Topul celor mai elegante zodii

1 72799 original jpg jpeg

Ca multe altele, şi eleganţa este dictată de semnul astrologic ce îţi guvernează viaţă. Deci nu este de mirare că pe unele femei până şi un sac s-ar aşeza bine, în timp ce pe altele orice haină, oricât de scumpă, pare că stă ca pe gard.

Descoperă care sunt cele mai stilate native ale zodiacului şi dacă te numeri printre ele.

Taur

Nu există top al femeilor frumoase,stilate,elegante,cu bun gust,care să nu fie deschis de Taur. Doar este zodia guvernată de Venus,zeiţa frumuseţii. Iubitoare de tot ce este luxos,femeia născută în această zodie nu este o snoabă,ci adoră lucrurile scumpe doar pentru că are gusturi rafinate,iar lucrurile de calitate nu sunt niciodată ieftine,nu? Atunci când iese în oraş,atrage privirile celor din jur,chiar dacă nu poartă cele mai în vogă ţinute. Ceva în felul în care merge,vorbeşte,se poartă,denotă eleganţă şi stil,chiar şi în cazul nativei cu o situaţie materială mai puţin bună.

Fecioară

 A doua pe listă este Feciară,care,deşi conservatoare,cucereşte de fiecare dată. Nu este nevoie să porţi ţinute provocatoare ca să fii în centrul atenţiei,iar nativa acestei zodii ştie asta,motiv pentru care pariază mereu pe clasic pentru a cuceri. Deşi simplă,accesoriile pe care se bazează sunt dovada clară că are stil,clasă şi bun gust.

Citeşte şi:Cu ce zodie nu eşti compatibilă pentru căsătorie!

Vărsător

Deşi nu ai spune,femeile Vărsător adoră să fie mereu la 4 ace. Nu pentru a demonstra ceva cuiva,aşa cum fac Leii,ci pentru că nu le place să fie niciodată prinse pe picior greşit. Nu ştii când te poţi întâlni cu iubirea vieţii,cu şeful sau cu o colegă urâcioasă-în faţa căreia nu vrei să apari nemachiată. Chiar dacă nu toate s-au născut cu asta,cele mai multe s-au auto-educat să fie rafinate,graţioase şi în ton cu moda. Nu ştii ce să porţi la o petrecere sau ce să asortezi la rochia favorită,ori care este machiajul care ţi se potriveşte cel mai bine? Întreabă un Vărsător.

Capricorn

Nu prea îi place să iasă în evidenţă,aşa că optează mereu pentru ţinute vestimentare casual,deloc extravagante,dar care,totuşi,reuşesc să îi pună în evidenţă silueta,ce,între noi fie vorba,este de invidiat,în cele mai multe cazuri. Acest semn zodiacal nu are nevoie de reviste de modă care să îi spună ce să poarte ca să fie în ton cu vremurile,ele au bunul gust în sânge,aşa că indiferent ce au în garderobă,atunci când se vor îmbrăca vor fi un exemplu pentru cele din jur.

Leu

Pentru că adoră să iasă în evidenţă,Leul va face tot posibilul să arate cât mai bine,aşa că înoirea permanentă a garderobei ocupă un loc important în bugetul nativei. Chiar dacă nu mereu are idee ce să poarte ca să arate bine,ştie exact unde să găsească inspiraţie. Cert este că nu există petrecere la care să nu strălucească.

Citeşte şi:Top 5 zodii care pot avea orice bărbat la picioare



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg