bărbaţii. Dacă este într-o relaţie,nu intră în jocul niciunui alt mascul şi nici nu are ochi să vadă dacă altcineva mai este atras de ea.

Citeşte şi:Ce spune despre tine data naşterii

Vărsător

Femeile Vărsător sunt dormice de admiraţie,se simt frumoase şi emană senzualitate prin toţi porii. Partea bună este că au la picioare orice bărbat,chiar dacă nu şi-l doresc. Partea rea este că îl vor alege pe cel care le place mai mult,chiar dacă acesta este căsătorit. Iau ce le convine,fără să le pese de suferinţa celorlalţi.



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg