Top 5 zodii de bărbaţi de care să te fereşti

1 72791 original jpg jpeg

În general, atunci când un bărbat îţi cade cu tronc, ultimul lucru la care te gândeşti este zodia lui... dar să ştii că semnul astrologic sub care s-a născut nu este chiar de ignorat, dat fiind că acesta îi influenţează atitudinea şi comportamentul faţă de semeni.

Berbec

Este puternic,inteligent şi sigur pe el,dar este şi extrem de încăpăţânat,ceea ce îl face să excludă orice opinie care nu corespunde convingerilor lui. În general,este brutal atunci când cineva îi ţine piept,iar uneori poate ajunge chiar la violenţă fizică. Sigur,în funcţie de educaţie şi de formare profesională,pe parcursul vieţii poate învăţa să îşi reprime pornirile violente,însă niciodată nu va suporta persoanele extrem de sensibile. Deci,dacă te ştii firavă din fire,stai departe de Berbec.

Citeşte şi:Cu ce zodie nu eşti compatibilă pentru căsătorie!

Taur

Este un om bun,sufletist şi altruist,dar urăşte să îi fie înşelate aşteptările. Atunci când te prezinţi în faţa unui tip născut sub acest semn zodiacal,ai face bine să fii naturală,aşa cum eşti tu în realitate. Dacă i-ai creat false aşteptări,este posibil să dezlănţui o adevărată tornadă. În rest,dacă eşti onestă,îţi place să te implici trup şi suflet într-o relaţie şi eşti dispusă să îi treci cu vederea încăpăţânarea,vei avea lângă tine o adevărată comoară.

Gemeni

Este un tip de încredere,pe care te poţi baza oricând,dar care are o mare slăbiciune:distracţia. Din păcate,acest bărbat este capabil să cheltuiască până la ultimul ban din casă pe distracţie. Nu îşi pune problema zilei de mâine,aşa că dacă ai de gând să îţi întemeiezi o familie alături de el,s-ar putea să ai foarte mult de lucru.

Fecioară

De obicei,Fecioarele sunt caracterizate de 2 cuvinte:ordine şi perfecţiune,iar asta face să fie foarte selectivi atunci când vine vorba de oamenii din preajma lor... inclusiv de iubite. Oricât te-ai strădui,se pare că niciodată nu reuşeşti să mulţumeşti o Fecioară. Este mereu pus pe critică,dar acesta nu este un semn rău. O face pentru că îi pasă de tine,este dovada lui de iubire... dacă nu l-ai interesa,te-ar ignora pur şi simplu. Eşti dispusă să stai lângă un astfel de om? Atunci ai lângă tine un tip familist,dedicat trup şi suflet,care va face din voi un cuplu de invidiat.

Săgetător

Este un bărbat sincer,dar care are un mare minus:se plictiseşte rapid într-o relaţie. Oricât ai încerca,nu prea ai şanse să ţii un Săgetător doar pentru tine,şi nici nu vrea să îţi lase impresia că s-ar opri doar la tine. Dacă refuzi să accepţi realitatea,s-ar putea să te trezeşti cu inima frântă,căci,mai devreme sau mai târziu îţi va da papucii pentru alta sau doar te va înşela cu alta,dacă tu îi accepţi aceste „mici scăpări”.

Citeşte şi:Top 5 zodii care pot avea orice bărbat la picioare



Recente

Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg